پس دلیل مشکلی که در حال حاضر پیدا کردم چی میتونه باشه؟؟!! بعد اینکه تو پست اول گفته شده مقدار Attenuation نباید از 60 بالاتر باشه و اگه بالاتر باشه بد و دارای مشکل حاد هست تکلیفش چیه؟ چون Attenuation من 245 هست!
پس دلیل مشکلی که در حال حاضر پیدا کردم چی میتونه باشه؟؟!! بعد اینکه تو پست اول گفته شده مقدار Attenuation نباید از 60 بالاتر باشه و اگه بالاتر باشه بد و دارای مشکل حاد هست تکلیفش چیه؟ چون Attenuation من 245 هست!
Last edited by RMaaneMan; 27-08-2014 at 14:50.
دوست عزیز من زیاد سر در نمیارم ولی ظاهرا واحدها فرق داره
من فکر کنم برای شما 245 نیست بلکه 24.5 هست
به اون 0.1db توی عکس توجه کنید
چون برای منم 295 نوشته ولی وضعیت خطم عالیه
من میخواستم همین جواب رو بنویسم که این دوست عزیز زودتر پاسختون رو دادن
در حقیقت همونطور که گفتند مقدار اون 24.5 هست که مشکل حادی نداره
شما باید چشمتون به اینا باشه تا ببینید چقدر تغییر داره الان میزان سیگنال آپ استریم شما 9 دسی بل هست که یکم پایینه شما مودم رو خاموش روشن هم میکنی این میزان تغییر میکنه؟
یه بار هم با سر خط یه تستی بزن ببین این ارقام تغییر میکنه.
دوستان این وضعیت خط منه
پارس میگه کیفیت خطت خیلی خوبه و SNR اینجا حدود 33 ه و خط هم 12 مگ
ولی من مدام قطعی دارم و ریت رو حدود 6 نشون میده
چند بار تماس گرفتم ولی میگن نویزی از اینجا نمیبینیم
به نظرتون مشکل از کجاست؟میتونه از مودم باشه؟
![]()
Last edited by optis2005; 27-08-2014 at 22:34.
این وضعیت خیلی داغونه
سیگنال ضعیف (6دسی بل داون استریم و 7 دسی بل آپ استریم) و نویز اثر گذار بر روی سیگنال زیاد(50 دسی بل داون اسستریم و 31 دسی بل آپ استریم) با چنین وضعیتی قطععی زیاد خواهید داشت
نهایت ریتی هم که داری 7 مگه که به زور کشیده شما یه بار مودم رو ببر سر خط(همونجایی که از جعبه تقسیم مخابرات سیم وارد خونه میشه) با مودم تست کن ببین بازم این اعداد همینه
Last edited by Microsoft Windows; 27-08-2014 at 23:59.
منم میدونم وضعیت خوب نیست منتها عجیب اینه که با سه تا از پشتیبانای پارس صحبت کردم میگن اینجا نویز خطت 33 هستش و قطعا مودمت مشکل داره!
احتمالش کمه از مودم باشه ،مودمتون چیه مارکش؟
یه بار بدون اسپلیتر مودم رو به پریز وصل کن ببین فرقی میکنه،اون کاری هم گفتم انجام بده مودم رو ببر سر خط یه تستی بزن
TP-Link
وصل کردم تفاوتی نکرد
متاسفانه نمیتونم سر خط تست کنم!
ولی برام عجیبه که اصرار دارن نویز خط خیلی خوبه!
خب تنها راه قرض گرفتن یه مودم از یکی دیگست
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)