تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 3347 اولاول ... 1902402802862872882892902912922932943003403907901290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام و وقت بخیر. امروز پوشش کمربند میانی از راهنمایی تا دانشگاه پیام نور تکمیل گردید . در خود دانشگاه پیام نور و پایین تر پوششی وجود ندارد. پوشش اخر طالقانی و پارک مشروطه و ترمینال تا حدودی بهبود داده شد. دوستی از خیابان زبر دست وکار پیشه دوباره سوال کرده که باید عرض کنم به محض دریافت تجهیزات تجهیز این خیابان و سایت ارتباطات سیار شروع خواهد شد. دوستی از علامه امینی پرسیده بودند که باید عرض کنم فعلا باید تا اول مهر صبر کنند. دوستانی از اطراف خود شرکت و گلباد پرسیده بودند که باید عرض کنم تجهیز سایت اصلی ایرانسل پایان یافته ودر حال بهره برداری است . کلا سمت گلباد و دانشگاه سراسری پو شش خوبی داریم . پوشش پشت دانشگاه سراسری سمت خوابگاه هم پایان یافت و پوشش کل دانشگاه پایان یافت. پوشش مصلی به سمت طالقانی تا تقاطع 17 شهریور خوب گزارش شد . دوستانی از منطقه هتل مرمر و ولی عصر جنوبی پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت هتل مرمر فعلا در حال تجهیز میباشد ولی سایت ولی عصر جنوبی تا حدودی مناسب میباشد . دوستانی از یاغچیان پرسیده بودند باید عرض کنم فعلا پوششی در این منطقه نداریم واگر پوشش ضعیفی مشاهده مبشود مربوط به سایت گلشهر میباشد .چند روز است که سرعت اینترنت پایین اوردیم ولی این امر موقتی خواهد بود . دوستان از صبر ویاری شما متشکرم . حجم عظیم پیامکها ما را شرمنده همشهریان عزیز کرده است . سعی بر ان است که تا اخر شب تک تک پیامکها خوانده شده و تا حد امکان جواب داده خواهد شد. دوستان از مناطق گوناگون تست گرفته وپوشش را گزارش نمایند تا در حد امکان مورد بررسی قرار بدهیم . بنده تا 20 شهریور ماه در خدمت دوستان خواهم بود و بعدا اکیپ مشاوران ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهند نمود . سعی گردید تا حد امکان از تمام علم و تجربه ای که در ده سال اندوخته بودیم در اختیار همشهریان عزیز قرار دهیم . نقشه راه و مسایل فنی تدوین گردیده به طوری که هیچ مشکلی انشالله پبش نخواهد امد. بسیار ممنون.

2. 7 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حیف شد دیشب بسته و شارژمو خورد ایرانسل وگرنه میخواستم دیشب با سرعت بالا تری استفاده کنم. مجبور شدم تا اون پول قبلی برگردونن یه بسته دیگه بخرم البته از یه جا دیگه چون ایرانسل بهش اطمینانی نیست

تست الان:

چند روز پیش پینگ بهتر بود اما الان پینگ یکم رفته بالا هر چند من اهل کل کل نیستم و تاحالا هیچ وقت نت خوبی نداشتم اما بعید میدونم کسی حتی با adsl همچین پینگی تو ایران گرفته باشه!!! تازه اینا با گوشی گرفته شده نه پی سی!!! البته قصدم تست سرعت نیست فقط پینگ چون سرعت تا بالا تر از 12.5 مگ گرفتم و با idm تا 1.85 مگ
    تست چند روز پیش:

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 03-09-2014 at 16:01.

4. 4 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار ست یا نه؟
    من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......

به نظر من به احتمال خیلی خیلی زیاد سرعت رو محدود میکنن،خیلی بعیده همینجوری بزارن........
    شبا پایدار نیست قطعی داره

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

حیف شد دیشب بسته و شارژمو خورد ایرانسل وگرنه میخواستم دیشب با سرعت بالا تری استفاده کنم. مجبور شدم تا اون پول قبلی برگردونن یه بسته دیگه بخرم البته از یه جا دیگه چون ایرانسل بهش

Sent from my iPhone using Tapatalk
    امیر جان من قبلا هم گفتم که این پینگها بر اساس باگ نرم افزار (ios) اینجوری نمایش داده میشه و برای نیو یورک 40 ثبت میکنه در حالیکه اگر حتی از stm1 های مرز بازرگان هم پینگ بگیری برای نیویورک پینگ 100 هم نمیدهچه برسه به 40 !!!

امیر جان این پینگها رو ببین :

کمترین پینگها ممکن بود که خودم با خارج گرفتم

C:\Users\Ismail>ping google.com

Pinging google.com [173.194.39.206] with 32 bytes of data:
    Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=55ms TTL=46
    Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=56ms TTL=46
    Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=55ms TTL=46
    Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=56ms TTL=46

Ping statistics for 173.194.39.206:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 55ms, Maximum = 56ms, Average = 55ms

C:\Users\Ismail>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=77ms TTL=48
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=75ms TTL=48
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=76ms TTL=48
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=75ms TTL=48

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Minimum = 75ms, Maximum = 77ms, Average = 75ms

C:\Users\Ismail>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=40
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=40
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=40
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=40

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Minimum = 75ms, Maximum = 80ms, Average = 76ms

C:\Users\Ismail>ping forum.p30world.com

Pinging forum.p30world.com [5.9.124.229] with 32 bytes of data:
    Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=94ms TTL=45
    Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=94ms TTL=45
    Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=93ms TTL=45
    Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=93ms TTL=45

Ping statistics for 5.9.124.229:
    Minimum = 93ms, Maximum = 94ms, Average = 93ms

ارومیه ساعت 3 بعد ظهر تا 800 هم میره اما خب اصلاً ثابت نیست قطعی های جزئی داره اما در کل قابل قبوله
    اینجا راهنمایی هم میکنین ؟

من یه مودم ASUS دارم که پشتش پورت USB داره و میشه بهش مودم 3G وصل کرد , بعد برای تنظیم کردنش یه سری تنظیمات میخواد اما خب من چیزی ازش سردرنمیارم
    عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنظیمات خالی میزنم ارور میده کسی میدونه جای Dial Number و User Pass چی باید بزنم ؟ سیمکارت ایرانسل
    همینجوری تنظیمات درسته
    هم APN هست و هم شماره تماس که باید #99* باشه
    Last edited by fanoostalaei; 03-09-2014 at 16:16.

7. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار هست یا نه؟
    من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......
    این سوال من موند صفحه قبل
    من تهران هستم. بعد از 12 شب اینترنت هم سرعتش بهتر میشه و هم پایدارتر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها برنامه ای سرغ دارید آندروید شبکه های مجاور رو اسکن کنه و مشخصات هر کدومو بده
    مثلا قدرت، نسل چندم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امیر جان من قبلا هم گفتم که این پینگها بر اساس باگ نرم افزار (ios) اینجوری نمایش داده میشه و برای نیو یورک 40 ثبت میکنه در حالیکه اگر حتی از stm1 های مرز بازرگان هم پینگ بگیری برای نیویورک پینگ 100 هم نمیدهچه برسه به 40 !!!

همینجوری تنظیمات درسته
    هم APN هست و هم شماره تماس که باید #99* باشه
    نمیدونم من که نتم همیشه داغون بوده و شانس نداشتم هروقت تست خوب گذاشتم و تست میزارم میشه باگ اما بقیه اگر خوب باشه به به عجب نتی داری!!!!!
    خوب چه اشکالی داره حسین جان حالا یکی پیدا شده از شما پینگش کمتره. من هر وقت تست های شما می بینم خوشحال میشم که تو ایران همچین کسانی هستن که دارن از نت لذت میبرن.
    آخه حسین جان اگر باگ بود من پینگ 165 نداشتم. بعضی اوقات تا 400 هم پینگ میره !!! اگر باگ باشه باید همیشه و هر سروری و پینگ پایین نشون بده نه اینکه با سررهای معروف !!! بعضی از دوستان از جمله خودت با فرانکفورت پینگ زیر 100 هم داشتین . میدونم فاصله تا نیویورک زیاده اما اسپید تست میانگین پینگ و نمیگیره همون پینگ لحظه ای میگیره. اما اگر لاگ پینگ بگیرم ممکنه تلورانس داشته باشه تا 100 بره بعد باد پایین و...... چون نسل سوم هستش و طبیعی هستش که پینگ نوسان داشته باشه. الانم اینا پهنای باندشون بازه یه روز نتم داغونه اصلا وصل نمیشه یه روز پینگ خوبه. من با گوگل با پینگ 50 گرفتم اما بعدی زد 275 یعنی نوسان داره. با احترام به نظرت پینگها درسته بدون باگ فقط همون لحظه این و ثبت میکنه.
    Last edited by amirbrad; 03-09-2014 at 16:21.

11. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نمیدونم من که نتم همیشه داغون بوده و شانس نداشتم هروقت تست خوب گذاشتم و تست میزارم میشه باگ اما بقیه اگر خوب باشه به به عجب نتی داری!!!!!
    خوب چه اشکالی داره حسین جان حالا یکی پیدا شده از شما پینگش کمتره. من هر وقت تست های شما می بینم خوشحال میشم که تو ایران همچین کسانی هستن که دارن از نت لذت میبرن.
    امیر جان منظور منو درست متوجه نشدی !! من حسودی نمیکنم که چون پینگ شما از من کمتره باید چشم رو حقیقت ببندم !! پینگت 40 ـت خوب نوش جونت

13. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خب برا منم قبلا پیش اومده بود با adsl عصرانتقال داده ها از سرور فرانکفورت پینگ 70ms گرفتم ولی همه چیز لحظه ای هست و اصلا نمیشه روش حساب کرد

دقیقا مثل سرعت دانلود با idm که اکثر اوقات در ثانیه های نخست دانلود، سرعت تا 1مگ هم ممکنه بره ولی سریع میاد پایین و رو مقداری که در اکانتینگ تعریف شده محدود میشه

ضمنا من خودم تجربه باگ با اپلیکیشن اسپیدتست رو هم دارم، طوری که آپلود خط منو تقریبا 2برابر نشون میداد و واقعی نبود
    درصورتی که همون اپلیکیشن پهنای باند دانلود و پینگ رو درست نشون میداد

من هرطور حساب می کنم می بینم با توجه به عبور دیتا از تعداد زیادی سرور و روترهای روتینگ در مسیر انتقال داده، فعلا کمترین پینگی که میشه از اروپا گرفت حدود 70 - 60 میلی ثانیه و برای آمریکا هم حدود 100 - 90 میتونه باشه

15. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz
    Last edited by fanoostalaei; 03-09-2014 at 16:56.

17. 6 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •