حسابم کار میکنه
مریزم
ضرر دوست ذارم
پولم زیادی کرده
بقیشو توی یاهو به ارمان گفتم اینجا بگم بن میشم![]()
حسابم کار میکنه
مریزم
ضرر دوست ذارم
پولم زیادی کرده
بقیشو توی یاهو به ارمان گفتم اینجا بگم بن میشم![]()
خب اون موقه بچه ها ماشالله تا 59 فرسخی سپاون رو هم طویله ووو مرغداری ووو این حرفا رو زدن باس قایق بسازی بری یه جزیره پیدا کنی اونجا فعالیت کنی![]()
محض اطلاع اونایی که اونقدر دارن که می تونن خودشون جدا گونه سرور بزنن !
بیاین مثل یه Player باشیم نه اینکه بخوایم بگیم ما هم آقای خودمونیم !
Last edited by 8nights&7days; 31-07-2013 at 00:55.
می تونم یه سوالی بپرسم؟
الان شما خطاب به کی گفتی؟![]()
اینطوری که حال نمیده باید خونه ها کنار هم باشه وقتی رفتی رو پشت بومت خونت رو بسازی ببینی همسایت هم داره خونشو میسازه میدونی چه حالی میده این لحظه
البته قبلا خیلی شیر تو شیر بود بین خونه ها یکی 1 بلوک فاصله بود یکی 47 تامثل اینکه مهران فکر اینجاش رو هم کرده ولی بهتون نمیگم که سوپرایز باشه
![]()
عیبی نداره اتفاقا من این جوری بیشتر دوس دارمخب اون موقه بچه ها ماشالله تا 59 فرسخی سپاون رو هم طویله ووو مرغداری ووو این حرفا رو زدن باس قایق بسازی بری یه جزیره پیدا کنی اونجا فعالیت کنی
موافقم ... برای یک بار هم که شده اگر تونستیم به گروه احترام بزاریم نگیم ما هم آقای خودونیم؟بیاین مثل یه Player باشیم نه اینکه بخوایم بگیم ما هم آقای خودمونیم !
آقا من از اول دارم میگم کسی رو مجبور نکنید پول بده بزارید هرکی میخواد من اولش نیخواستم پول بدم ولی الان سرور روببینم اگر خوشم باید حتما میدم
تو سرو ر کسی نمی دونست خونه من کجاس
هرکی هم tpa می داد می رفتم spawn و acc می کردم
فرض کن که شاید شاید شاید شاید شاید یکی تو این تاپیک باشه که الان صداش در نمیاد و می تونه بالا 100 هزار تومن کمک کنه و شاید شاید شاید شاید شاید بخواد هفته دیگه و یا همین روزا سرور ران کنه ! البته یه سرور کوچیک ! ( شما هم فرض کن شاید شاید شاید شاید شاید کلاغا خبر رسوندن و یا نصفه شبی خواب سرور دیدم ! )
گفتم که می تونه سهام دار باشه و سرور بزرگتری بزنه تا اینکه سرور مخصوص به خودشو داشته باشه ...
ظاهرا قراره روز اول رایگان باشه واسه تست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)