تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 602 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خیلی جالبه هنوز XBA-1 تو بازار پیدا میشه. خدا رو شکر مردم ما اصلا قدرت تشخصی ندارند با همه توضیح و راهنمایی.

تو شرایطی نبودم 160 تومن پول IEM بدم ولی انگار آخر باید یکی از این مدل بگیرم.

2. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

خیلی جالبه هنوز XBA-1 تو بازار پیدا میشه. خدا رو شکر مردم ما اصلا قدرت تشخصی ندارند با همه توضیح و راهنمایی.

پیزفول عزیز من خودم هم دو دل هستم بین این وکلیپش اس 4 درسته قیمتش مناسبه ولی کیفیتش رو چون امکان تست ندارم نمیدونم چطوریه؟
    البته اس 4 داشتم ولی سونیه رو نه!

4. 2 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کسی چرا جواب ما رو نمیده؟من دنبال یه هدفون قابل قبولم نه بیش از حد حرفه ای

از بین این دو نوع هدفون کدوم بهتره؟
    fhd960 فراسو ------SHP2000 و SHP1900فیلیپس

دوستان من عجله دارم برای خرید.به منم کمک کنید ممنونتون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه سوال داشتم. اینکه بین
    M-Audio Studiophile Q40
    و
    Audio Technica M50

کدوم بهتره؟
    من میخواستم ام 50 بگیرم ولی خیلی گرون میدن. کسی از دوستان خبری از قیمت Q40 داره؟ کجا میتونم پیدا کنم؟
    و اینکه من با کارت صوتی کامپیوتر (یعنی بدون داشتن امپ) از کدوم یکی اینا میتونم صدای بهتری بشنوم. صدای m50 رو گوش دادم و خیلی خوشم اومده ولی اون یکی رو نه.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مردم دنیا که گول می خورن، مردم ایران که داغونتر از اونها، ولی اونچیزی که بیشتر از همه باعث میشه من شاخ در بیارم بعضی از کسایی هستند که میان اینجا سوال می پرسن (به هر حال همین که میان و سوال می پرسن، نشانۀ اینه که دنبال اطلاعاتن و آدم حساب دیگه ایی روشون باز می کنه.) من همین 3 ساعت پیش اومدم و نصف صفحه ننمن غریبن بازی در آوردم که فلان جور سوالتون رو بپرید و فلان جور نپرسید خیلی بهتره، بعد بعضی از دوستان یک نگاه 2 دقیقه ایی بهش ننداختن یا نگاه کردن و به نظرشون چیز بی پایه و اساسی اومده
    من پیشنهاد می کنم که یکسری راهنمایی ها برای بهترین شیوۀ سوال پرسیدن رو حتماً به پست اول اضافه کنی (مثل همین هایی که نوشتم) و عنوان تاپیک هم اصلاح بشه و گفته بشه که حتماً پست اول را نگاه کنید. نمی دونم خودم کی همت می کنم چند تا مطلب مفید که چند سال توی ذهنمه رو ترجمه کنم و بزارم تا بعداً خلاصش کنیم.

پیزفول عزیز من خودم هم دو دل هستم بین این وکلیپش اس 4 درسته قیمتش مناسبه ولی کیفیتش رو چون امکان تست ندارم نمیدونم چطوریه؟
    البته اس 4 داشتم ولی سونیه رو نه!
    این مدل سونی، کلاً کلاس کاریش با کلیپش فرق می کنه
    کلیپش: صدای گرم، قیمت تقریباً مناسب، مناسب برای موج موسیقی غالب حال حاضر دنیا
    سونی: سعی شده صداش متعادل باشه، قیمت مناسب، از لحاظ کیفیت صدا در سطح بالاتری از کلیپش
    در نهایت یک جمله رو در نظر داشته باشین وقتی اینقدر حساسید روی انتخاب:
    "و خداوند گوگل را آفرید"

8. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهترین هندسفریری تا رنج 300 که میشه گرفت رو میشه پیشنهاد کنیین
    سورس flac پلیر کوون
    خوب در حال حاظر بازار iem ها :
    اگر پلیر کوون خردید چون جنس صداش رو میپسندید
    هدفونهایی با صدای گرم و بیس قوی در بازار فعلی ایران:
    1.kilipsch s4
    2.cx200 sennhieser
    هر دو هدفونهای خوبی هستند

میشه یه زحمت بکشید جواب منم بدید
    عجله دارم
    برند enzatec من یک هدست ارزون خریدم راضی هستم
    ولی همونطور که قبلا گفتم مهمترین فاکتور توی خرید هدستهای ارزون قیمت راحتی اونهاست
    پس قبل از خرید حتما تست کنید.
    سلام اساتید صدا
    رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
    من چشمم اینو گرفته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو دست اینم هست یا نه؟
    خوب این هدفون بد نیست ولی بهترین هدفونهای in ear
    احتمالا یا k3003 از akg و یا ie800 از سنهایزر
    هر دو قیمت های نزدیک به هزار دلاری دارند
    البته ممکنه معیارهای شما با معیارهای کسانی که این ایرفونها رو ریویو می کنند کمی متفاوت باشه
    و اینکه ایا موسیقی شما و منبعتون توانایی این رو داره که این هدفون رو ارزش هزار دلاری بده یا نه
    موفق باشید.
    سلام دوستان؛
    یه HD800 نیاز دارم، کمترین قیمتی که میشه تهیه کرد چقدره و آیا جایی پیشنهاد میکنید؟
    پخ شد.

10. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش من (و شاید تعدادی دیگه از دوستان) وقتی چنین پست هایی می بینیم، اصلاً انگیزه برای جواب دادن نداریم، چرا؟ چونکه:

1- با وجود اینکه بارها و سال ها اینجا گفتیم که بیتس و امثالهم، کیفیت صدا در مقابل مبلغ پرداختی بسیار بدی دارن، باز هم دوستان با اطمینان میان و سراغ اون رو می گیرن (البته یک ایراد هم به ما وارده که اونم اینه که با وجود این درخواست های زیاد، هنوز چنین مطلبی رو به پست اول تاپیک اضافه نکردیم.)
    خوب واقعا کسی که میخواد بیتس بخره و بهش نظر مثبت داره با خوندن یک خط نظرش عوض نمیشه
    اینه که هی باید بنویسی بنویسی بنویسی .........................
    یادمه توی فروم همسایه یکی hd800 برای فروش گذاشته بود نوشته بود کسانی که میپرسن این بهتره یا بیتس
    بیتس بهتره برین همون رو بخرید
    ولی خوب ی تاپیک کامل برای توضیح در مورد برندهای beats و sms audio و .... میخوایم.
    فکر کنم کاره خودت باشه

12. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها یه سوال اپدانس بالا نیاز به امپ داره یا پایین؟ یا اصلا ربطی به اینا نداره؟
    جواب کوتاه:
    امپدانس بالاتر توان بالاتری میخواد
    جواب کامل یه لینک توی امضام هست
    موفق باشید.

14. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه سوال داشتم. اینکه بین
    M-Audio Studiophile Q40
    و
    Audio Technica M50

کدوم بهتره؟
    من میخواستم ام 50 بگیرم ولی خیلی گرون میدن. کسی از دوستان خبری از قیمت Q40 داره؟ کجا میتونم پیدا کنم؟
    و اینکه من با کارت صوتی کامپیوتر (یعنی بدون داشتن امپ) از کدوم یکی اینا میتونم صدای بهتری بشنوم. صدای m50 رو گوش دادم و خیلی خوشم اومده ولی اون یکی رو نه.

من چند جا زنگ زدم m50 چون فقط دست یه نفره به صورت نجومی برده بالا یعنی همه Audio Technica ها رو قیمتشو برده بالا. که فکر کنم اکثر بچه ها بدونن کی و کدوم مغازه رو میگم.
    به نظر من M50 با این قیمت اصلا نخر. Q40 رو هم اگه پیدا کردی به من خبر بده! تقریبا هیچ جا نیست! امیدوارم هدفون های خوب دیگه ایی رو بپسندی.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس بهتره اول شما سلیقه صدایی خودتون رو شرح بدید و بعد بگید با چه منبعی قراره استفاده بشه و در نهایت هم محدوده بودجه رو مشخص کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.
    من تقریبا هر موزیکی دوس دارم،میخوام صدا شفافیت خوب و بیس قابل قبولی داشته باشه،از نظر قیمتم که گفتم،بازه
    درکل فک نکنم هدفون های گرون قیمت فقط نوع خاصی از صدارو پوششش بدن،پس قاعدتا صدای مورد علاقه من نباید مهم باشه،درواقع کیفیت ارائه شده از هر هدفون تو انواع صداهاس که فرق بینشونو مشخض میکنه،حالا من اون کیفیت خوبرو میخوام که همه نیازارو پوشش میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •