چابی: استعداد بسیار مهمتر از فیزیک بدنی است
او گفته مهارتهای فردی مهمترین نقش را در فوتبال دارد.
سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا گفته برای این که بازیکن موفقی باشید نیازی نیست فیزیک قدرتمندی داشته باشید، بلکه استعداد مهمترین عامل است.
این ملیپوش اسپانیایی با تنها حدود 1.70 متر قد یکی از کوتاهترین بازیکنان اروپا است، اما یکی از بهترین بازیکنان دنیا شده و برای سومین فصل پیاپی نامزد جایزه توپ طلای فیفا میشود.
او در گفتگو با روزنامه اسپورت گفته است: «استعداد فاکتور اصلی و تعیینکننده در فوتبال است، و اهمیت آن بسیار بیشتر از فیزیک بازیکنان است. من مطمئنم که کیفیت فنی است که تفاوت را رقم میزند.
در فصل 03-2002، مردم به من میگفتند که مناسب بازی در میانه میدان نیستم چون در آنجا قدرت بدنی فوقالعادهای نیاز است. اما من نشان دادم که نیازی نیست که بازیکنی فیزیکی باشید تا هافبکی برجسته شوید.»
مندیلیبار: مقابل بارسلونا احتیاج به معجزه داریم
او گفته تیم اوساسونا باید مقابل بارسلونا فوق متمرکز بازی کند.
خوسه لوییس مندیلیبار، مربی اوساسونا گفته تیمش برای حذف بارسلونا از جام حذفی نیاز به معجزه دارد و بارسا باید روز بدی داشته باشد تا اوساسونا در نوکمپ نتیجه بگیرد.
مندیلیبار در نشست خبری پیش از بازی گفت: «بارسلونا بهترین تیم دنیاست و همه این را میگویند.
بازی پیچیدهای داریم. برخی بازیکنان ما دو روز قبل از بازی رسیدند و تنها روز پیش از بازی تمرین کردند.»
او همچنین گفت که اوساسونا در دوران خوبی به کاتالونیا سفر کرده است. آنها هفت بازی است که نباختهاند و در رده پنجم جدول لالیگا به سر میبرند. البته او میگوید دو تیم برتر لالیگا فاصله زیادی با سایر تیمها دارند: «تفاوت بسیاری بین دو تیم اول و سایر تیمها وجود دارد و هیچ رقابتی بین این دو دسته تیم امکانپذیر نیست. بارسلونا و رئال مادرید بهترین تیمهای دنیا هستند. باید صبر کنید تا آنها روز بدی داشته باشند، چون اگر در روز خوب باشند هیچ بختی برای پیروزی مقابلشان ندارید.»
او همچنین از هدف تیمش صحبت کرد: «این که در بازی برگتش که هفته آینده در پامپلونا برگزار میشود احتمال صعود را داشته باشیم.»
اوساسونا در لیگ هشت بر صفر در نوکمپ به بارسلونا باخته است. مندیلیبار میگوید: «ما باید از آن روز درس بگیریم و اگر میتوانیم اوضاع را بهبود بخشیم. اگر از اشتباهات بیاموزیم آنها دشوارتر میتوانند به نتیجه دلخواه برسند. اگر باز هم اشتباه کنیم که مسلم است دوباره میبازیم.»
او درباره تیمش گفت: «ما باید فوق متمرکز بازی کنیم. نمیخواهم با گلهای خورده فراوان برگردیم. هرچند برای صعود نیاز به معجزه داریم.»
یواخیم لو: تیم ملی آلمان شباهتی به بارسلونا ندارد
او میگوید سبک بازی دو تیم کاملا متفاوت است.
سایت گل – یواخیم لو، مربی آلمان گفته تیم ملی هیچ شباهتی نسبت به بارسلونا ندارد و دو تیم از سبکهای متفاوتی بهره میبرند.
لو به این اشاره کرده که کاتالانها بیش از هرچیزی به حفظ توپ میاندیشند، در حالی که آلمان میخواهد هرچه سریعتر با ضدحملات سریع به گل برسد.
او در گفتگو باDAPD میگوید: «ما ترکیبی خوب از پاسکاری و دویدن، گرفتن توپ از حریفان و ضدحملات سریع ایجاد کردهایم. ما مانند بارسلونا نیستیم که توپ را برای مدتی بسیار طولانی در اختیار داشته باشیم.
من به تیمم میگویم: اگر توپ را صاحب بشویم باید ببینم که هشت ثانیه بعد توپ درون دروازه حریف است. این فلسفه من است.
چیزی که ما میتوانیم در آن بهتر شویم این است که بازیکنان جوان مانند ماریو گوتزه، تونی کروس و آندره شورله پیشرفت کنند.»
مربی آلمان سپس درباره ارزش روانشناسی در فوتبال صحبت کرد: «اسپانیاییها با بازی درگیرانه و چالشهای قدرتمندانه پیروز نمیشوند. آنها از نظر ذهنی بسیار سریع هستند. این مسالهای مهم در پیشرفت تمامی بازیکنان فوتبال است. همه دیگر باید سریعتر فکر کنند.
اگر بازیکنی تکنیک خوبی داشته باشد و سرعت ابتدایی او هم قابل قبول باشد، اما کند فکر کند، از ارزش او برای تیم کاسته میشود.
پیش از جام جهانی 2010 بود که دیدم اوزیل، مولر و بداشتوبر چقدر سریع همه چیز را فرامیگیرند. آنها به طرزی خارقالعاده میآموختند. امیدوارم که پیش از یورو 2012 هم چنین آمادهسازی خوبی داشته باشیم.»