ممنونم از راهنماییت . توی فروشگاه های نرم افزاری ، چرا بعضی ها مثلا برای اوبونتو فقط یک دی وی دی دارند و بعضی از فروشگاه های دیگه 2 تا دی وی دی ؟ کسی که می خواد تازه شروع کنه به نصب و یاد گرفتن اوبونتو ، باید یک دی وی دی رو بگیره یا دو تا ؟
ممنونم از راهنماییت . توی فروشگاه های نرم افزاری ، چرا بعضی ها مثلا برای اوبونتو فقط یک دی وی دی دارند و بعضی از فروشگاه های دیگه 2 تا دی وی دی ؟ کسی که می خواد تازه شروع کنه به نصب و یاد گرفتن اوبونتو ، باید یک دی وی دی رو بگیره یا دو تا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی ها همرا با نرم افزار ها فروخته میشن
کلا دی وی دی بعدی یک سری پکت ها و یه سری اضافه های دیگه داره.
712:حجم اوبونتو حدود 900 مگابایته.من تا حالا نخریدم همیشه دانلود کردم ولی اون ها به گفته دوستمون Thor God منم فکر کنم پکیج های اضافه باشه.چیز دیگه ای فکر نکنم باشه...
سلام. دوستان . جدیدترین ورژن ابونتو رو دانلود کردم . تو وی ام ویر میخام نصب کنم از همون اول این پیغامه میده .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اسم یوز نیم خودمم هم وارد کردم باز همین پیغام میداد.
Last edited by roya.rashidi; 01-07-2014 at 19:53.
الآن از این تیکهای که شما یه اسنپشات گذاشتی چیزی نمیشه فهمید کاش حداقل از کل صفحه vmware یه عکس میذاشتی و اینکه دقیقا شما چکار میکنی که این پیغام رو میده؟
میشه کل مراحلی رو که طی میکنید تا زمانیکه این پیغام میآد بگین؟
راستی بنظرم استفاده از vmware برای آشنایی با یک سیستم عامل کار معقولی نیست. من بجاش virtualbox رو بهتون توصیه میکنم که کاملا هم رایگانه :-)
ممنون . میشه فرقش با vitualbox بگین . اگه راه دیگه ایی هم بلدین بگین. واسه اشنایی میخام و اینکه بشه روش برنامه نصب کرد. یکی از دوستان persisdent رو پیشندهاد دادن اگه این این تایپک چاش هس بی زحمت توضیح بدین.
بازم ممنون.
فرقشون که زمین تا آسمونه
vmWare یه نرمافزار تجاریه که برای کارهایی در حد حرفهای ساخته شده و بیشتر کاربردش توی سیستمهای مجازی سازی سازمانی و تجاریه و اگه قرار بود شما اونو بصورت قانونی تهیه کنی باید هزینه هنگفتی براش پرداخت میکردی
اما virtualbox یه نرمافزار شسته رفته و سرراست رایگانه که خیلی هم به نسبت vmware سبکه و توی کارهایی که شما نیاز داری یجورایی میشه گفت سوپرمنه که اومده شمارو نجات بده :-)
در مورد persident اگه اسم یه نرمافزاره باید بگم با عرض پوزش من تابحال چیزی در موردش نشنیدم و اگه شما لینکی عکسی، اسمی رسمی، ایمایی، اشارهای چیزی ازش سراغ داری بگو من بتونم ادامهشو پیدا کنم و اگه جاش اینجا باشه مسلما باهم باتفاق دیگر دوستان و اساتید در موردش صحبت میکنیم
ببخشید من اشتباه نوشتم . تلقظ اصلیش Persistent اینه .
کلا توضیحات دوستمون techfrech اینطور بود :
"712:من برای Persistent به شما YUMI رو پیشنهاد میکنم چون خیلی از LiLi USB Creator بهتره و میتونید همزمان چند توزیع رو با اون روی فلشتون بریزی" ولی من اصلا متوجه نشدم .
خواهش میکنم
منظور دوستمون این بوده که شما با استفاده از نرمافزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک توزیع لینوکس رو بریزی روی یک فلش درایو usb و خارج از محیط virtual machine یا همون ماشین مجازی باهاش کار کنی
بصورتیکه شما کامپیوترت رو از طریق همون فلش با لینوکس بالا بیاری و مستقیما وارد محیط لینوکس بشی
که البته من برای قدم اول توصیه میکنم شما توی همون virtual machine که با virtualbox یا vmware راه اندازی میکنی کار با گنو/لینوکس رو شروع کنی. اینجوری حداقل به مشکلی اگه بخوری مجبور نیستی کامپیوتر رو کامل ریستارت کنی و بیایی توی ویندوز دنبال راه حل بگردی.
تا زمانیکه به کارهای اولیه مثل تنظیم زبان و نحوه اجرا و نصب برنامهها و کارهای ابتدایی اولیه آشنا نشدین من همچنان از ایده قبلی شما برای استفاده از ماشین مجازی تاکید میکنم.
این wubi چی هست .نصب کنم ویندوزم خراب نمیشه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)