تنظیمات مودم اینترنت مخابرات رو یکی میگه؟؟
vpi vci چنده ؟؟ .. به غیر این دو تنظیم خاص دیگه ای که نداره
تنظیمات مودم اینترنت مخابرات رو یکی میگه؟؟
vpi vci چنده ؟؟ .. به غیر این دو تنظیم خاص دیگه ای که نداره
vpi=0
vci=35
نه تنظیم خاصی نداره
میگم این جریان حجمی جدی هست کسه دیگه ای از دوستان رفته مخابرات سوال کرده باشه؟ بی زحمت هرکی رفت اینم بپرسه
من تازه از شاتل فرار کردم! حجمی نکنن!!![]()
دیگه خسته شدم 4 روزه اصلا نمیتونم استفاده کنم با این سرعت دیال اپش
دارم میرم سپنتا نامحدود
انگار خودشون یه جورایی سیستم شبانه رو گذاشتن!!
شب از 1 و 2 به بعد سرعت واقعی میشه ولی از صبح 7-8 دیگه خیلی خراب میشه
سرعت دانلودم میانگین شده 12 با 256
تقریبا 3-4 روزه...
من امروز درخواست دادم وصل هم کردن.سرعت 256 دانلودمم 27 تا 40 هست بالا پایین میشه با idm .
من خودم می خواستم پارس آنلاین بگیرم 512 ماهی 11 تومن. البته ماهی 2 گیگ. مخابرات مجبورم کرد که از خودش بگیرم. ( حالا داستان داره ) قبلا هم پارس آنلاین داشتم. شبا حدود 1 گیگ دانلود داشتم توی 5 ساعت. الان توی 12 ساعت 1 گیگ دانلود می کنم. هم سیستم داغون میشه هم مصرف برق میره بالا. تازه صفحه باز کردن هم ماشالا. یه صفحه وب فلش می خوای باز کنی یا یوتیوب می خوای آنلاین ویدئو ببینی که هیچ. البته من 256 دارم.
بیشتر یوزرها این موقع استفاده نمی کنن. برای من از اول شبا سرعت ثابت بود و بیشترین حد ممکن. اما دیگه نیست
آره وصل کردنشون سریعه. مشکل بالا پایین شدن به خاطر پکت لاست هست. الان دیگه عادت کردیمالبته تعداد کانکشن idm رو بالا بزار تا مدت زمان دانلود الکی زیاد نشه.
من امروز یه روشی هم امتحان کردم که اجازه میداد به سیستم از 100% پهنای باند استفاده کنه. که در حالت عادی 80% استفاده میشه. بد نبود حدود 3-4 kb سرعت رو بهتر می کنه. اما صفحه یکم کندتر باز میشه. اگه خواستین سرچ انگلیسی بزنید تو گوگل راهش هست.
512 محدود پارس آنلاین رو نباید با 256 نامحدود مخابرات مقایسه کنی!
من به شخصه تو شاتل ماهی 5 گیگ مصرف داشتم (روزا کلی جلوی خودمو میگرفتم دانلود نکنم) مصرف شبانم هم 25 گیگ در ماه بود.
به خاطر همین از شاتل با سرعت 250 kb/s اومدم مخابرات با سرعت 32 . الان دیگه یه سایت میبینم که زیاد عکس داره سریع نمیبندمش از ترس اینکه گیگم تموم شه!![]()
برای ما نامحدود بودن مهمتر از سرعته.
خبر مال دیروزه ولی من که چیزی نفهمیدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت داغون تر از روز های قبل
کسی نتونست بفهمه جریان چیه کلا چه قصدی دارن؟!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)