تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 427 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام

هدست w810 با w700 از نظر کیفیت فرق داره؟
    Last edited by carnation; 23-05-2007 at 23:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان علی الخصوص جناب مصطفی خان
    عزیز جان سوال دوم من در خصوص فایلهای جار و جاد بود نه جار و رار
    ثانیا در صورت ضیق وقت حضرتعالی خیلی راحت می توانید بدون هیچگونه ناراحتی فقط جواب ندهید
    ثالثا اگر همه عین شما استاد این رشته میبودند که سوالی نمی پرسیدند
    رابعا .......... باز هم ممنون. چرا که در همین انجمنهاست که به لطف دوستان با صفا مسایل خود را ی دغدغه حل و فصل می کنیم. پس باز هم همممممممممممممممممممممممم منون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با عرض پوزش پاراگراف اخر ( بی دغدغه ) صحیح می باشد.

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
    بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟

مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟

يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم چرا وقتي وصل فار منيجر مي خوام بشم اول براي W810 انتخاب مي كنم ولي وقتي گوشيم وصل شد بالاي فار منيجر مي نويسه K750 - W800- W550 براي چي اين طور مي شه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
    بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟

مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟

يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم چرا وقتي وصل فار منيجر مي خوام بشم اول براي W810 انتخاب مي كنم ولي وقتي گوشيم وصل شد بالاي فار منيجر مي نويسه K750 - W800- W550 براي چي اين طور مي شه ؟
    اگه تا please wait مياد و بعد ديگه كامل نمي شه...بايد فلشش كني...اونم نه اينجوري...با باكس
    اخه اگه همين جوري با نرم افزار فلش درست و درمون و هميشگي بود واسه چي باكس ساخته مي شه؟
    فلش كن اونم با باكس...ببر بيرون...يه چند تومني بايد پياده شي....
    راستي شما كپسول صداتو تغيير ندادي؟اگه نه كه هيچ
    اما اگه اره...چرا ديگه با نرم افزار به جونش افتادي!!!

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

اگه تا please wait مياد و بعد ديگه كامل نمي شه...بايد فلشش كني...اونم نه اينجوري...با باكس
    اخه اگه همين جوري با نرم افزار فلش درست و درمون و هميشگي بود واسه چي باكس ساخته مي شه؟
    فلش كن اونم با باكس...ببر بيرون...يه چند تومني بايد پياده شي....
    راستي شما كپسول صداتو تغيير ندادي؟اگه نه كه هيچ
    اما اگه اره...چرا ديگه با نرم افزار به جونش افتادي!!!
    مرسي دستت درد نكنه آقا مصطفي
    نه كپسولي W 850 پيدا نكردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يه سوال در مورد رجيستر گوشي:

قبلا تو همين تاپيك يه سايتي معرفي شده بود كه وقتي سريال 15 رقمي گوشي رو تو اون سايت مي نوشتي نام و مشخصات گوشي رو مي نوشت.

اينم آدرس اون سايته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تقريبا 2 هفته ميشه كه گوشيمو خريدم( w810i ) سريال اصلي و ساخت مالزي و با گارانتي نوين. هر 3 تا شماره داخل گوشي و روي شاسي گوشي و روي جعبه باهم برابرند ولي وقتي سريال گوشي رو تو اين سايت ميزنم گوشي رو Nokia 7260 مياره. آيا اطلاعاتي كه اين سايت ميده درسته يا نه ؟ و اگه درسته پس چرا گوشي منو Nokia 7260 مياره ( نكنه سرم كلاه رفته باشه ! )

ممنون ميشم دوستان جواب بدن.

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

يه سوال در مورد رجيستر گوشي:

قبلا تو همين تاپيك يه سايتي معرفي شده بود كه وقتي سريال 15 رقمي گوشي رو تو اون سايت مي نوشتي نام و مشخصات گوشي رو مي نوشت.

اينم آدرس اون سايته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تقريبا 2 هفته ميشه كه گوشيمو خريدم( w810i ) سريال اصلي و ساخت مالزي و با گارانتي نوين. هر 3 تا شماره داخل گوشي و روي شاسي گوشي و روي جعبه باهم برابرند ولي وقتي سريال گوشي رو تو اين سايت ميزنم گوشي رو Nokia 7260 مياره. آيا اطلاعاتي كه اين سايت ميده درسته يا نه ؟ و اگه درسته پس چرا گوشي منو Nokia 7260 مياره ( نكنه سرم كلاه رفته باشه ! )

ممنون ميشم دوستان جواب بدن.
    راستش فکر میکنم سرت کلاه رفته! (البته امیدوارم که اینجوری نبوده باشه)
    گوشیت رو آپدیت نکردی؟ اگه آپدیت کردی و هنوز آنتن میده یعنی رجیستر اصلیه

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام

هدست w810 با w700 از نظر کیفیت فرق داره؟
    فکر نمیکنم فرق بکنه
    اگر هم فرق داره فرقش خیلی ناچیزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •