تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 302 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گرت بیل ستاره ولزی رئال مادرید در فصل اول حضورش در رئال مادرید آمار خیره کننده ای به جای گذاشت و نسبت به نیمار و سایر بازیکنانی که در تابستان گذشته به تیمهای دیگر منتقل شدند کاملا آماری برتر را به جای گذاشت .
    گرت بیل در فصل اول حضورش در رئال مادرید موفق شد آمار ۲۲ گل و ۱۶ پاس گل را به ثبت برساند و در ۳۸ گل رئال مادرید تاثیر مستقیم داشته باشد و این در حالی بود که بیل بدون پیش فصل به رئال مادرید آمد و ۱۰۰% آماده نبود . به طور کلی گرت بیل هر ۸۷ دقیقه برای رئال مادرید گل زده است یا پاس گل داده است و این در حالی است که این میانگین از بازیکنانی مثل کاوانی خرید تابستانی پی اس جی ، نگردو و یا هیگوائین و اوزیل هم بهتر است .
    هنوز من از عملکرد بیل راضی نیستم اون هم فقط به خاطر برخی تک روی های زیادش است.
    بیشترین درصد نارضایتیم هم سر پاس ندادنش است، حتا توی فینال CL هم یکی دو مورد میتونست پاس بده مخصوصا در نیمه اول اون موقعیت تک به تکی که داشت و می تونست به کریم پاس بده ولی نداد. یک مقدار تک روی زیادی داره.

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری- کارلو آنچلوتی روز دوشنبه در جریان معرفی شبکه های اجتماعی و وبسایت رسمی خود در سفارت ایتالیا به گفتگو با خبرنگاران پرداخت. رسانه ها مشتاق بودند تا از او در مورد برنامه هایش برای فصل بعد بپرسند.

کاسیاس و دیگو لوپز: "ما در این مورد فکر نکرده ایم چرا که از وقتی ما در فینال پیروز شدیم، همه به تعطیلات رفتند. کاسیاس از ماندن در اینجا بسیار خوشحال است و ما هم خوشحالیم که او می ماند."
    در وقت های اضافی فینال لیسبون به چه فکر می کردید؟ "خیلی به یاد ندارم. من به بازی فکر می کردم. داستان های مثبت و منفی زیادی وجود دارد. این شبیه فینال 94 آمریکا نبود، وقتی که ما در مقابل نیجریه به این فکر بودیم که چگونه می توانیم صحیح و سالم به ایتالیا برگردیم! من در لیسبون به چنین چیزی فکر نمی کردم."
    آیا ترکیب تیم با توجه به چالش های پیش رو تقویت خواهد شد؟ "من نگران نیستم، فکر می کنم اگر بتوانیم ترکیب فعلی را تقویت کنیم، این کار را خواهیم کرد. اگر نه، من از ترکیبی که دارم، بیش از حد راضی ام."
    آیا باشگاه با کادر پزشکی تیم ملی پرتغال صحبت کرده است؟ "نه صحبت نکرده ایم، اما با خود کریستیانو چرا. یک هفته پیش حال او خوب بود و تمرینات انفرادی را دنبال می کرد. در این یک هفته او به بهترین فرم خود بازخواهد گشت."
    آیا هدف فعلی شما برای فصل بعد فتح تمام 6 عنوان قهرمانی ممکن است؟ "ما شانس فتح هر 6 عنوان قهرمانی را داریم اما این آسان نخواهد بود. ما دو هدف داریم. رقابت طلب بودن چیزی است که ما می خواهیم."
    آیا دی ماریا می تواند از رئال مادرید جدا شود؟ "فکر می کنم دی ماریا می داند که همه دوستش دارند. رئیس او را دوست دارد، باشگاه و هواداران هم به همین ترتیب. فکر می کنم او این را می داند."
    آنچلوتی به عنوان سرمربی تیم ملی ایتالیا: "در حال حاضر من از کار کردن به طور روزمره خوشحالم. می خواهم در تیم باشگاهی به کارم ادامه دهم. من در رئال مادرید خوشحالم. مادرید را دوست دارم و دوست دارم که برای مدتی طولانی اینجا بمانم. به عنوان یک ایتالیایی، این یک تفکر آرمانی است."
    تقویت خط هافبک تیم: "فکر می کنم باید این موضوع را به یاد بیاوریم که در این فصل ما خدیرا را در اختیار نداشتیم، کسی که به خوبی ریکاوری کرد و به جمع ما بازخواهد گشت. با بازگشت او سطح خط میانی ما بالا خواهد رفت. بعد از آن خواهیم دید. او بازیکن بزرگی است."
    موراتا: "بازیکنان می خواهند دقایق بیشتری به میدان بروند و باشگاه موافق است. اگر او بتواند فرصت بازی کردن به دست آورد، خوب است که برای یک سال این شانس را داشته باشد. اگر موراتا برود ما به فکر خرید مهاجمی مشابه به کاراکتر او خواهیم بود، یک مهاجم جوان."
    رئال مادرید کاستیا: "ما از سقوط این تیم راضی نیستیم، به خصوص بعد از اینکه آنها از شروعی بد در ابتدای فصل، وضعیت خود را بهبود بخشیده بودند."
    فینال ایتالیا - اسپانیا در جام جهانی: "فکر می کنم این اتفاق به سختی رخ دهد، به خصوص برای ایتالیا."

منبع : طرفداری

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________

مثلث بی بی سی این فصل را با آمار خیره کننده ۹۶ گل به پایان رساند .
    در واقع هیچ خط حمله ۳ نفره ای موفق نشده است چنین آمار خیره کننده ای ثبت کند . مسی ، الکسیس سانچز و پدرو در این فصل ۸۱ گل زدند و در پی اس جی کاوانی ، زلاتان و لاوتزی و هم چنین در منچستر سیتی مثلث آگوئرو ژکو و توره ۷۸ گل به ثمر رساندند . مثلث بی بی سی بهترین مثلث تاریخ رئال مادرید نیز محسوب می شود که شبهای جادوئی زیادی را در برابر تیمهائی مانند شالکه ، بتیس و سویا پشت سر گذاشت .

منبع : مرجع خبری مای رونالدو
    Last edited by Abdolreza2012; 10-06-2014 at 13:20. دليل: اضافه کردن خبر

4. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ویدئویی از حرکات و گل های برتر بیل در فصلی که گذشت (در سطح باشگاهی و ملی) که واقعا ارزش دیدن رو داره، مطمئنا بعضی از حرکات رو یا ندیدید یا فراموش کردید.
    توصیه می کنم ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا قشنگ بود سریع, تکنیکی, شوتزن, دریبلزن, پاسور, سانتر, سرزن, کاشته زن, تکلزن, خلاصه همه چی تموم.

6. این کاربر از Dejagah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در چنین روزی چه اتفاقی افتاد؟؟؟

۱۱ ژوئن ۲۰۰۹ وبسایت رسمی باشگاه رئال مادرید رسما خبر انتقال کریستیانو رونالدو به رئال مادرید را اعلام کرد

Last edited by Abdolreza2012; 11-06-2014 at 18:20.

8. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درست ۵ سال پیش بود که تیتر شماره ۱ روزنامه ها و مطبوعات دنیا به انتقال پر سر و صدای کریستیانو رونالدو به رئال مادرید اختصاص داده شده بود .

۵ سال ، ۲۴۶ بازی ، ۲۵۳ گل و کسب لیگ قهرمانان اروپا ، جام حذفی و لالیگا با رئال مادرید بدون شک کریستیانو رونالدو را به بهترین خرید قرن تبدیل می کند . برای رونالدو فقط ۵ سال طول کشید تا به اسطوره برنابئو تبدیل شود . او حالا چهارمین گلزن برتر تایخ باشگاه است و فقط سانتیانا ، دی استفانو و رائول را بالاتر از خود می بیند که با این روند تا پایان قرارداد خود به رکورد رائول نیز رسیده است .

آمار های خیره کننده رونالدو

آمار گویای همه چیز راجع به رونالدو است . ۱۶۵ بازی در لیگ و ۱۷۸ گل ، ۲۶ بازی در جام حذفی و ۲۰ گل و گلزنی در فینال برابر بارسلونا ، ۴ بازی در سوپر کاپ و ۳ گل و ۵۱ بازی در لیگ قهرمانان اروپا و ۵۲ گل آمار خیره کننده ایست که فقط رونالدو آنرا می توانست ثبت کند .

10. 11 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت

ديگو مارادونا به انتقاد از ايکر کاسياس پرداخت و گفت: تازه فهميده است مورينيو درباره او چه مي‌گفته است.

اسپانيا در حالي در اولين ديدار خود در جام جهاني با نتيجه پر گل 5 بر يک برابر هلند شکست خورد که ايکر کاسياس دروازه‌بان اسپانيا چندين اشتباه بزرگ از خود نشان داد.

ديگو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين با انتقاد از ايکر کاسياس گفت: بازي کاسياس برابر هلند بدترين بازي‌ بود که از او ديدم. تازه فهميدم که مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت و به چه دليل او را نيمکت‌نشين کرده بود.

مارادونا در ادامه گفت: کاسياس شرايط خوبي براي محافظت از دروازه اسپانيا برابر هلند نداشت و تاوان اين را هم پرداخت. او بايد در بازي دوم روي نيمکت قرار گيرد. مارادونا همچنين با انتقاد از سرخيو راموس گفت: نفهميدم روبن چطور توانست راموس را جا بگذارد در حالي که 5 متر هم از او عقب بود. به نظر من مدافعان و دروازه‌بان اسپانيا شب بسيار بدي را برابر هلند سپري کردند.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت

چون تنها جایی که مورینیو نتونست سیستم ریاضتی خودشو پیاده کنه همین رئال بود
    علت اینکه نتونست اینکارو بکنه هم مشخصه
    منبع خبرتون هم که نیست
    من میخوام بدونم همون مارادونا که این حرفو زده اگه تو 2 سال همش 10 تا بازی انجام میداد میتونست شکمشو تکون بده ؟؟؟!!!!
    بعد مورینیو فقط بخاطر لج و لجبازی کاسیاس رو نیمکت نشین کرد نه دلیل فنی ، چون اون موقع کاسیاس هنوز بهترین بود
    اگه بحث تاریخ بخواد بشه ، همه میدونن که کاسیاس بهترین بوده و همین کاسیاس بود تیم مورد علاقت رو تو فینال جام جهانی 2010 .... کرد و نذاشت گل بزنن ( تک به تک روبن ، یادت هست که ؟؟؟!!! ) و تیم اسپانیا قهرمان شد

+

همه قبول دارن کاسیاس تو بازی با هلند خوب نبود ( علت هم که مشخصه !!!! لج و لج بازی فرد مورد علاقت با بهترین دروازبان اون سال و نیمکت نشینیش )
    امسال هم کاسیاس تو کوپا دل ری بهترین عملکرد رو داشت و تو کل بازی ها فقط و فقط 1 گل خورد ( اون لحظه مارادونا و مورینیو کجا بودن ؟؟؟ )
    تو لیگ قهرمانان هم بهترین دروازبان مرحله ی گروهی شد ( تو مراحل بالاتر هم خیلی خوب بود )
    اون لحظه شما کجا بودی ؟؟؟ یا مارادونا یا مربی مورد علاقت ؟؟؟؟
    کسی که تو یه فصل همش 10 تا بازی میکنه و هنوز خودشو تو سطح بالا نگهداشته ، نشون از توانایی هاشه ، که کاسیاس اینکارو تو رئال انجام داد

اگه شما بازی اسپانیا رو دیده باشی ( با چشم باز ) حتما فهمیدی که کل تیم اسپانیا فاجعه بود نه فقط دفاع و دروازبان ،

در ضمن اگه قراره فقط با یه بازی عملکرد دروازبان بره زیر سوال ، شما عملکرد این فصل مربی مورد علاقتو برو ببین بعد ....
    Last edited by Sir0c00; 21-06-2014 at 08:17. دليل: حذف بخشهای توهین آمیز

13. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خب جام جهانی واسه اسپانیا تموم شد و چنتا از بازیکن های کلیدی رئال به تیم بر میگردن (( کاسیاس - راموس - ژابی ))

امیدوارم حذف از جام جهانی رو روحیه تیم تاثیر منفی نذاره !!
    از همین الان هم باید حذف رو فراموش کنن !!!

البته سیستم بازی اسپانیا با رئال فرق داره و کلا وضعیت رئال خیلی متفاوت هست
    ولی امیدوارم این 3 بازیکن همه چی رو فراموش کنن و به روزهای خوبشون برگردن !!

---------------

در مورد خرید هافبک هم راکیتیچ رفت بارسا و باید به فکر جایگزین آلونسو بود

قرارداد بنزما هم تمدید نشده و احتمالا پرز به فکر جایگزین هست !!

وضعیت رونالدو هم خوب نیست !! و امیدوارم هرچه زودتر به روزهای اوج برگرده !

15. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رئال و خرید استعداد ۱۴ ساله

هوگو مونسرات به جوانترین بازیکن تیم نوجونانان تبدیل شد . این بازیکن ۱۴ ساله که چند ماه پیش در والدیباس تست داده بود به تیم نوجوانان رئال مادرید پیوست .

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

رئال مادرید یک بار دیگر در حالیکه تیم ملی آلمان مشغول مسابقات جام جهانی است، در این تابستان برای جذب او پیشنهادی ارائه خواهد کرد. دو باشگاه منچستر یونایتد و چلسی هم به جذب این بازیکن 24 ساله علاقه نشان داده اند، و همچنین در صورتی که باشگاه فعلی او بایرن مونیخ، پیشنهاد بهبود قرارداد به او ارائه کند، رد شدن این پیشنهاد از سوی بازیکن بعید به نظر می رسد.
    این بازیکن در حال حاضر تصمیم گرفته است که برای تمرکز کامل روی جام جهانی، با هیچ باشگاه و فردی مذاکره نکند. تنها یک سال از قرارداد او با باواریایی ها باقی مانده است و می داند که پیشنهاداتی خواهد داشت. او به دنبال افزایش دستمزد سالانه 3.5 میلیون یورویی خود است و درخواست دستمزدی برابر با ماریو گوتزه را کرده است، کسی که به طور خالص 7 میلیون یورو دستمزد دریافت می کند. با اینحال بایرن نمی خواهد بیش از 6 میلیون یورو به او پرداخت کند.
    کروس دو راه پیش رو دارد. یکی ماندن در بایرن برای یک فصل دیگر و جدایی به عنوان بازیکن آزاد در پایان فصل است. در این صورت او پینشهادات متعددی را دریافت خواهد کرد. چلسی حتی حاضر است تا 8.5 میلیون یورو در سال برای او پرداخت کند، درحالیکه مبلغ پیشنهادی رئال مادرید بین 5 الی 6 میلیون یورو خواهد بود.
    در عین حال، دیگر راه برای او این است که در همین تابستان درخواست جدایی از بایرن را داشته باشد، و در این صورت سران بایرن به دنبال دریافت مبلغی از فروش این بازیکن خواهند بود که انتظار می رود بالاتر از 20 میلیون یورو نباشد.

منبع : طرفداری

پی نوشت : امیدوارم به جای پول زیاد دادن برای سوآرز ، رئال کروس و مانژو رو از بایرن بگیره
    تا تیم تکمیل بشه ، البته سوآرز هم بازیکن خوبیه ولی ارزش نداره بودجه این فصلو بدیم برای 1 نفر

Last edited by Abdolreza2012; 20-06-2014 at 19:31.

17. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به نظرم این حذف زودهنگام اسپانیا حداقل برای باشگاه بد نشد، با این شرایط بازیکنانی که در تیم اسپانیا حضور داشتند می تونن خیلی زودتر توی تمرینات پیش فصل باشگاه شرکت کنن و با آمادگی بیشتری فصل جدید رو شروع کنن، درسته که از نظر روحی روانی یه مقدار تاثیر این نتایج باقی می مونه اما بحث باشگاهی و ملی همیشه جداست، اسپانیا حتی در جام کنفدراسیون های سال قبل هم نمایش جالبی نداشت اما وضعیت باشگاه کاملا متفاوت هست، خصوصا که چهره های مختلفی حضور دارند، چهره هایی مثل ایسکو و کارواخال که چه خوب شد به تیم ملی اسپانیا دعوت نشدند، یا چهره هایی که در جام حضور نداشتند مثل بیل و چهره هایی که هنوز در جام حضور دارند و ممکنه موفقیت کسب کنند که شامل اکثر بازیکنان تیم میشه.

+

این فصل باید در همه رقابت های ممکن شرکت کنیم، 3 جام اصلی و 3 جام با تک بازی یا دو بازی که به شخصه هیچ وقت واقعا به دید "جام" بهشون نگاه نکردم.

برنامه بازی های پیش فصل تیم در تور ایالات متحده جهت آمادگی برای فصل جدید:

رئال مادرید -اینتر
    26 جولای ساعت 00:00 به وقت CET
    ورزشگاه California Memorial

رئال مادرید - رم
    30 جولای ساعت 3:15 به وقت CET
    ورزشگاه Cotton Bowl دالاس

رئال مادرید - منچستر یونایتد
    2 آگوست ساعت 22:06 به وقت CET
    ورزشگاه Michigan

19. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •