سلام ،
در حال حاضر پرینتر مناسب با قیمت مابین 150 تا 300 که پرینتر پردوام و با کیفیتی باشد را می فرمایید ؟
من در هفته 250 برگ پرینت دارم ؟
با تشکر
حمید رضا
سلام ،
در حال حاضر پرینتر مناسب با قیمت مابین 150 تا 300 که پرینتر پردوام و با کیفیتی باشد را می فرمایید ؟
من در هفته 250 برگ پرینت دارم ؟
با تشکر
حمید رضا
مرسی
آخه یه مورد جلبی پیش آمده آن هم اینه که بعد از 5 تا برگ پرینت یه دفعه سفید میزنه گفتم شاید باید درام عوض کنم در حالی که درامش خیلی خوب و واضح پرینت میگیره.
و اینکه نمیدونم یک کارتریج دیگم چرا هر چند رج یه خط کم رنگ میشه تو پرینت .
یعنی تو یه صفحه A4 4 یا 5 خط کم رنگ پرینت گرفته میشن دلیلش میتونه چی باشه
بازم ممنون
از روي محيط درام ميشه نتايج خوبي گرفت!
فرض كنيد محيط دايره درام 5 سانت باشه و يك بخش ازش خراب باشه پس هر 5 سانت يكبار روي برگه مشكل خودش رو نشون مي ده
چون دائم داره مي چرخه،
درام هم خاصيتش رو به مرور زمان از دست مي ده و در اثر تابش ليزر باردار نميشه تا پودر رو جذب كنه، اما كمرنگ زدني كه با تكون دادن تونر رفع بشه از تموم شدن پودره
اون اولي كه گفتيد احتمالا نرم افزاريه
اینو یادم رفت بگم هم درام هم فوم رو عوض کردم ولی باز هم مشکل هر چند رج کم رنگ زدن وجود داره میگم نکنه درام آفتاب خورده و یه قسمتش خراب شده این ممکنه ؟
گفتم استاندارد قطعات همون اندازه شارژ هست،مخصوصا درامي كه تعويض مي كنيد عمرش كمتره، در مورد علت نميشه نظر داد ولي حدس بنده درام هست و از فوم يا مگنت نيست.
سلام دوستان برنامه ای اداری روسیستم نصبه که تحت داس بالا میاد دراین برنامه پرینتر پرینت نمیگیره باید چکار کرد؟
برنامه های تحت داس یا قسمتی برای تعیین و انتخاب پرینتر دارند یا برنامه نویسشان پرینتری را برای آن تعریف کرده است شما باید این مطلب را کنترل کنید و به خاطر داشته باشید که معمولا از محیط این برنامه ها فقط پرینتر هایی که پرت LPT دارند کار می کند .
سلام
یه پرینتر میخوام تا 200 تومن .
کاربرد اصلیم متن سیاه سفیده ....ولی شاید سالی ماهی یه بار هم رنگی بخوام!!
کیفیت چاپ تصویر رنگی با پرینتر های لیزری رنگی یا جوهرافشان تو این محدوده قیمت در حدی هست که بخرم یا صرفه با این هست که عکسهای رنگیم رو که سالی یه بار هست رو بدم بیرون و یه پرینتر تک رنگ بگیرم؟!؟!........اختلاف قیمت لیزری رنگی با تک رنگ برای هر برگ چقدره؟!؟
اگه اینجوریه لیزری تک رنگ چه مارکی خوبه؟!
Last edited by m_sport; 25-11-2010 at 19:18.
شما مشخص كن براي چه كاربردي مي خواي پرينتر رو.
يعني چند برگ مي خواي چاپ كني هفته اي؟
اگه براي خونه مي خواي و هميشه چاپ نداري و چند روز يك بار يه 10 چاپ مي كني يا كمتر!
يه جوهر افشان سه كاره بگير حدود 100 تومن از اين فوتواسمارت هاي hp كه عكس 3*4 هم بتوني بزني.
اگه نه چاپت بيشتره و دنبال يه چيز بي دردسر مي گردي كه 2000 تا باهاش بزني تازه شارژ بخواد ليزري تك كاره 2140 برادر بگير زير 150 تومن.
خلاصه اينكه مشخص كن چي مي خواي چاپ كني مثلا بگم عكس رو كاغذ گلاسه رو كه نمي توني بدي چاپگر ليزري برات بزنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)