آیا زندگی جدید بشر تاثیری در این افزایش طلاق داره؟ حرف من اینه که بلی داره و غیر قابل انکار هست آینده ی معدوم ازدواج به شکل های فعلی.
و ثانیا، ازدواج در کلیشه ای ترین صورت قالب «زن خانه دار، مرد نان آور» داره، در اکثر جوامع همین بوده و در اکثر زمان ها هم همین بوده الّا تا همین اواخر. حرف من اینه که دیگه اون نقش مرد نان آور و زن خانه داره کمرنگ میشه بنابراین دلیل عملی برای ازدواج سنتی نیست. شما چه بخواین چه نخواین، زن ها دوست دارند که هزینه مفت خرید و آرایشگاه و مسافرت های مجانی و ... از جیب فردی به نام شوهر و پدر پرداخت بشه، چرا نباید دوست داشته باشن؟ من که مردم دوست دارم، این همه چیز داریم تو زندگی که واسه هیچ کدومشون یک دینار زحمت نکشیدیم خیلی هم خوشمون میاد از بهره مند شدن ازشون، مثل دانشگاه رفتن از جیب بابا، مثل خرید کامپیوتر و موبایل و .. از جیب بابا. چرا باید کسی بدش بیاد از جیب شوهر؟
تنها چیزی که من میگم اینه که الان دیگه زنا حقوق دارن الحمدلله و هستند زنانی که خودشون کار میکنن و درآمد دارن و نیازی به ازدواج نمی بینن.
حرفم اینه که دیگه اون جیب شوهر رو لولو برده. جز جیب شوهر، و نیاز های جنسی (که فرضاٌ توسط روش های دیگه و یا حتی هوش مصنوعی در آینده برای زن و مرد جبران بشه)
دلیل دیگری برای ازدواج هست؟ اگر میگید نیاز احساسی، من میگم نه!
شما خودتون رو دوست دارید؟ ممکنه از بعضی کاراتون خوشتون بیاد، از بعضی رفتار های خودتون خوشتون نیاد... آیا میتونید زندگی با یک کپی از خودتون رو تحمل کنید؟
من که فکر میکنم نه نمیشه آدم حتی خودشو تحمل کنه. چطور ممکنه آدم بتونه یه انسان دیگه رو تحمل کنه؟ و چرا؟ به چه بهایی؟ به چه هدفی؟ ممکنه آدم دو روز همینجوری دلش بخواد ولی بعدا دیگه دلش
عادت می کنه.
به عبارت دیگه، هیشکی به شما طلب نداره که نیاز احساسی شما رو برطرف کنه، و قرار داد ازدواج هم به هیچ وجه به این معنی نیست که فرد متعّهده که مغز و ذهنشو طوری کوک کنه که دائم به شما علاقه احساسی نشون بده(اگر هم میخواست بازم نمیتونست، ذهن چیزی نیست که بشه به دست خودمون عواطف رو کوک و کنترل کنیم) نهایتش 2 روز از شما خوشش میاد احساسات خوبی به شما میده، 2 روز هم نه، هیچ الگوی مطمئنّی برای پیشبینی رفتار یک انسان نیست، و انتظار حمایت احساسی شدن چیزی جز قمار نیست.
ازدواج ----> برده داریِ عاطفی/جنسی.
پدر سالاری محصول بی چون و چرای ازدواج هست، و الان که کم کم ازدواج متزلزل شده دیگه کم کم پدر سالاری هم کمرنگ داره میشه.
به قول عاقلی، همه تنهاییم همیشه، و از نظر اینجانب، بهتره با خودم تنها باشم، تا با یک فرد دیگر. توصیه ام هم به دوستام همینه همیشه. چه دختر و چه پسر. رو خودمون کار کنیم تا آدم بهتری بشیم یکم... یا حداقل سعی کنیم.