سوالی که اینجا پیش میاد اینه که طرف با حجم گیگی خدا تومن و محدود بیشتر می خواد دانلود 32کانکشنی انجام بده یا وبگردی....؟!
سوالی که اینجا پیش میاد اینه که طرف با حجم گیگی خدا تومن و محدود بیشتر می خواد دانلود 32کانکشنی انجام بده یا وبگردی....؟!
برای منم قبلا 10 مگ مونده بود که حجم تمام شه اس ام اس میومد یا هشدار میداد ایرانسل.الان دیگه نمیده!! کد خاصی داره؟ شاید غیر فعالش کرده باشم![]()
کی میشه این رایتل این قیمت مزخرف رو کم کنه و حجم ها رو حداقل به 2 گیگ برسونه :( ؟
سلام
طبق اسکرین شاتی که گذاشتند مربوط به اسپید تست اصلا صحبت ما حجم خداگیگی نبوده و نیست
بلکه مشاهده حداکثر سرعتی که دارند دریافت میکنند بوده و هست.
جناب نبودو نیست بوده و هست.... نکنه طرف میخوادبا 32 کانکشن وبگردی کنه ما خبر نداریم؟! دقیقا سرعتی که اسپید تست میده همون در وبگردی قابل لمس هست که در واقع میشه همون تک کانکشن....
خیر رد میشه صحبت شما اصلا منظور ما بحث ۳۲ کانکشن برای دانلود نیست صحبت اون پهنای باندی هست که داره میده که قابلیت Burstشدن رو داره
در Speedtest با تغییر DNS SERVER میشه نتایج رو تغییر داد و هیچ وقت ملاک دقیقی محسوب نمیشه و همچنین درسته اسپید تست بهترین سرور رو انتخاب میکنه ولی شما کافیه دستی سرورهای متفاوت رو مورد برررسی قرار بدید با چاشنی تغییر DNS به صورت دستی متوجه تفاوت سرعت خواهید شد.
بنده در محل کارم ۱۰مگابیت
منزل ۱۲۸ کیلو
۳ اینترنت کاملا متفاوت داریم
برای من هم speedtest روی سرعت ۷۰ نشون میده ولی وب گردی که انجام میدم با رایتل به هیچ عنوان سرعت ۷۰ کیلو نیست .
Last edited by Tornado2800; 06-12-2014 at 12:09.
مطمئنی؟
پس این سیستم تازه راه افتاده چون من زنگ زدم به 724 که چرا رایتل شارژهاش رو اینمدلی میده ؟ گفت راتیل فعلا سیستم شارژ دهیش قدیمی هست و اون قابلیت هایی که ایرانسل داره رو نداره. واسه شارژ نت هم الان 724 مستقیماً میشه ایرانسل رو شارژ کرد ولی رایتل رو نه ( البته تازگی چک نکردم هنوز )
اگه اینطور باشه بازم تا حدودی میشه ازش فعلا استفاده کرد! ( با اینکه محدوده ای که من کار دارم ایرانسل نسل سه شده سرعتش هم حدودا 1 مگ هست!)
البته اسپید تست تک کانکشن نیست... معمولا 4 کانکشنه:
بزنم به تخته دانلود رایتل نسبت به چند روز پیش بهتر شده. بسته 128
امروز:
DL: 1.04Mbps
Up: 0.29Mbps
سه روز پیش:
DL: 0.60Mbps
Up: 0.82Mbps
سلام
تقریبا ۲-۳ ماه پیش بود که اعلام شده بود تیم مخصوص برای بهینه سازی و بهبود شبکه تدارک دیدن که طی چند ماه اینده شبکه بهتر خواهد بود.
که برای شخص بنده هم همینطور شده.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)