الان بازم تلگرام مشکل داره با یه وی پی ان داخلی کانکت میشه خارجی هم همینطور
الان بازم تلگرام مشکل داره با یه وی پی ان داخلی کانکت میشه خارجی هم همینطور
الان به 9990 زنگ زدم گفتند به ما ارتباطی نداره و ما پیگیری نمی تونیم کنیم
فک نکنم اونا بتونن کاری انجام بدن.واسه ایرانسل هم زنگ زدم گفتن دست ما نیست
الان چندین ماهه منطقه ما مشکل نسل سوم همراه اول داره.فقط تک آنتن داره بیشتر جاها نسل دوم هست اونم سرعتش داغون هست.چند بار زنگ زدم اپراتور گفتن درست میشه گفتن تیکت پر کردیم به زودی حل میشه مشکل.الان 30 روز. بیشتر شده گذشته خبری نشده.از مرکز مخابرات بهم زنگ زدن گفتن درست شده گفتم نه.آخه کی پیگیری میکنن
دوست عزیز سلام
حالا شما برو دعا کن نسل دوم آنتن داری.
من تهران هستم همراه اول خونه آنتن ندارم. سه سال پیگیری کردم هم 9990 و هم تنظیم مقررات
هیچ کاری نکردن.
حالا شما انتظار داری نسل سوم 1 ماهه تو منطقه شما راه اندازی کنند.
خدا شاهده هنوز پیامک هاش دارم تا الان تو این سه سال 10بار اس دادن "مشکل آنتن دهی شما در دست بررسی است" ولی هیچ کاری نکردن.
همون سه سال پیش فقط زنگ زدم به 700 برای ایرانسل، باورتون نمیشه در مدت 1 ماه بالای پشت بام پاساژ سر کوچه ما اومدن آنتن زدن. فقط نمیدونم چرا سایت هنوز نسل دوم هست و ارتقاء نمیدن.
ببخشید سرتون درد آوردم
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
3G همراه اول - منطقه 22 تهران شهرک گلستان .. همین الان با مودم 4G ایرانسل مدل E3372 USB که امروز خریدمو آنلاکش کردم :
محتوای مخفی: صفحه مودم
میتونم بگم سرعت صفحات همراه اول خیییییلی بیشتر از ایرانسله ! دانلود به کنار.
نه خواهش میکنم شما اطلاعات خوبی میدی.سرعتش خیلی کمه نسل دومش آخه.اگه دیگه خوب بود سرعتش که نمیگفتم
اونجا تو سرویس دهنده چرا زده LTE.قبلا میزد notrino
دقیقا همینطوره اگر ایرانسل برای سرعتهاش لیمیت میزاش وضعش خیلی بهتر بودبا این وضع من دیگه اصلا ایرانسل رو تمدید نمی کنن
آی اس پی های همراه اول چندتاست
نوترینوال تی لیفارسی در خراسانو... هر بار یه جور آی پی بهت میده خلاصه آی اس پیهاش متعدده
Last edited by ak313; 15-07-2015 at 20:38.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)