گفتم که این فصل بهتر بود . فقط تو 10 تا بازی نبود .
فصل قبلش که تو فانتزی پدر ما رو دراورو از بس هی گذاشتیمش تو ترکیب هی بازی بعدش نبود .
گفتم که این فصل بهتر بود . فقط تو 10 تا بازی نبود .
فصل قبلش که تو فانتزی پدر ما رو دراورو از بس هی گذاشتیمش تو ترکیب هی بازی بعدش نبود .
بارتومئو: «امیدوارم مسی و ماسکرانو قهرمان شوند»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوزپ ماریا بارتومئو که برای حمایت از بازیکنان بارسا در فینال به ریو سفر کرده است، قبل از سفر با fcbarcelona.cat درباره موضوعات مختلفی هم چون خرید و فروش های باشگاه، عملکرد بازیکنان بارسا در جام جهانی و مصدومیت نیمار صحبت کرد.
باشگاه فوتبال بارسلونا برای حمایت از لئو مسی و خاویر ماسکرانو در فینال جام جهانی حضور خواهند یافت. رئیس باشگاه جوزپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس کارلس ویاروبی، مدیر ورزشی آندونی زوبی زارتا و دستیار جدیدش کارلس پویول به ریو سفر کردند. کاپیتان سابق بارسا امسال جام قهرمانی را به عنوان نماینده اسپانیا، قهرمان دوره پیشین، به تیم برنده اهدا خواهد کرد.
پیش از سفر به برزیل جوزپ ماریا بارتومئو در گفتگو با سایت رسمی باشگاه درباره حضور دو بازیکن تیم در فینال و آینده تیم اصلی سخن گفت.
انتظار چگونه فینالی را دارید؟
«جام جهانی همیشه یک جشنواره بزرگ فوتبالی است. هم آرژانتین هم آلمان تورنومنتی عالی را پشت سر گذاشته و سبک های متفاوتی دارند. بسیار هیجان انگیز خواهد بود و احتمال زیاد همانند فینال 1990 کوچک ترین اتفاقات نتیجه را رقم خواهند زد».
به عنوان رییس باشگاه بارسلونا چه نتیجه ای را دوست دارید؟
«امیدوارم لئو مسی و خاویر ماسکرانو قهرمان شوند. ما سفر می کنیم تا همراه آنها باشیم. آنها به خاطر دوران ورزشی شان لایق این جام هستند. این دو برنده مادرزاد هستند. امیدوارم از فینال لذت ببرند و شانس با آنها باشد».
درباره جام جهانی مسی چه نظری دارید؟
«بسیار خوشحالم که در فینال بازی خواهد کرد زیرا آرزوی این را داشت. او در تمام پیروزی های تیمش نقش اساسی را ایفا کرده و گل های زیبایی زده است. لئو بار دیگر نشان داد که چرا بهترین بازیکن دنیا است. هواداران بارسا در این فینال وی را حمایت می کنند. ما همه پیشرفت او را به عنوان یک فوتبالیست دیده ایم».
و ماسکرانو؟
«او یکی دیگر از ستاره های این جام جهانی بوده است. فوتبال وی پایداری و معنا به آرژانتین می دهد و هم چنین شخصیت، رهبری و روحیه پیروزی به تیم تزریق می کند. هر تیمی آرزوی داشتن بازیکنی مانند ماسکرانو را دارد و بارسا از این لحاظ صاحب امتیاز است».
چه صحبتی درباره آسیب دیدگی شدید نیمار دارید؟
«تا زمان آسیب دیدگی تورنومنتی فوق العاده را پشت سر می گذاشت. با وجود جوانی اش، پیشرفتش به عنوان فوتبالیست و رهبری وی روی برزیل تاثیرگذار بود. از زمان مصدومیتش با او در تماس هستیم و پزشکان ما نیز با او و خانواده اش در رابطه هستند. این یک شوک سنگین برای همه هواداران فوتبال، مخصوصا طرفداران برزیل و بارسا بود. امیدوارم به زودی سلامتی خود را به دست بیاورد و برایش آرزوی بهترین ها را دارم. وی بسیار جوان است و شانس های بسیاری برای کسب افتخار همراه تیم ملی کشورش دارد. هر اتفاقی در فینال بیفتد، مسی و نیمار دو ستاره بزرگ جام جهانی بوده اند».
بازیکن دیگری که طعم تلخ فوتبال را چشید دنی آلوس بود. در مورد وی چه نظری دارید؟
«در بازی هایی که به میدان رفت دوباره کیفیت خود را نشان داد. ضربه سختی دید ولی شخصیت وی به گونه ای است که به سرعت به وضعیت عادی خود باز می گردد».
آیا برد مشهور 7-1 آلمان مقابل برزیل را تماشا کردید؟
«در آن زمان در قطار بودم و از دیدار جسم آلفردو دی استفانو در مادرید باز می گشتم. از طریق موبایل بازی را دنبال می کردم و یک شگفتی بزرگ بود. هیچ کس انتظار این نتیجه را نداشت».
نظر شما در مورد حذف زود هنگام اسپانیا با وجود تعداد زیادی بازیکن بارسا در ترکیب خود چیست؟
«این نیز غیر منتظره بود اما فوتبال همین است. آنها در مقابل تیم های قدرتمندی بازی کردند که در ادامه تورنومنت کیفیت بالای خود را نشان دادند. هم هلند هم شیلی. همیشه این نکات را باید بعدها ارزیابی کنید؛ وقتی همه چیز آرام شده است. تاریخ آنچه همه آن بازیکنان برای اسپانیا انجام دادند را فراموش نخواهد کرد. این یک شکست بود ولی باید بدانیم این بازیکنان تمام تلاش خود را انجام دادند».
شیلی در همان گروه بود. نظر شما در مورد الکسیس سانچز و کلودیو براوو چیست؟
«هر دو عالی بازی کردند. الکسیس شیلی را رهبری کرد و براوو یکی از بهترین دروازبانان این مسابقات بود. می خواهم از این فرصت استفاده کنم تا از الکسیس به خاطر تمام کارهایی که برای این باشگاه در این سه سال انجام داده تشکر کنم. آرزوی بهترین ها را برای او دارم».
کرواسی با ایوان راکیتیچ و کامرون با الکس سانگ در حد انتظار نبودند. چه صحبتی با آنها دارید؟
«آنها بدشانس بودند که در آن گروه قوی قرار گرفتند. گروهی که برزیل، یکی از شانس های قهرمانی و مکزیک که یکی از پدیده های مسابقات بود در آن حضور داشتند».
آیا شما درباره روحیه برخی از بازیکنان بارسا که شرایط برای آنها خوب پیش نرفت نگرانی دارید؟
«مطمئنم که تجربه جام جهانی برای آنها خوب بوده است. امیدوارم شرایطشان بهبود یابد و باتری هایشان را شارژ کنند. مطمئنم که برای فصل جدید هیجان زده اند و در تیمی که تغییرات زیادی داشته حضور خواهند یافت. امیدوارم برای کسب تمام جام ها آماده باشند».
جام جهانی رو به پایان است و در همین حین لوییس سوارز به بارسا پیوست. باید چه انتظاری از او داشته باشیم؟
«سوارز کیفیت های بالای خود به عنوان یک فوتبالیست را همراه با گل های زیاد و اشتیاق پیروزی به بارسا خواهد آورد. همه ما به وی کمک خواهیم کرد تا به سرعت به بارسلونا و تیم عادت کند».
آیا معتقدید که محرومیت وی یک فاکتور علیه او است؟
«ما از درخواست استیناف فدراسیون فوتبال اروگوئه که به دادگاه عالی ورزش ارائه شده حمایت می کنیم و معتقدیم که حکم نخستین فیفا کاهش خواهد یافت. او اشتباه خود را پذیرفته و بارسا مطمئن است که وی با موفقیت خودش را سر و سامان خواهد داد».
بارسا دیگر به دنبال چه چیزی است؟
«به دنبال خواسته های مربی هستیم. همان طور که می دانید هنوز باید بازیکنانی مخصوصا در دفاع بخریم».
باشگاه با چه بازاری داد و ستد خواهد کرد؟
«پایان جام جهانی بازار را احیا خواهد کرد. بسیاری از تیم ها تا کنون برای خرید بازیکن های مد نظر خود صبر کرده اند. همه مطمئنند که ارزش بازیکنان در پایان جام تغییر خواهد کرد».
درباره تیم نوسازی شده چه نظری دارید؟
«در این خصوص هیجان زده ام چون این یک نوسازی عمقی است که درباره آن صحبت کرده ایم. زوبی زارتا و لوییس انریکه سخت در تلاش هستند تا تیمی بسازند که برای هر چالشی آماده باشد. تیم در شرایط خوبی قرار دارد».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: ماهان مولائی/ FCBarcelona.ir
بندي عجيب در قرارداد سوارز با بارسلونا
در صورتي که مهاجم پرهياهوي اروگوئه در تيم جديدش بازيکني را گاز بگيرد، 4 ميليون يورو از حقوقش کسر خواهد شد.
چند نشريه اروپايي روز يکشنبه (امروز) نوشتند بارسلونا در متن قرارداد امضا شده خود با لوئيس سوارز شرطي گذاشته که به موجب آن در صورت تخلف اخلاقي مهاجم 27 ساله و تکرار گاز گرفتن 4 ميليون از دستمزدش به عنوان جريمه برداشته خواهد شد.
به نقل از فارس، سوارز که در جام جهاني و در بازي با ايتاليا شانه جيورجيو کيهليني را گاز گرفت، از سوي فيفا به 4 ماه محروميت و پرداخت جريمه نقدي محکوم شد.
کاتالانها به منظور حفظ اخلاق بازيکن هميشه پرهياهو فصل گذشته ليورپول چنين تصميمي گرفته و آن را به عنوان بند در متن قرارداد خود گنجاندند.
مسابقات جام جهاني 2014 برزيل از تاريخ 23 خرداد آغاز شد و تا 22 تير ادامه خواهد يافت.
مسی ناآماده بهترین بازیکن جام جهانی شد
حیف شد آرژانتین فرصت خوبی داشت ولی خب با اون همه تمرکز تو دفاع گل زدن هم سخت میشه
خدا وکیلی اصلا حقش بود؟
می ترسم. خیلی هم برای این فصل می ترسم. بنظرم مسی به حالت بی تفاوتی رسیده. هنوز هم فوق العاده است اما انگار دیگه لذت و شورِ فوتبال براش تموم شده. انگار با نگاهش فقط میگه Whatever
این باخت میتونه روی عملکردش اثر بذاره.
شاید هم دوباره بهش انگیزه بده که بعد از ناکامی فصل قبل با بارسا و حالا هم باخت در فینال جام جهانی، یک استارت دوباره بزنه. امیدوارم اما دلواپسم
به قول یه عزیزی:
"الان مُد اینه که بهترین بودن مسی رو زیر سوال ببری ! مُده میفهمی ؟!"
جالبه که میگن رونالدویی که به تیمش کمک میکنه به جام جهانی صعود کنه حقشه بهترین بازیکن دنیا انتخاب بشه و برنده توپ طلا بشه، اما مسی ای که بیشترین و مهمترین نقش رو تو صعود تیمش تا مرحله نهایی جام جهانی داشته رو شایسته دریافت توپ طلا و بهترین بازیکن جام نمیدونن !
به هر حال؛ امیدوارم تو فصل آتی مسیِ با روحیهی بالایی رو ببینیم، مسیای که هنوز برای بهترین بودن انگیزه زیادی داره.
به امید موفقیت بارسا تو فصل پیش رو.![]()
مد نیست دوست عزیز.بهترین بودن مسی مدتیه که دوره ش تموم شده.بنظر میاد تاریخ مصرف و درخشش مسی رو به اتمامه.در همین جام جهانی که بقول شما مسی بیشترین نقش رو در صعود تیمش به فینال داشت چقدر مسی تلاش کرد؟چقدر از زمان مسابقات رو فقط راه میرفت تو زمین؟مسی از نظر بدنی ضعیفه و دیگه داره به پایان دوران فوتبالیش نزدیک میشه.قضیه بالا آوردنش تو زمین هم که تبدیل به طنز و دستاویزی برای مسخره کردنش شده.مدیران بارسا اگر عقلانی فکر میکردن مسی رو امسال به یکی از این تیمهای تازه بدوران رسیده میفروختن.خواهید دید که در فصل پیش رو نه تنها مسی انگیزه ای نخواهد داشت و تلاش نخواهد کرد بلکه مثل یک وزنه ای میشه که به پای بارسا بسته شده.هر فوتبالیستی یک روز تموم میشه و مسی زودتر از زمان معمول درخشید و زودتر از زمان معمول هم شعله ش خاموش خواهد شد.مسی تموم شده و اینرو کسی به شما میگه که بیست و چند ساله طرفدار بارساست.از مسابقه فینال جام جهانی که مسابقه مهمتری برای یک فوتبالیست وجود نداره و از کسی که تو این مسابقه,تو فرصتی که تو عمرش یه بار گیرش بیاد توانش رو بطور کامل بکار نمیگیره و در مدت زیادی از زمان مسابقه فقط راه میره تو زمین توقع دارید که در مسابقات باشگاهش از خودش مایه بزاره؟مسی در اکثر مسابقاتی که در فصل 2013-14 برای بارسا تو زمین بود کم فروشی کرد به بهانه جام جهانی و دیدیم در جام جهانی هم مسی در اون حدی که میتونست از خودش برای آرژانتین مایه نزاشت.مسی مارادونا نبود که در جام جهانی 86 با دل و جون و110 درصد توانش برای آرژانتین بازی کرد.مسی تموم شده و اینو شما و تمام طرفداران متعصبش باید درک کنید و بپذیرید.الان مُد اینه که بهترین بودن مسی رو زیر سوال ببری
شما بگو به کی میدادن ؟
دلايل انتخاب مسي براي Golden Ball:
- گل هاي زده براي آرژانتين - 71.4%
- بيشترين موقعيت خلق كرده در بين تمام بازيكنان جام جهاني - 23
- انتخاب بازيكن زمين بيشتر از هر بازيكني - 4
- رد شدن و كنار زدن بازيكنان حريف بيشتر از هر بازيكن ديگه اي - 46
این دلیل اولتون منو کشته... چون 71 درصد گل های آرژانتین رو زده؟ خوب پس اینر والنسیا هم 100 درصد گل های اکوادور رو زده دیگه، درسته؟
کجا ملاک قرار میدن اینو ؟
مسی تمام درخشش اش تو مرحله گروهی بوده، جایی که تمام گل ها شو زد.
با تمام احترامی که براتون قائلم باید بگم که من فکر می کنم که شما چون طرفدار بارسا و احتمالا شخص مسی هستین دید متعصبانه ای دارین.
.
افراد دیگه ای بودن که بیشتر از مسی گل زدن، بیشتر از مسی پاس گل دادن، بیشتر از مسی شوت در چهارچوب داشتن، دقت در شوتشون ( Accurate Shot ) بیشتر از مسی بود.
اما مسی انتخاب شد.!
شما سایت فیفارو ببین، بر اساس خود سیستم امتیاز دهی فیفا، تونی کروس بهترینه... ( حتی مسی تو ده تا هم نیست )
.
من نمی خوام کار های مسی رو بی ارزش نشون بدم، اونم خیلی تلاش کرد و بیشترین موقعیت رو خلق کرد، اما همبازی هاش ( آگرو، پالاسیو و هیگواین و ... ) قدر ندونستن.
یکی از دوستان تو یه تاپیک دیگه یه جمله ی قشنگی گفت: اینکه تو تیم ملی آرژانتین، بقیه بازیکنا نسبت به مسی بدتر بودن، عملکرد مسی رو بهتر نمی کنه ( توی آرژانتین برترین ولی نه در کل جام! )
* اگه اینطوری باشه، کریس رونالدو هم می خواست یه تنه تیمشو بیاره بالا و موفق نشد.
شما خودت از بازی مسی تو نیمه نهایی لذت بردی؟ تو بازی سوئیس چطور؟ من میگم انتظارات از مسی بیش از اینا بود!
.
.
* (( من اینجا اعلام می کنم شاید برای تعدادی از شما دوستان چون من اسم کریس رونالدو رو آوردم این شبهه ایجاد بشه که طرفدار کریس هستم ولی همین جا اعلام می کنم نه طرفدار مسی ام و نه رونالدو و فقط نظرمو گفتم ))
.
ببین دوست عزیز این بحث برای من تموم شدست و توی تاپیک مخصوص بازی فینال حرفامو زدم.
این عنوان مبارک مسی!
.
موفق باشی![]()
Last edited by Sh-Meteor; 14-07-2014 at 18:09. دليل: اشکال نگارشی + اضافه کردن یه نکته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)