تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 720 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اين جريان كابل همراه تى وى كه يكى از دوستان اشاره كرده بود چيه؟ يعنى بجز كارت هديه بايد كابل هم همراش باشه؟
    دوست من بله من روش گرفتم شما هم بگیرید.

2. 2 کاربر از ms1342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اين جريان كابل همراه تى وى كه يكى از دوستان اشاره كرده بود چيه؟ يعنى بجز كارت هديه بايد كابل هم همراش باشه؟
    بله.
    گویا اینه :

Panasonic HDMI 1.4
    1.5m

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امروز یکی از اقوام که در نمایندگی سامسونگ کار میکنه را فرستادم تا 42VT30 را از نزدیک ببینه و در مقایسه با مدلهای سامسونگ نظرشو بگه، ایشون یه فیلم تست از فروشگاه خودش روی فلش ریخته بود و این تلویزیون را تست کرده بود، نظر ایشون این بود که از نظر کیفیت تصویر بدون شک از همه مدلهای سامسونگ بهتره تا جایی که ایشون میگفت با دیدن همچین تصویری از یک تلویزیون پلاسما واقعا متحیر شدم، ولی نظر ایشون این بود که در تصاویر سه بعدی عمق تصویر بسیار کمی در مقایسه با تلویزیونهای سامسونگ داره که حتی وقتی فروشنده پاناسونیک به نمایندگی ایشون مراجعه کرده بود و همان فیلم را داخل پنلهای سامسونگ دیده بود به این موضوع اعتراف کرده بود، این موردی بود که گفتم شاید بقیه دوستان هم دوست داشته باشند راجع بهش اطلاع داشته باشند.
    اینطور که بنده در یک سایت خارجی مشاهده کردم از نظر زیبایی تصویر سه بعدی فعلا سونی و اینفینیا ال جی در راس همه تلویزیونهای سه بعدی قرار دارند، در مقایسه با ال جی وسامسونگ باید خدمت دوستان بگم که این موضوع عملا به خود من هم ثابت شده.
    بنده یک پلاسمای vt20 پاناسونیک دارم و از نظر عمق تصویر بارها پنل خود را با انواع مدلهای سامسونگ تست کرده ام vt20 عمق خارق العاده ای دارد بالاتر رفتن عمق از این بیشتر برای من متصور نیست چون در بسیاری از موارد تصویر دقیقا در یک سانتیمتری جلوی چشم من شکل میگیرد البته برای بالا بردن عمق سه بعدی تنظیمات وجود دارد به نظر بنده هیچ مدلی از led های سامسونگ به جز مدل d8000 از نظر سه بعدی قابلیت رقابت با vt20 را ندارد در مورد vt30 نمیتوانم نظر بدهم چون هنوز ندیده ام ولی قائدتا باید حداقل مانند vt20 باشد.
    d8000 ضعفهایی نسبت به vt20 در سه بعدی دارد از جمله کمی کراس تاک دارد البته نسبت به سری های قبلی بهتر است و در حرکات سریع در حالت سه بعدی از پانا بلوری تر میشود.
    برتریهایی هم دارد از جمله تصویر در حالت سه بعدی برایتنس بالاتری نسبت به vt20 دارد و عینک راحت تری هم نسبت به پانا دارد.

6. 7 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    من امشب رفتم و توی فروشگاه پاناسونیک مشهد VT30 در سایز 42 رو دیدم راستش من از تصویر و عمق تصویر زیاد سر در نمیارم
    اما دیزاینش دقیقا همون چیزی بود که مدتهاست منتظرش بودم .
    فقط سایز ۴۲ داشت به قیمت ۲۴۱۰۰۰۰ تومان !!!!
    فروشنده می گفت اگر ۵۰ میخوای باید سفارش بدم بفرستن به قیمت ۳۰۵۰۰۰۰ تومان !!!! تازه ادعا می کرد ۵۵ اینچش هم بانیان وارد کرده !!!!
    نمیدونم چرا بعضی فروشنده ها اینقدر اعتماد به نفس دارند !!!
    دوستانی که اطلاع دارند آیا VT30 55 با گارانتی یا بدون گارانتی در ایران موجوده یا وارد خواهد شد ؟؟؟
    نیست. تلفنی که پرسیدم فقط 50" و65"

---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------

دوستان من امشب TH-50Vt30R را از خیابان جمهوری خریدم 2900
    100 تومن هم جایزه داشت که ازش کم شد.
    نمایندگی ها یه کابل 1.5 متری HDMI اصل پاناسونیک هم روش باید به مشتری بدن. من گرفتم اگه ندونید ممکن ندن.
    فردا شب برای نصب میارن.
    کلا درآمد 2.780
    50ST30 روهم میشه راحت با 2.100 تهیه کرد( 100 جایزه + 20 کابل را از 2.220 کم کنید).
    از کمک همه دوستام ممنونم

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

اکثر نمایندگی ها ظرف این دو سه روز اوردن توصیه میکنم برو ببین.
    مبارک باشه دوست من
    Last edited by mzy; 01-12-2011 at 09:12.

8. 4 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 11 کاربر از bahamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من تصاویر sd بی کیفیته.حالا تو هر سایزی می خواد باشه.برای تصویر 3D و Full HD سایز 50 عالیه و بیشتر از 50 دیگه فوق العاده میشه.به نظرم سایز 65 هم دیگه رویاییه.سینمارو می بری تو خونت.
    65 که سهله حتی بزرگترین تی وی دنیا که پلاسمای پاناسونیک 152 اینچ با قیمت 500 هزار دلار هستش هم خیلی از کوچک ترین سینما ها کوچیک تره
    به نظر من کلمه رویایی که شما گفتی برازنده ابعاد سالن های Imax هستش که میتونید ابعادشو در مقایسه با سایز بدن انسان ببینید :

در ضمن دوستان برای تصاویر sd که کیفیت خیلی پایینی دارند میتوانند کمی دورتر از تلویزیون بنشیند اگر فاصله مناسب از پنل 42 در تصاویر 3.5m , sd فرض شود فاصله متناظر برای دیدن تصویر با همان کیفیت در پنل 50 میشه 4.15m .
    به طور کلی هر چی سایز تی وی بزرگتر باشه بهتره البته خوب کمی هم باید عقب تر بنشینید

12. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

65 به نظر من اندازه مناسب و استانداردیه ولی اونقدرا بزرگ و رویایی نیست.

دیگه 50 واسه من کوچیکه. 42 هم که افتضاحه. نمی دونم چطور بعضیا دنبال 42 هستند. آخه خیلی فسقلیه
    پونل جان در مورد کوچیک بودن 42 و 50 موافقم البته به نظر من هیچ اندازه استانداردی نمی شه تعریف کرد و هر چی سایز بزرگتر باشه و کیفیت سورس ها بالاتر بره بهتره . در آینده هم حرکت به همین جهته و با پیشرفت تکنولوزی قیمت ها پایین میاد و پنل های خیلی بزرگتر یواش یواش تو خونه های مردم پر میشن

14. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود

دوستان 65 اینچش چنه؟
    راستی --- tv داخلی توی چه مدلی از 65 اینچی هست؟
    من اگه بخوام گارانتی نداشته باشه و --- TV داخلی داشته باشه چقد درمیاد؟مدل --- TV توی چه مدلایی هست؟گارانتی دارش چند درمیاد؟

سپاس

16. این کاربر از kayhanm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این ریویو هم قسمت تست 3D نشان می ده چقدر 3Dیش خوبه:

کد:
    اینم ریویو led سامسونگ سری 8

کد:

18. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خدا شانس بده . از چند روز پیش تا حالا با اومدن vt30 حسابی تاپیک فعال شده هر چند ساعت یک بار 1 صفحه اضافه می شه .خیلی از پیغاما جا افتادن از سرعت پیغامای جدید

خواهشا کسایی که این مدل را تهیه کردن چنتا عکس از شبکه های خود ایران (sd) توی زوایای مختلف با نور متوسط قرار بدن . و اگه باز امکان داره خواهشا جوری عکس بگیرید که میز پلاسما هم مشخص باشه تا بهتر فهمید که چه سبک و مدلی بیشتر بهش میاد.

قیمت 65 آخرش مشخص نشد ؟ یکی از بچه ها که گفت 9 تومن (که انگار ژاپنی بود) یکی دیگه هم گفت 6 تومن.کسی نرخ دقیق تری داره که خود نمایندگی داده باشه ؟ احتمال داره که تا ماه آینده از قیمتش کم بشه و به اصطلاح بازار سکه ، حباب قیمت 65 اینچ هم بشکنه ؟

20. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •