کلیدی ارسال نکرد متاسفانه
کلیدی ارسال نکرد متاسفانه
برای من که کلید کار نکرد.
فکر کنم به خاطر امتحان کردن کلیدهای نا معتبر زیاده.امکان سنجی بیش از حد.
دوستان اشتباه من رو تکرار نکنند...
البته مطمئن نیستم . همون invalid product key رو میده و پیغام خطای نورتون تغییر نکرده.
اگه کسی تا به حال به این مشکل بر خورده اعلام کنه .
و اگه کسی راه حلی براش داره بگه ...
Last edited by saeedsaeed123; 13-08-2014 at 12:12.
سلام
برای فعال سازی کلید از چیزشکن استفاده کردی؟ حتی کلیدهای قبلی که میگفتن بلاک شده هم با چیز شکن دوباره فعال میشن ربطی هم به تعداد کلید امتحان کرده نداره.
موفق باشید
بله از چیز شکن استفاده کردم.
به هر حال کلیدی که فرستاده کار نمیکه.
تو این سایتی که کلید رو ارسال کرده پیغام دادم کلید معتبر نیست .
یکی تو چنتا پست بعد نوشته بود :
امکان سنجی بیش از حد.
همین.
نمیدونم در جواب حرف من اینو گفته یا نه ؟!!
احتمالا منظورش این بوده که این سریالو چند نفر دیگه هم استفاده کردن
چرا برای من سریال نمیفرستن؟؟؟![]()
سلام
اون شخصی که سریال ارسال می کنه (bd1808) گفته تا 2014/8/17 کلید نمیده (4 روز دیگه). شما تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدید و آدرس ایمیلتون هم بنویسید تا بعد از حدود یک روز کلید به ایمیلتون ارسال بشه.
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنمایی![]()
تو اون سایت ویتنامی درخواست سریال مجدد کردم.ورژن اینترنت سکوریتی من 18.7.2.3 هست.
گفتند که من ورژن نورتون رو به ورژن بالاتر ارتقا بدم.
سلام.
فعلاً امکان تغییر ورژن نیست. ترجیحاً هم نمیخوام این کار رو انجام بدم مگر این که مجبور باشم.
ولی همون سریال رو روی سیستم خونه تست کردم. از زمان اعتبار کلید قبلی 5 روز باقی مونده بود.
ورژن نورتون اینترنت سکیوریتی خونه 21.4.0.13 هست که احتمالاً آخرین ورژن هست. (با فیلتر شکن)
تا کزینه renew رو زدم برای وارد کردن سریال جدید ، زمان اعتبار قبلی شد صفر و آنتی ویروس غیر فعال شد. Expire شد.
بعد سریال جدید رو تست کردم که اعتبار نداشت.
کسی هست که ورژن اینترنت سکیوریتیش 18.7.2.3 یا پایینتر باشه و با سریال های این سایت ویتنامی فعال شده باشه ؟
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگرفتم مشکلی نداشت و کلیدها کار میکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)