روش محاسبش و اینکه با توجه به SNR چند مگ میکشه, به چه صورته؟
روش محاسبش و اینکه با توجه به SNR چند مگ میکشه, به چه صورته؟
هیچ روش محاسبه ای نداره یعنی براش فرمول هنوز درست نشده(شاید هم درست شده من خبر ندارم)
ولی من از یک سایت خارجی میگم که گفته بود اگر هر پهنایی رو در 2 ضرب کنید میانگین کاهش 6 واحد است
البته اگر دقت کنید گفته میانگین ولی برای من صدق نکرد
من خط رو از 512 به 9 مگ ارتقا دادند ولی snr از 35 به 25 کاهش یافت
مهم اینه که شما snr زیر 6 نباشه
حالا ممکنه با 2 مگ اس ان آر زیر 6 نیاد
ممکنه با 10 مگ هم زیر 6 نیاد
بستگی به کیفیت خطتون داره
همون طور که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته، روش محاسبه نداره. یه تخمین برآوردی میشه زد. من به ازای هر مگابیت افزایش پهنای باند حدودن 3 تا 3.5 db کاهش SNR داناستریم رو تقریب خوبی میدونم. البته موردی که محمد7966 از تجربه خودش گفته، خیلی تغییر زیادی بوده و از 512 یه دفعه پریده روی 9مگابیت. اما برای شما که الآن 4مگابیته پروفایلت و SNRت هم 14.5، شرایط لب مرزه. خیلی خطت بکشه و مشکل پایداری برات پیش نیاد SNRت بتونه تا 7db پایین بیاد. این یعنی ریت خطت تا 2مگابیت میتونه افزایش پیدا کنه که سرجمعش میشه همون 6مگابیت. البته اگه بتونی از صفحه Status خطت تو کنترل پنل مودم یه عکس بذاری بهتر میشه نظر داد. ممکنه اصلن میرایی خطت به حدی باشه که بالاتر از این همین 4مگابیت رو هم نکشه.
عامل اصلی در مورد حداکثر کشش خط میرایی یا Attenuation اونه. مثلن یه خطی که میراییش 50db باشه قاعدتن بیشتر از 5-6مگابیت کشش نداره روی خانواده تکنولوژیهای ADSL. اما با همین شرایط اگه نویز خط هم بالا باشه ممکنه شرایط بدترم بشه. حالا شما همون عکس از صفحه Status مودمت بذاری بهتر میشه نظر داد.
از این روش هیچی اگه میخاین پولو زنده کنید که بعید میدونم .فقط مراجعه حضوری
این وضعیت خط منه : خطم روی 9 مگ بود و SNR روی 22 . بعد از درخواستم خطم رو روی 16 مگ بستن و SNR شد بین 6 تا 7 . پارس آنلاین دارم
![]()
Last edited by tornado_irtr; 14-02-2016 at 11:21.
2730مشکی قدیمیاش چیپست برودکام بود ولی 2730مشکی جدید ریلتکن یه عکس از منوش برام بفرست تا ببینم چیپستش چیه
خوبه زیاد حساس نباش مودمت هم خوبه چیپستش برودکامه فقط یخورده پورت داره نویز میندازه که مهم نیست خطت کیفیتش خوبه ولی پورتی که بستن زیاد جالب نیست
Last edited by farshad0123; 14-02-2016 at 11:29.
ببخشید. من شما رو با اون دوستمون که براش کامنت گذاشته بودم اشتباه گرفتم تو مطلب قبلیم.
خط شما خیلی وضعیت خوبی داره. البته با میرایی 20 شما باید در شرایط ایدهآل بالای 20مگابیت بتونین دیتاریت بگیرین. اما شرایط نویز اجازه بیشتر از 16مگابیت رو نداده. ضمن این که خود پارسآنلاین هم در عمل پروفایل بالاتر از 16مگابیت نداره مگر برای موارد تست. با توجه به این که SNR فعلیتون 7.6db اه، خطتون کشش بیشتری نداره در عمل و افزایش ریت با تغییر پروفایل هیچ کمکی به شما نمیکنه و حتی میتونه براتون مشکلساز هم بشه.
خوشبختانه شرایط نویز شما جوری بوده که با افزایش 7مگابیت پهنای باند، حدودن 14db از SNRتون کم شده. یعنی متوسط 2db به ازای هر مگابیت افزایش.
من به نمایندگی شهرمون زنگ میزنم میگه برای مشکلات فنی عدد 1 بزن میزنم بعد وصل میشه تهران چرا ؟!
شاید نمایندگی شهرتون کارشناس فنی نداشته باشه که ارجاع میده به تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)