دوستان مودم dt 350 هم ماله ایرانسل انلاک میشه ؟
دوستان مودم dt 350 هم ماله ایرانسل انلاک میشه ؟
سلام وقت تون بخیر.من یک مودم huawei b525 خریداری کردم واز قابلیت usb sharing استفاده میکنم.در اوایل سرعت انتقال در حد 500 کلوبایت بر ثانیه بود داخل تنظیمات مودم شدم و فرکانس را به 40hz تغییر دادم وسرعتم کمی بالاتر رفت.راهی هست سرعت به بالاترین حد ممکن رسوند؟ممنون میشم راهنماییم کنید..کانال های wifi هم بررسی کردم با بقیه تداخل نداره
Last edited by mehdi punisher; 13-10-2017 at 22:20.
منم همین مدل مودم رو تازه خریدم...فرکانس را چطوری تغییر می دین؟؟ و یه سوال قابلیت Cat 6 به طور اتومات فعال است یا باید از تنظیمات مودم کانفیگ خاصی انجام داد؟
از طریق ادرس 192.168.8.1وارد تنظیمات مودم شو و درقسمت setting سربرگ wireless فرکانس wifi میتونی تغییر بدی.در مورد سوال دوم شما.CAT6 یک استاندارد هست در تجهیزات شبکه.فک کنم منظور شما حالت 4.5G باشه. مودم به صورت پیش فرض و اتوماتیک بهترین باند واسه دریافت انتخاب میکنه.برای تغییر باند از برنامهLTE watch که لینک دانلودش در پست اول هست اقدام به تغییر باند فرکانسی شبکه نمایید.LTE-A همون حالت تجمیع هست.یعنی دو باند با هم جمع میکنه.تست سرعت بگیرید و نتیجه را اعلام کنید.
Last edited by mehdi punisher; 19-10-2017 at 00:35.
سلام تو مودم huawei b525 چطوري ميشه حالت 802.11n يا 802.11a رو انتخاب كرد تو تنظيمات مودم نيست؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی از نحوهفعالسازی و استفاده ازIPv6دز مودمe3370اطلاع داره ؟
سلام خدمت دوستان.
من فایل فریم ویر این مودم tf-i60 رو پیدا کردم اما موقع فلش زدن ارور میده.
کسی نظری راجبه طریقه فورس فلش زدن نداره؟
سلام دوستان بهترین مودم کت 6 چیه ؟ خودم b525 رو دیدم خوشم اومد ولی اگه بالا تر از این هم هست راهنمایی کنید چون برا خرید مودم 1 میلیون گذاشتم کنار
یدونه انتن هم دیدم اینه مشخصاتش . چطوره به نظرتون فک میکنن سرعتم به 18.75 برسه چون مودم رو جابه جا میکنم تا 17 میره برا چند دقیقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن تقویت سیگنال خارجی 4G LTE به همراه کابل با دو کانکتور نوع SMA | TS-9
- پولاریزیشن : عمودی
- دارای دو خروجی
- قدرت آنتن 24dBi
- قابل استفاده برای نصب دیواری
- به همراه دو عدد کابل
285,000 تومان –385,000 تومان
بعد 3 ماه دوندگی بلاخره اخر اذر یا بهمن باند فرکانس 2600 رو هم برامون فعال میکنن تا ببینیم 4G+ چوریه
الان 3g هم بد نیست سرعتش 3الی 4 مگابایت . میخوام با تجمیع باند برسم به 20 یا بالاتر
التماس دعا داریم از دوستان .
اینجا تست تجمیع گرفتن ... یه نگاه بنداز .. و دلتو زیاد صابون نزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)