ممنون داداش
فقط اینا برای کدوم کشوره ؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
ممنون داداش
فقط اینا برای کدوم کشوره ؟
ممنون دوست عزیز اینو نصب کنم کلیداش پیدا میشه ؟
نسخه پیور جدیدش نیومده هنوز؟
چقدر از رم و cpu اشکل میکنه ؟؟
مرسی بازم
سلام
کسپر برای روسیه هست
منظورم این ورژن ها که گذاشته برای کدوم رجیون هستش
United States of America
ممنون 2تا سوال این 2تا چه فرقی دارن ؟
kis14.0.0.4651abcEN_5481.exe
kis14.0.0.4651abcEN_5584.exe
؟
بعدش کسپر نسخه 32 و 64 نداره ؟؟یکی هست؟
سلام
سوالات اختصاصی رو ببرید تو تاپیک خودش لطفا
دوستان ظاهرا کسپرسکی مقام اول رو از av comparatives دریافت کرد.نکته جالب دوم شدن امسی سافت در تست های real world هست
سلام
اساتید عزیز اینترنت سکیوریتی که سرش به تنش بیارزه چی خوبه الان؟ من خودم تا دقایقی پیش KIS 2014 رو سیستمم نصب بود البته بگم که ازش راضی بودم و حتی برخلاف اینکه میگن سنگینه اینطوری نبود و تاثیری رو سرعت سیستم نداشت و خوب بود
ولی دیگه تو فعالسازیش مشکل خوردم چنتا reset trial بود تا همین اواخر خوب کار میکرد ولی الان دیگه نمیتونن برنامه رو فعال کنن و از کار افتادن. کلید معتبری هم برای این نسخه پیدا نمیشه تصمیم گرفتم تا وقتی راه حل بهتری برای فعالسازیش پیدا بشه نرم افزار دیگه ای جایگزین کنم.
کدوم برنامه هست کلیداش هم بدون دردسر گیر بیاد بدون دردسر اپدیت آنلاین بشه و البته امنیت سیستم رو تامین کنه ؟
تعریف بیت دفندر رو شنیدم ولی حجم خیلی زیادی داره و میگن نسبتاً سنگین هست و کلیداش راحت گیر نمیاد . قبل از کسپر هم اویرا و eset رو داشتم که هردو تا یکبار با وجود اپدیت بودن تو ویروس یابی ضعیف عمل کردن و نزدیک بود سیستمم رو به فنا بدن
Avira و Eset در زمینه ویروس یابی مشکل خاصی ندارند و جزو بهترین ها در این زمینه هستند.
البته به عنوان اینترنت سکیوریتی محصولات بهتری هم هستند مثل کومودو و نورتون. کومودو که رایگان هست و نورتون هم فکر میکنم کلید راحت تر براش گیر بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)