پچ 1.2 moddingway واسه جام جهانی اومده تیمای ایران و بقیه هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ 1.2 moddingway واسه جام جهانی اومده تیمای ایران و بقیه هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه من هر سری پچ moddingway نصب میکنم باید از اول کریر مود بازی کنم مال شما همینجوره
بله اگع دیتا بیس بازی رو عوض کنید باید از اول برید...البته میتونید از دیتا بیس بکاپ بگیرید و هر وقت خواستید که کریر رو برید از بکاپ خودتون استفاده کنید...
دوست عزیز این پچ روی نسخه BB هم نصب میشه ؟
برای نصب این پچ باید پچ قبلی پاک بشه ؟
ضمنا شما نمیودین چطور باید دسته بازی رو تنظیم کرد
کسی تا حالا با دیتا بیس 4 کریر رفته ؟ مشکلی واسش پیش نیومده ؟ اخه حس میکنم چون اپدیت غیر رسمی حساب میشه توی کریر مشکل دار بشه .
بعد در ضمن وقتی تیم های ملی جدید به کریر اضافه میشن scout ها هم میتونن توی اون کشور دنیال استعداد بگردن ؟ چون فقط کشورهایی رو میرن که تیم ملیشون توی بازی باشه .
احتمالا باید نصب بشه . چون BB فقط زبان های اضافی بازی رو نداره و کاری به چیزای دیگه بازی نداره .
برعکس باید روی مود قبلی نصب بشه . یعنی 1.0.1 AIO
خوب ، خوشبختانه تونستم این مشکل رو برطرف کنم . تو بخش تنظیمات خود بازی.
1- این مشکل کندی بازیکنان خودم چطوری برطرف میشه؟
2- بخش تمرین تو کدوم قسمته ؟
![]()
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره و خیلی تار نشون میده ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
گرافیک 1 مدل 8400 جی فورس
سی پی یو G630
مادربرد P61
ویندوز هام هم 8 و ایکس پی هردو 32 بیتی هستند لطفا کمک کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)