تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 290 از 328 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه barton fink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دقیقا موافقم. اکثرا تفکر اینه : «هیچ گُلی نشدم، برم ازدواج کنم»
    زن ها بر خلاف شعار ها و کتاب ها و تحقیق و ... اتفاقا خیلی موجودات ساده ای هستن... و امروز هم دقیقا همون خواست ها رو دارن که 6000 سال پیش داشتن.
    یه نگاه به متون باقی مانده از سومر و بابل و غیر بندازید میبینید مشکلات زن و مرد ها دقیقا همون هایی هست که امروز هم هست
    یعنی یا ما مردا ایرادات خیلی بزرگی داریم که هیچ وقت درست نمیشن... یا هم که زن ها توقعات اشتباهی از "ازدواج" دارن که ریشه در فرهنگ داره...

پس منم نمیگم ازدواج نکنید، ازدواج بکنید... اما بدونین ، اکثرا ملت از زندگیش راضی نیست تو ازدواج
    چون ذات ازدواج اینه که هر دو طرف رو خسته و فرسوده و ملعون بکنه که نهایتا یک بابایی نتیجه این ازدواج بشه ، بره مدرسه دانشگاه، با همون فرهنگ پوچ پدر مادرش بزرگ بشه
    و نهایتا بشه ابله تر از چغندر.

شدیدا مایلم این ربات های جنسی و یا واقعیت مجازی بیاد بازار ببینیم نتیجه چی میشه. مردا به ندرت به کسی مثل مادر احساس احتیاج میکنن که در قالب همسر مراقبشون باشه، که ذاتا زن ها هم دوس ندارن این نقشو داشته باشن تو ازدواجا (هیچ زنی نمیخواد مادرِ شوهرش بشه) خب پس با حذف شدن این نیاز احساسی مردان، چیزی جز نیاز جنسی برای اکثر آقایون عامل ازدواج نیست. که اونم به لطف تکنولوژی حل بشه، معلوم نیست راه حل نیاز زنان به یک غلام کم حرف و سخن شنو و پر درآمد و عالی در روابط جنسی و عاشق معاشرت با خانواده دختر و ناز کش بی نهایت و «همیشه حق با توئه عروسکم» و دارای مادر بسیار مهربان عاشق عروس و .... چه خواهد بود. البته خیلی از اینا بازم با تکنولوژی حل میشه... اما مورد «شوهر پر درآمد» نه حل نمیشه. اکثرا هم زنانی که کار میکنن و درآمد خوب دارن و مستقل هستن، کمتر نیاز به ازدواج دارن، موافقید؟
    اگر ربات زن ایده آل ساخته بشه ... به نظرم خیلی نرم افزار پیچیده ای لازمش نخواهد بود.. اما شوهر ایده آل رباتش باید یه نرم افزار در حد موشک داشته باشه.

به نظرم عوض ازدواج همون وقت و هزینه رو بکنیم صرف بهبود کیفیت خودمون بکنیم، بیشتر می تونیم از زندگی خودمون لذت ببریم. فرار به یک شخص دیگر هیچ وقت ایده خوبی نیست.
    بله...چیزی که زنان امروزی می خواهند بیشتر دست نیافتنی می شود و مگر چند درصد مردان می توانند همه فن حریف شوند؟ ان هم در دنیایی که برد پیت و جانی دپ هم طلاق داده می شوند!
    زنانی که خود هر گونه استاندارد مردان را بر نمی تابند و خود را "قوی و مستقل" می دانند معلوم است که مردان را مجبور به گزینه های دیگر می کنند... اما هزینه اش چقدر است؟نابودی تمدن کافی نیست؟
    بالشت و عروسک و انیمه بلایی سر ژاپن اورده که درس عبرتی شد برای بقیه!غرب هم از این می نالد که چرا مردان بازی ویدیویی،پو$رن و خلوت مردانه را به زن و زندگی ترجیح می دهند؟ حالا وای به حال هوش مصنوعی که "زن دلخواه " تولید کند!
    خودتان دارید می گویید در تاریخ همیشه بوده پس راه حلی که همواره پاسخ داده هم در کنارش آمده اما اینکه بیشتر و بیشتر زن و مرد یکدیگر را طرد کنند و تا این حد از هم بیزار شوند در تاریخ بی سابقه است... ضمنا Might makes right گرامی، باقی مردان واقعی همینطور نمی نشینند که سایبرپانک مد نظر شما به اجرا دربیاید و جامعه را بیش از این فلج کند...یعنی تعامل انسانی اینقدر طاعون شد که کابل و سیم پیچ واقعا شده چشم انداز؟!

2. 2 کاربر از barton fink بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

زن انسانه و تنها مردها انسان نیستن ... نیازها و عواطف و آرزوها و عقل و منطق و اختیار و مصلحت اندیشی و انتخاب و هدف و تکامل و همه رو داره و بدنبالشه ... عروسک و ربات کجا بود !
    در ازدواج فقط نیاز جنسی مطرح نیست که اونم دوطرفه است و طرفی به اسارت و بردگی کشیده نخواهد شد
    نیاز جنسی فقط یکی از نیازهاست که با پیوند مرتفع میشه و خیلی چیزهای دیگه هم مثل محبت و عاطفه و غمخواری و یار و پناه پیری و اولاد و نسل و پایه اتکا و عدم تنهایی و تکامل و پیشرفت و ...
    اگه غیر این بود چرا همه مرد نشدن و یا زن ؟
    کل طبیعت زوجیته؟ ببینید چطور حس مادری رو در جانوران ... اصلا همین فرگشت و تکامل که طرفداران سرسخت خودش و هم داره بدون این قضیه معنا داره؟ تکامل یعنی نسل اوری ، تلاش پدر و مادر برای تربیت فرزند دانا و توانا ... اولاد عالم و صالح ... و در نهایت پیشرفت بشر

همه ما به جنس مخالف احتیاج داریم بدون شک ... ما به زن و زن به ما ... نوع انسانی مونث خصوصیات و ویژگی های اخلاقی و رفتاری داره که مردان خوششون میاد و بالعکس

وگرنه چیزی جز تنهایی و افسردگی نصیب انسان نخواهد شد ... ببینید اولیاء وقتی فرزندشون موفقیت کسب میکنه چقدر خوشحال خواهند شد
    یا مثلا پدر و مادر تمام سعیشون اینه که تمام اون کمبودها و نیازهایی که خودشون در کوچکی داشتن و به التزام زمونه نتونستن مرتفع کنند، همه رو در اولادشون رفع کنند انگار انعکاسی از جوانی خودشونه

پس این از این ... قطع و یقین ...

صحبت سر مهریه بود که گفتیم با توجه به آزادی های بیشتری که زنان امروز پیدا کردن و دیگه آن زنان صرفا خانه نشین نیستن و روز به روز بیشتر وارد اجتماع دارن میشن و میتونن وام بگیرن و خونه بخرن و درامد داشته باشن ... چرا باید مهریه سنگین هم داشته باشن؟! مگر بخاطر پول مفت دارن ازدواج میکنند؟ خودشون میتونن کار کنن در کنار مردان...
    بنظرم مهریه مال تفکر سنتیه که زنان رو ضعیف میدونه وگرنه زن قدرتمند نیازی به این موارد نداره

تصور کنید به خواستگاری دختر کارمندی رفتید و او درخواست مهریه سنگین و مال و منال و فلان میکنه !!! خب جالبت این که خود مرد هم مثل اون کارمنده ... حالا باید به اون دختر گفت پس تو چکاره ای؟!
    اگه واقعا قصدش ازدواج باشه پول دیگه مطرح نیست ... ساختن زندگی مشترک خوب مهمه
    Last edited by Masoud-2014; 03-08-2017 at 18:53.

4. 6 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بله...چیزی که زنان امروزی می خواهند بیشتر دست نیافتنی می شود و مگر چند درصد مردان می توانند همه فن حریف شوند؟ ان هم در دنیایی که برد پیت و جانی دپ هم طلاق داده می شوند!
    زنانی که خود هر گونه استاندارد مردان را بر نمی تابند و خود را "قوی و مستقل" می دانند معلوم است که مردان را مجبور به گزینه های دیگر می کنند... اما هزینه اش چقدر است؟نابودی تمدن کافی نیست؟
    بالشت و عروسک و انیمه بلایی سر ژاپن اورده که درس عبرتی شد برای بقیه!غرب هم از این می نالد که چرا مردان بازی ویدیویی،پو$رن و خلوت مردانه را به زن و زندگی ترجیح می دهند؟ حالا وای به حال هوش مصنوعی که "زن دلخواه " تولید کند!
    خودتان دارید می گویید در تاریخ همیشه بوده پس راه حلی که همواره پاسخ داده هم در کنارش آمده اما اینکه بیشتر و بیشتر زن و مرد یکدیگر را طرد کنند و تا این حد از هم بیزار شوند در تاریخ بی سابقه است... ضمنا Might makes right گرامی، باقی مردان واقعی همینطور نمی نشینند که سایبرپانک مد نظر شما به اجرا دربیاید و جامعه را بیش از این فلج کند...یعنی تعامل انسانی اینقدر طاعون شد که کابل و سیم پیچ واقعا شده چشم انداز؟!
    مستقل شدن زنان ، تامین شدن نیازهای اولیه مثل غذا و سکس خارج از چهارچوب خانواده و عوامل دیگه ای از این دست تاثیر بسیار زیادی در پایین اومدن آمار ازدواج تو همه دنیا داشته.اما به نظر من نمیشه گفت که تمدن نابود شده.میشه گفت که تشکیل خانواده به شکل سنتی داره کارکرد خودشو از دست میده.در ضمن به نظر من اگر هوش مصنوعی قرار باشه زن-مرد دلخواه بوجود بیاره قطعا فراتر از کابل و سیم پیچ خواهد بود.نهایتا اگر تشکیل خانواده به کلی هم متوقف بشه جامعه میتونه براساس نیازهای جدید قراردادهای جدید برای پیوند بین افراد جامعه بوجود بیاره.نمونش ازدواج سفید هست که همین الان شیک و مجلسی داره انجام میشه درد و خونریزی عقد دائمو هم نداره.

6. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این موضوع حقوق زنان خیلی کلیشه ای و مسخره شده و طوطی وار هی تکرار میشه فکر کنم سال 3017 هم هنوز به سری باشن که این حرفها رو بزنن.

مطمئنم خیلی از مردها حاضر هستن این چندتا برتری کوچیکی که دارن رو بدن اما در عوض برتری هایی که زنها دارن رو بدست بیارن.
    برتری های زنها تو ایران:

1- تو اتوبوس جلو می شینن 2- سربازی نمیرن. 3- تو کمتر از یک روز میتونن کار پیدا کنن 4- اگه ماشینشون خراب بشه 30 نفر تا مقصد ماشینشون رو هل میدن. 5- در صورتی که ازدواج کنن 300 میلیون پول به اسم مهریه کاسب میشن (فکر کن پسر باشی و ازدواج کنی و دختره مجبور باشه 300 میلیون مهریه بهت بده). با این حساب هرجوری بررسی کنی اون امتیازهای مردها چیز زیادی حساب میشه.
    این حرف های شما شاید در قالب جوک تعریف بشه ولی حقیقت تلخیه کلا
    تو همین دانشگاه ها من دارم میبینم چون خودم دانشجو ام استاده به دختره بخاطر یه پاورپوینت بیخودی که ساخته ۷-۸ نمره داده و درس افتادش رو با نمره خوب پاس کرده صد البته پاورپوینت بهانست وگرنه هیچوقت به یک دانشجو پسر بخوان هم بدن نهایتش ۱ نمره ای چیزی بیشتر حالت صدقه داره
    در کل این تبعیضا هست هیچکی نمیتونه نادید بگیره
    اگه خیلیا دوست دارن حق حجاب و فلان بهمان ببینن اینام باید ببینن دیگ.همون دو سال سربازی چیز کمی نیست کلی ادمو عقب میندازه و حتی میتونه موقعیت شغلی هم که طرف میتونه داشته باشه هم نابود کنه

در کل با این ایده دینی هیچوقت هیچی درست پیش نمیره همون کاری که غربیا دارن میکنن بهترین و درست ترین راه حله.خواهشا هم بحث خونواده اینا پیش نکشینن دنیا رو به پیشرفته وقتی ربات جنسی هم میسازن دیگه شما نمیتونی بزور بنیان خونواده تو حلقوم ملت کنی بگی باید به همون سبک ۱۴۰۰ سال پیش مردم زندگی کنن.من خودم ی چیزای ناجوری تو جامعه دیدم مثلا با چند مورد خانوم برخوررد داشتم که در اول آشنایی و دوستی گفتن ما طلاق گرفتیم این حرفا بعد دراومده که شوهر دارن هم یه موردش دیروز پیش اومد فهمیدم تازگی هم نداره.خوب آخه مگه مجبوری؟ چرا باید قانون و شرایط جوری باشه که بزور دو نفر در ظاهر با هم باشن ولی در باطن برن هر کاری بکنن؟ این پیوند ازدواج چه فایده ای داره؟ آقا همون که کنار هم زندگی کنن بدون ثبت شدن در شناسنامه چرا باید جرم باشه؟ چرا همین ازدواج وطلاق باید شرایطش اینقد پیچیده باشه؟ تو همین خراسان دادستانی دستوری که دادن برای طلاق دادن شما اینقد باید مراحل پیچیده طی کنی که از اخر بیخیال بشی!!‌خیلیا بخاطر همین میرن جای دیگ طلاق میگیرن که زودتر کارشون راه بیفته بابا خوب اینا مشکل داره درستش کنید بعد هی گیر بدید چرا فلان زن میره خیانت میکنه فلان مرد اونکارو میکنه.از بیخ و بن مشکل داره همه اینها

داره خودمونی میشه barton fink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

مستقل شدن زنان ، تامین شدن نیازهای اولیه مثل غذا و سکس خارج از چهارچوب خانواده و عوامل دیگه ای از این دست تاثیر بسیار زیادی در پایین اومدن آمار ازدواج تو همه دنیا داشته.اما به نظر من نمیشه گفت که تمدن نابود شده.میشه گفت که تشکیل خانواده به شکل سنتی داره کارکرد خودشو از دست میده.در ضمن به نظر من اگر هوش مصنوعی قرار باشه زن-مرد دلخواه بوجود بیاره قطعا فراتر از کابل و سیم پیچ خواهد بود.نهایتا اگر تشکیل خانواده به کلی هم متوقف بشه جامعه میتونه براساس نیازهای جدید قراردادهای جدید برای پیوند بین افراد جامعه بوجود بیاره.نمونش ازدواج سفید هست که همین الان شیک و مجلسی داره انجام میشه درد و خونریزی عقد دائمو هم نداره.
    نابودی تمدن مگر فکر می کنید چیست؟
    همینکه بازتولید نسلی صورت نگیرد و روح جمعی نابود شده یعنی تمدنی نمانده...مردان ضعیف و منفعل که مقاومتی در برابر تغییر نمی کنند عامل این سیل نکبت اند.((همه چیز را می شود تغییر داد)) توهم ترقی خواهان پست است که حالا به انکار نژاد و جنسیت و کلا نقش بیولوژی رسیده اند
    البته روش کثیفی دارند ولی برایشان جواب می دهد
    دو قدم جلو می ایند یک قدم عقب می روند...یعنی هر بار یک قدم به جلو
    ازدواج نمی کنیم>حالا اگر ازدواج کردیم سفید
    حجاب نمی خواهیم>حالا اگر حجاب داشتیم چادر نه مانتو
    رای نمی دهیم>حالا اگر رای دادیم فقط در راستای "مصالح و منافع زنان"
    می خواهند بنیان خانواده را نابود کنند چون "تفرقه بنداز و حکومت کن"
    کارشناسان احمق هم که کلا یک جمله را حفظ کرده اند "در حال گذار از سنت به مدرنیته هستیم و ایرادی ندارد"
    درد و خونریزی داخلی است و شما نمی بینید...این کنار امدن های ریز و درشت و سازشکاری ها سنگری برای انسانیت نگذاشته
    هم مرد و هم زن را یا سرجایشان می نشانید و سیلی حقیقت را به انها می زنید! یا همین مرض موجود ادامه پیدا می کند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اگه وسیع تر نگاه کنین نه زن، بلکه "انسان" همون چیزهایی رو میخواد که 6000 سال پیش هم خواهانش بوده. اینکه شکل خواسته چقدر تغییر کرده به رشد و پیشرفت شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و ... برمیگرده نه به سادگی جمله ی شما فقط جنس زن مثلا!
    من نگفتم "فقط" زن ها.... این مصنوع ذهن خلاق شماست. جالبه که حرف دیگه ای نذاشتید در دهان بنده، و به جنگ زن در برابر مرد strawman فرمودید. شاید خودتون هستید که این تفکر رو در اعماق ذهنتون باور دارید؟

خود من عرض کردم خدمت با سعادتتون:
    "مشکلات زن و مرد ها دقیقا همون هایی هست که امروز هم هست"

بلی بنده قضیه رو با یک قیاس بین ادبیات و رسم و رسومات معلوم ملت باستان و ملت امروزه و ملل مختلف در سطح جهان خیلی به راحتی میگم که زن و مرد بر خلاف اون دو سه روز پر هورمون اول، خیلی زود از هم خسته میشن و ماهیت عشق تبدیل میشه به تحمّل. تبدیل میشه به سازش کاری، سیاست بلد بودن، صبر و همه مواردی که مجله و دکتر و روانشناس توصیه میکنن به ازواج که ازدواجشون رو نجات بدن... ولی نتیجه چی میشه؟ از هر 4 ازدواج (آمار دوستمون) در ایران یکی منجر به طلاق میشه. طلاق به معنی این نیست که طرفین عاشق هم بودن ولی تصمیم گرفتن طلاق بگیرن

تازه معلوم نیست این آمار چقدر صحیح هست، توی آمریکا که طبق با تعارف ترین آمار های PC حدودا نیمی از ازدواج ها منجر به طلاق میشن.

آیا زندگی جدید بشر تاثیری در این افزایش طلاق داره؟ حرف من اینه که بلی داره و غیر قابل انکار هست آینده ی معدوم ازدواج به شکل های فعلی.

و ثانیا، ازدواج در کلیشه ای ترین صورت قالب «زن خانه دار، مرد نان آور» داره، در اکثر جوامع همین بوده و در اکثر زمان ها هم همین بوده الّا تا همین اواخر. حرف من اینه که دیگه اون نقش مرد نان آور و زن خانه داره کمرنگ میشه بنابراین دلیل عملی برای ازدواج سنتی نیست. شما چه بخواین چه نخواین، زن ها دوست دارند که هزینه مفت خرید و آرایشگاه و مسافرت های مجانی و ... از جیب فردی به نام شوهر و پدر پرداخت بشه، چرا نباید دوست داشته باشن؟ من که مردم دوست دارم، این همه چیز داریم تو زندگی که واسه هیچ کدومشون یک دینار زحمت نکشیدیم خیلی هم خوشمون میاد از بهره مند شدن ازشون، مثل دانشگاه رفتن از جیب بابا، مثل خرید کامپیوتر و موبایل و .. از جیب بابا. چرا باید کسی بدش بیاد از جیب شوهر؟
    تنها چیزی که من میگم اینه که الان دیگه زنا حقوق دارن الحمدلله و هستند زنانی که خودشون کار میکنن و درآمد دارن و نیازی به ازدواج نمی بینن.
    حرفم اینه که دیگه اون جیب شوهر رو لولو برده. جز جیب شوهر، و نیاز های جنسی (که فرضاٌ توسط روش های دیگه و یا حتی هوش مصنوعی در آینده برای زن و مرد جبران بشه)
    دلیل دیگری برای ازدواج هست؟ اگر میگید نیاز احساسی، من میگم نه!
    شما خودتون رو دوست دارید؟ ممکنه از بعضی کاراتون خوشتون بیاد، از بعضی رفتار های خودتون خوشتون نیاد... آیا میتونید زندگی با یک کپی از خودتون رو تحمل کنید؟
    من که فکر میکنم نه نمیشه آدم حتی خودشو تحمل کنه. چطور ممکنه آدم بتونه یه انسان دیگه رو تحمل کنه؟ و چرا؟ به چه بهایی؟ به چه هدفی؟ ممکنه آدم دو روز همینجوری دلش بخواد ولی بعدا دیگه دلش عادت می کنه.
    به عبارت دیگه، هیشکی به شما طلب نداره که نیاز احساسی شما رو برطرف کنه، و قرار داد ازدواج هم به هیچ وجه به این معنی نیست که فرد متعّهده که مغز و ذهنشو طوری کوک کنه که دائم به شما علاقه احساسی نشون بده(اگر هم میخواست بازم نمیتونست، ذهن چیزی نیست که بشه به دست خودمون عواطف رو کوک و کنترل کنیم) نهایتش 2 روز از شما خوشش میاد احساسات خوبی به شما میده، 2 روز هم نه، هیچ الگوی مطمئنّی برای پیشبینی رفتار یک انسان نیست، و انتظار حمایت احساسی شدن چیزی جز قمار نیست.
    ازدواج ----> برده داریِ عاطفی/جنسی.
    پدر سالاری محصول بی چون و چرای ازدواج هست، و الان که کم کم ازدواج متزلزل شده دیگه کم کم پدر سالاری هم کمرنگ داره میشه.

به قول عاقلی، همه تنهاییم همیشه، و از نظر اینجانب، بهتره با خودم تنها باشم، تا با یک فرد دیگر. توصیه ام هم به دوستام همینه همیشه. چه دختر و چه پسر. رو خودمون کار کنیم تا آدم بهتری بشیم یکم... یا حداقل سعی کنیم.

10. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نگفتم "فقط" زن ها.... این مصنوع ذهن خلاق شماست. جالبه که حرف دیگه ای نذاشتید در دهان بنده، و به جنگ زن در برابر مرد strawman فرمودید. شاید خودتون هستید که این تفکر رو در اعماق ذهنتون باور دارید؟
    ممکنه این حرف مصنوع ذهن خلاق من باشه ولی شما هم باید در ادا کردن جملاتتون به خلاقیت ذهنی جنس مونثی که داره اون جمله رو میخونه توجه کافی بکنین!
    زن ها بر خلاف شعار ها و کتاب ها و تحقیق و ... اتفاقا خیلی موجودات ساده ای هستن... و امروز هم دقیقا همون خواست ها رو دارن که 6000 سال پیش داشتن.
    من اینجا اثری از مرد و زن نمیبینم. فقط زن مخاطب جمله ی شماست و از نظر من خطاب زن بعنوان "موجودات ساده" خطابی توهین آمیزه. و صد در صد این نظر شخص منه.

آیا زندگی جدید بشر تاثیری در این افزایش طلاق داره؟ حرف من اینه که بلی داره و غیر قابل انکار هست آینده ی معدوم ازدواج به شکل های فعلی.

و ثانیا، ازدواج در کلیشه ای ترین صورت قالب «زن خانه دار، مرد نان آور» داره، در اکثر جوامع همین بوده و در اکثر زمان ها هم همین بوده الّا تا همین اواخر. حرف من اینه که دیگه اون نقش مرد نان آور و زن خانه داره کمرنگ میشه بنابراین دلیل عملی برای ازدواج سنتی نیست. شما چه بخواین چه نخواین، زن ها دوست دارند که هزینه مفت خرید و آرایشگاه و مسافرت های مجانی و ... از جیب فردی به نام شوهر و پدر پرداخت بشه، چرا نباید دوست داشته باشن؟ من که مردم دوست دارم، این همه چیز داریم تو زندگی که واسه هیچ کدومشون یک دینار زحمت نکشیدیم خیلی هم خوشمون میاد از بهره مند شدن ازشون، مثل دانشگاه رفتن از جیب بابا، مثل خرید کامپیوتر و موبایل و .. از جیب بابا. چرا باید کسی بدش بیاد از جیب شوهر؟
    تنها چیزی که من میگم اینه که الان دیگه زنا حقوق دارن الحمدلله و هستند زنانی که خودشون کار میکنن و درآمد دارن و نیازی به ازدواج نمی بینن.
    حرفم اینه که دیگه اون جیب شوهر رو لولو برده. جز جیب شوهر، و نیاز های جنسی (که فرضاٌ توسط روش های دیگه و یا حتی هوش مصنوعی در آینده برای زن و مرد جبران بشه)
    دلیل دیگری برای ازدواج هست؟ اگر میگید نیاز احساسی، من میگم نه!
    شما خودتون رو دوست دارید؟ ممکنه از بعضی کاراتون خوشتون بیاد، از بعضی رفتار های خودتون خوشتون نیاد... آیا میتونید زندگی با یک کپی از خودتون رو تحمل کنید؟
    من که فکر میکنم نه نمیشه آدم حتی خودشو تحمل کنه. چطور ممکنه آدم بتونه یه انسان دیگه رو تحمل کنه؟ و چرا؟ به چه بهایی؟ به چه هدفی؟ ممکنه آدم دو روز همینجوری دلش بخواد ولی بعدا دیگه دلش عادت می کنه.
    به عبارت دیگه، هیشکی به شما طلب نداره که نیاز احساسی شما رو برطرف کنه، و قرار داد ازدواج هم به هیچ وجه به این معنی نیست که فرد متعّهده که مغز و ذهنشو طوری کوک کنه که دائم به شما علاقه احساسی نشون بده(اگر هم میخواست بازم نمیتونست، ذهن چیزی نیست که بشه به دست خودمون عواطف رو کوک و کنترل کنیم) نهایتش 2 روز از شما خوشش میاد احساسات خوبی به شما میده، 2 روز هم نه، هیچ الگوی مطمئنّی برای پیشبینی رفتار یک انسان نیست، و انتظار حمایت احساسی شدن چیزی جز قمار نیست.
    ازدواج ----> برده داریِ عاطفی/جنسی.
    پدر سالاری محصول بی چون و چرای ازدواج هست، و الان که کم کم ازدواج متزلزل شده دیگه کم کم پدر سالاری هم کمرنگ داره میشه.

به قول عاقلی، همه تنهاییم همیشه، و از نظر اینجانب، بهتره با خودم تنها باشم، تا با یک فرد دیگر. توصیه ام هم به دوستام همینه همیشه. چه دختر و چه پسر. رو خودمون کار کنیم تا آدم بهتری بشیم یکم... یا حداقل سعی کنیم.
    باهاتون موافقم برطرف شدن نیازهای اساسی ای که دیروز علت ازدواج بودن و فقط با ازدواج میشد بهشون رسید عامل کمرنگ شدن ازدواجه و این خودش نشون میده که اجبار چقدر نقش داشته در انتخاب گزینه ی ازدواج که من این رو یه پیشرفت بزرگ میدونم نه از بین رفتن تمدن بشری و نکبت بازی!!
    ولی اینکه نیاز ازدواج فقط یک نیاز احساسی باشه شک دارم بهش.
    آینده رو باید نشست و دید. اینکه انسان ها بالخره به جایی رسیدن که برای رسیدن به نیازهای اساسی و اولیه شون نیازی ندارن به سمت گزینه ای به نام ازدواج حرکت کنن یه اتفاق مثبت و بزرگه. برخلاف خیلی ها از نظر من تشنه نگه داشتن یک نفر به اسم حفظ بنیان خانه و خانواده به اسارت درآوردن زن و مرد و اعتقاد نداشتن به اصل آزادی و انتخابه.

12. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آینده رو باید نشست و دید. اینکه انسان ها بالخره به جایی رسیدن که برای رسیدن به نیازهای اساسی و اولیه شون نیازی ندارن به سمت گزینه ای به نام ازدواج حرکت کنن یه اتفاق مثبت و بزرگه.
    سلام ...
    میشه چند نمونه از این نیازهای اولیه و اساسی که برآوردنشون نیازی به ازدواج کردن نیست رو نام ببرید؟
    مثلا صاحب فرزند شدن رو چجوری توجیه میکنید ؟
    آیا انسان موجودی هرزه نخواهد شد که به چیزی پایبند نیست؟
    یه مدت با این یه مدت با اون ... با این با اون ... با این با اون ... با این با اون .........
    بعد بصورت ناگهانی و غیر مترقبه و غافلگیرانه نوزادی چشم به جهان گشود

*** هرچقدر از این شخص به اون شخص و از این چهره به اون چهره نقل و انتقالات انجام بگیره بالاخره شخص در یک نقطه ای به فکر ثبات میرسه و تعادل برقرار خواهد شد
    Last edited by Masoud-2014; 05-08-2017 at 08:57.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام ...
    میشه چند نمونه از این نیازهای اولیه و اساسی که برآوردنشون نیازی به ازدواج کردن نیست رو نام ببرید؟
    یه مدت با این یه مدت با اون ... با این با اون ... با این با اون ... با این با اون .........

*** هرچقدر از این شخص به اون شخص و از این چهره به اون چهره نقل و انتقالات انجام بگیره بالاخره شخص در یک نقطه ای به فکر ثبات میرسه و تعادل برقرار خواهد شد
    سلام
    نیازهای اساسی و اولیه نیازهای تعریف شده ای هستن: نیاز به هوا, خوراک, پوشش و نیازهای جنسی. صاحب فرزند شدن یک نیاز اولیه نیست بلکه پس از رسیدن به مراحل بالاتر و نیاز به محبت و دوست داشتن و دوست داشته شدن در انسان بوجود میاد هرچند در جایی که شرایط جامعه و عرف ازدواج و پس از اون بچه دار شدن رو برای همه وظیفه ای یکسان تعریف میکنه دیگه نمیشه فهمید کدوم پدر و مادر بر اساس رشد شخصیشون به جایگاهی رسیدن که آماده ی داشتن فرزندن و کدوم پدر و مادر فقط بر اساس پذیرش عرف و نقششونه که دارن به بچه دار شدن فکر میکنن.

من فکر نمیکنم پایبندی اجباری به سنت و عقیده بتونه جلوی هرزه گری رو بگیره و دادن انتخاب و آزادی مساوی با هرزه بودن باشه. تمام کسانی که ازدواج کردند پایبند همسر و کودکشون بودند آیا؟
    هیچ کدوم از کارهایی که بشر در طول زندگیش انجام داده بی ضرر و عوارض جانبی نبودن, هر انسانی بر حسب شرایط حکمفرما بر اطرافش زندگی کرده و با مسائلی کنار اومده و برای مسائلی هم جنگیده. ازدواج هم اگه به اندازه ی گذشته جوابگوی نیازها و قابل انطباق بر شرایط باشه بازهم در صحنه باقی میمونه و اگه غیر از این باشه با وجود جبهه گیری ها و شعارهای حفظ آینده و حقوق بشریت, خواه ناخواه کنار گذاشته میشه حتی اگه جواب خوب و قابل قبولی در هزاران سال گذشته بوده باشه.

15. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام ...

همونطور که آرام گفت ازدواج هم ضامن ایجاد زندگی ای که شما اسمش رو "سالم" میگذارید نیست. الان تو محل کار خودم (داروخونه) همکارام که متاهلن بیشتر دچار انحراف اخلاقی هستن تا افراد مجرد. خب این تازه به مراتب بدتر از شخصیه که مجرده و تعهدی هم نسبت به همسرش نداره! کسی که ذاتن سالم باشه سالمه. هیچکس به واسطه‌ی ازدواج وضعیتش از هرزه به سالم تغییر نمیکنه.

17. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •