تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 307 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

متأسفانه چون ده روزی میشه در حال سفرم، موفق نشدم به تاپیک‌سر بزنم.
    آپگربد سیستم رو تبریک می‌گم و برای خرید سی‌دی/دی‌وی‌دی‌های لینوکس من به شما فروشگاه سیتو رو‌ توصیه می‌کنم که چندین ساله در این زمینه فعالیت می‌کنه

اگه شما مایلین از اوبونتو استفاده کنید، در کنار خرید سی‌دی خود اوبونتو، من خرید بسته‌های دیسک هما رو که شامل آپدیت‌ها و مخازن نرم‌افزارهای جانبی هم هست بهتون شدیدا توصیه می‌کنم (باتوجه به اینکه شما دسترسی به اینترنت پرسرعت نداری، دیسک‌های هما واقعا نعمت بزرگی حساب میشن)

آدرس فروشگاه سیتو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    ممنونم از راهنماییت . توی فروشگاه های نرم افزاری ، چرا بعضی ها مثلا برای اوبونتو فقط یک دی وی دی دارند و بعضی از فروشگاه های دیگه 2 تا دی وی دی ؟ کسی که می خواد تازه شروع کنه به نصب و یاد گرفتن اوبونتو ، باید یک دی وی دی رو بگیره یا دو تا ؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی ها همرا با نرم افزار ها فروخته میشن

کلا دی وی دی بعدی یک سری پکت ها و یه سری اضافه های دیگه داره.

3. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

712:حجم اوبونتو حدود 900 مگابایته.من تا حالا نخریدم همیشه دانلود کردم ولی اون ها به گفته دوستمون Thor God منم فکر کنم پکیج های اضافه باشه.چیز دیگه ای فکر نکنم باشه...

5. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دوستان . جدیدترین ورژن ابونتو رو دانلود کردم . تو وی ام ویر میخام نصب کنم از همون اول این پیغامه میده .
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    اسم یوز نیم خودمم هم وارد کردم باز همین پیغام میداد.
    Last edited by roya.rashidi; 01-07-2014 at 19:53.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام. دوستان . جدیدترین ورژن ابونتو رو دانلود کردم . تو وی ام ویر میخام نصب کنم از همون اول این پیغامه میده .
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    اسم یوز نیم خودمم هم وارد کردم باز همین پیغام میداد.
    الآن از این تیکه‌ای که شما یه اسنپ‌شات گذاشتی چیزی نمیشه فهمید کاش حداقل از کل صفحه vmware یه عکس میذاشتی و اینکه دقیقا شما چکار می‌کنی که این پیغام رو میده؟
    میشه کل مراحلی رو که طی می‌کنید تا زمانیکه این پیغام میآد بگین؟
    راستی بنظرم استفاده از vmware برای آشنایی با یک سیستم عامل کار معقولی نیست. من بجاش virtualbox رو بهتون توصیه می‌کنم که کاملا هم رایگانه :-)

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الآن از این تیکه‌ای که شما یه اسنپ‌شات گذاشتی چیزی نمیشه فهمید کاش حداقل از کل صفحه vmware یه عکس میذاشتی و اینکه دقیقا شما چکار می‌کنی که این پیغام رو میده؟
    میشه کل مراحلی رو که طی می‌کنید تا زمانیکه این پیغام میآد بگین؟
    راستی بنظرم استفاده از vmware برای آشنایی با یک سیستم عامل کار معقولی نیست. من بجاش virtualbox رو بهتون توصیه می‌کنم که کاملا هم رایگانه :-)
    ممنون . میشه فرقش با vitualbox بگین . اگه راه دیگه ایی هم بلدین بگین. واسه اشنایی میخام و اینکه بشه روش برنامه نصب کرد. یکی از دوستان persisdent رو پیشندهاد دادن اگه این این تایپک چاش هس بی زحمت توضیح بدین.
    بازم ممنون.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون . میشه فرقش با vitualbox بگین . اگه راه دیگه ایی هم بلدین بگین. واسه اشنایی میخام و اینکه بشه روش برنامه نصب کرد. یکی از دوستان persisdent رو پیشندهاد دادن اگه این این تایپک چاش هس بی زحمت توضیح بدین.
    بازم ممنون.
    فرقشون که زمین تا آسمونه
    vmWare یه نرم‌افزار تجاریه که برای کارهایی در حد حرفه‌ای ساخته شده و بیشتر کاربردش توی سیستم‌های مجازی سازی سازمانی و تجاریه و اگه قرار بود شما اونو بصورت قانونی تهیه کنی باید هزینه هنگفتی براش پرداخت می‌کردی
    اما virtualbox یه نرم‌افزار شسته رفته و سرراست رایگانه که خیلی هم به نسبت vmware سبکه و توی کارهایی که شما نیاز داری یجورایی میشه گفت سوپرمنه که اومده شمارو نجات بده :-)

در مورد persident اگه اسم یه نرم‌افزاره باید بگم با عرض پوزش من تابحال چیزی در موردش نشنیدم و اگه شما لینکی عکسی، اسمی رسمی، ایمایی، اشاره‌ای چیزی ازش سراغ داری بگو من بتونم ادامه‌شو پیدا کنم و اگه جاش اینجا باشه مسلما باهم باتفاق دیگر دوستان و اساتید در موردش صحبت می‌کنیم

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من اشتباه نوشتم . تلقظ اصلیش Persistent اینه .
    کلا توضیحات دوستمون techfrech اینطور بود :
    "712:من برای Persistent به شما YUMI رو پیشنهاد میکنم چون خیلی از LiLi USB Creator بهتره و میتونید همزمان چند توزیع رو با اون روی فلشتون بریزی" ولی من اصلا متوجه نشدم .

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید من اشتباه نوشتم . تلقظ اصلیش Persistent اینه .
    کلا توضیحات دوستمون techfrech اینطور بود :
    "712:من برای Persistent به شما YUMI رو پیشنهاد میکنم چون خیلی از LiLi USB Creator بهتره و میتونید همزمان چند توزیع رو با اون روی فلشتون بریزی" ولی من اصلا متوجه نشدم .
    خواهش می‌کنم

منظور دوستمون این بوده که شما با استفاده از نرم‌افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک توزیع لینوکس رو بریزی روی یک فلش درایو usb و خارج از محیط virtual machine یا همون ماشین مجازی باهاش کار کنی
    بصورتیکه شما کامپیوترت رو از طریق همون فلش با لینوکس بالا بیاری و مستقیما وارد محیط لینوکس بشی
    که البته من برای قدم اول توصیه می‌کنم شما توی همون virtual machine که با virtualbox یا vmware راه اندازی می‌کنی کار با گنو/لینوکس رو شروع کنی. اینجوری حداقل به مشکلی اگه بخوری مجبور نیستی کامپیوتر رو کامل ریستارت کنی و بیایی توی ویندوز دنبال راه حل بگردی.
    تا زمانیکه به کارهای اولیه مثل تنظیم زبان و نحوه اجرا و نصب برنامه‌ها و کارهای ابتدایی اولیه آشنا نشدین من همچنان از ایده قبلی شما برای استفاده از ماشین مجازی تاکید می‌کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می‌کنم

منظور دوستمون این بوده که شما با استفاده از نرم‌افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک توزیع لینوکس رو بریزی روی یک فلش درایو usb و خارج از محیط virtual machine یا همون ماشین مجازی باهاش کار کنی
    بصورتیکه شما کامپیوترت رو از طریق همون فلش با لینوکس بالا بیاری و مستقیما وارد محیط لینوکس بشی
    که البته من برای قدم اول توصیه می‌کنم شما توی همون virtual machine که با virtualbox یا vmware راه اندازی می‌کنی کار با گنو/لینوکس رو شروع کنی. اینجوری حداقل به مشکلی اگه بخوری مجبور نیستی کامپیوتر رو کامل ریستارت کنی و بیایی توی ویندوز دنبال راه حل بگردی.
    تا زمانیکه به کارهای اولیه مثل تنظیم زبان و نحوه اجرا و نصب برنامه‌ها و کارهای ابتدایی اولیه آشنا نشدین من همچنان از ایده قبلی شما برای استفاده از ماشین مجازی تاکید می‌کنم.
    این wubi چی هست .نصب کنم ویندوزم خراب نمیشه .

13. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •