سلام
كسي p1 نداره ؟ ميشه من را راهنمائي بكنيد.
سلام
كسي p1 نداره ؟ ميشه من را راهنمائي بكنيد.
سلام،
کسی تا حالا فریمور orange رو روی گوشی w610 فلش کرده؟
دیروز گوشیمو با این فریمور فلش کردم، مشکلی که دارم اینه که وقتی Homescreen در حال اجرا هست سرعت گوشی پایین میاد و بعضی وقت ها هم خیلی کند میشه. می خواستم ببینم در حالت کلی این فریمور اینجوریه یا گوشی من اینطوری شده؟
مشکل دیگه ای هم هست که دکمه Activy-menu به جای باز کردن Activy-menu منوی اصلی گوشی رو باز میکنه.
منظورم از کیفیت این بود که یه خورده شطرنجی نشون میده نسبت به گوشی های هم سایز خودش .......
اون برنامه که گفتی چه برنامه ایه؟ باید فلش کنم تو گوشی(ما که بلد نیستیم)...
بعد یه سوال دیگه..؟ چند گرفتی گوشیتو؟ رنگش چیه؟
فریمور orange دیگه چه فریموریه؟منظورتون منوی فلشه؟یه شایدم من اشتباه می کنم.می شه توضیحی بدید؟ شاید بتونم کمکی بکنم.
(آخه تا اونجا که می دونم فریمور ها با کد مشخص می شند. مثل:W610_R6BC002)
اگر یک کلیپ توی 2 نوع گوشی تفاوت داشته باشه مشکل از گوشی هستش
برنامه رو باید بروی توی تاپیک برنامه!
والا من گوشیمو تازه گرفتم همین رنگیه که توی امضام میبینی مشکیشه بعد از اشنا گرفتم 150 تومان!
سلام
من چند ماه پیش گوشیمو دادم بیرون واسه فلش. از اون موقع تا حالا یک منو روی گوشیم ریخته که هر تمی روی گوشیم می ریزم همش اون منو میاد. چطوری می تونم این منو رو پاکش کنم، آخه خیلی ضد حاله ازش خسته شدم.![]()
فریمور orange هم کد داره. کدش W610_R6CA001 هست. این فریمور مربوط به اپراتور orange هست. فرق این فریمور این هست که خودش در صفحه اصلی یک منو داره.
اینم یه اسکرین شات از این فریمور.
![]()
یا اورجینال منو گوشی خودتو دان کن و روش فلش کن یا بده بیرون برات فلش فول بکنند!
این درسته که توی گوشی های سونی اریکسون (بر خلاف نوکیا) نمیشه موقع sms نوشتن به راحتی زبان نوشتار رو عوض کرد (کلید مخصوصی برای این کار لحاظ نشده) و فقط می تونیم از توی منو ، زبان نوشتن رو عوض کنیم؟
از کجا باید دانلود کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)