دوستان منم امروز خریدم. کل پاساژ موبایل شهرمون(اهواز) رو بالا پایین کردم همه جا گفتن کره ایی نداریم! دیگه کامل نامید شدیم رفتیم از یه جا که از همه کمتر میداد چینی بگیریم 718 تومن. بعد یه جعبه پلمپ اورد گوشیو دراورد دیدیم پشت گوشی نوشته Made in Korea ...
.gif)
خود یارو شاخ دراورد! گفت من تا حالا کره ایی نفروختم این از کجا دراومد! خلاصه همه چیشو تست کردیم اوکی بود مشکل زردی و صورتی هم ندیدم. فریمورش هم KE7 بود. فقط باطری گوشی Made in Korea Finished in China بود. شارژرش هم سه شاخه بود. قیمت هم چون همون اول گفته بود 718 همون قیمت داد. فروشنده خوبی بود.
دوستان راستی یه راهی پیدا کردم واسه تشخیص لیبل اصل با لیبلی که عوض شده. اونم اینه که تو گوشی این کد رو بزنین #06#* تا شماره EMI گوشی رو براتون بیاره. بعد این شماره رو با شماره EMI که روی لیبل نوشته شده چک کنین ببینین یکی هستن یا نه. اگه یکی بودن یعنی این لیبل مال همین گوشیه دیگه.
فكر كنم گوشي شما از سري اولي ها هست و خوب تبريك ميگم
و مباركتون باشه بهتره به 2.3.4 آپديت كنين
در مورد ليبل هم اگه كسي بخواد ليبل عوض كنه imie همون گوشي رو هم روش ميزنه
آیفون 5 سپتامبر معرفی میشه.معمولا اپل بیشتر معرفی محصولاتشو در سپتامبر انجام میده
به نظرم فکر نمیکنم 4 هسته ایی باشه.فکر میکنم 2 هسته ایی استفاده کنه
اپل تا الان که خوب تونسته حفاظت کنه از مشخصات گوشی اما به هر حال گوشی خیلی خوبی هم نخواهد بود و طبق معمول هم قیمت های سرسام آور میخواد بزاره که به درد ماها نمیخوره
4 هسته اي كجا بود... همين 2 هسته اي ها هم هنوز درست و حسابي جا نيفتادن
سلام بچه ها
فقط یه مشکل بزرگم باهاش اینه که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه(من از ایران نخریدم) و خوب فعلا دارم با اپرا مینی سر میکنم
میخواستم بدونم کسی میتونه بهم راهنمایی کنه که چیکارش میشه کرد
در ضمن درمورد کیفیت صداش پرسیده بودید... میتونم بگم عالیه!!
و همین طور تاچش مثل مدل های قبلی سامسونگ کند نیست(خودم مدلهای قدیمی رو قبلش داشتم)
آقا من چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدین:
1:کفیت صدای این گوشی چطوریاست چه در هندزفری و چه در اسپیکر{هم بلندی هم کیفیت}
بی نظیره،مخصوصا اگر مثل من اهل موسیقی گوش کردن باشی
3:این مشکل داغ کردن قابل رفع شدنه یا نه.
والا فکر میکنم عادی باشه اما رفع شدنی نیست
4:از دید شما مشکل این گوشی چیه؟
شارژش خیلی زود تموم میشه!!(ته مشکل)
ميتونين رام فارسي خاور ميانه بريزين كه گوشي كامل فارسي ميشه
نه تاچ سري گالكسي اس معركس - نميدونم منظورتون از سري قديمي ها چه گوشي هست حتما با مقاومتي ها هستيد
كيفيت صدا چه در بلندگو و چه هدفون عاليه اما اگه موسيقي زياد گوش ميكنين يه هدفون خوب هم بخريد
مشكل داغ شدن هم تو 2.3.4 بهتر شده و من خيلي كم حس مي كنم كه اونم به هر شكل عاديه
جدا مشكلي نداره
آره كلا گوشي هاي آندرويدي زياد شارژ نگه نمي دارن اما من از سري گالكسي اس (1 و2 ) راضيم
چون زياد از گوشي استفاده مي كنم و معمولا تو روز بيشتر از 2 ساعت مكالمه دارم
چرا كسي جواب نميدهههههههههههه
.gif)
من بخوام اينا بگيرم چطوري بايد باطري اصليشا تشخيص بدم خودشه و عوض نشده؟اين كد *#0*# چه صحفه اي را باز ميكنه مي شه يه عكس از اين صحفه بزاريد
.gif)
اكثر باطري ها Made in Korea Finished in China هستند و اصل هستند
البته باتري ساخت ژاپن هم رو بعضي پك ها هست
اينم يه عكس از صفحه تست سخت افزاري:

سلام به همگی
1 - اون قسمت که بلند گو قرار داره تو عکس ها براقه . جنسش فلزیه ؟
2- فلاش گوشی چراغ قوه هم می شه ؟
3- نرم افزار اس ام اس گوشی خوبه یا مثل ویندوز فون باید نرم افزار دیگه بریزیم ؟
4- چون بزرگه با یک دست می شه به همه صفحه دسترسی داشت ؟
5-در یک رویو اینکه الارم پر شدن باتری را نمیشه قطع کرد شکایت داشت .نظر شما چیه ؟پر شد مرتب پشت سر هم بوق میزنه ؟
6- با کار معمولی باتری چقدر میمونه؟
ممنون
1- نه پلاستيكي هست و مستعد به خش
2- نميدونم احتمالا برنامه باشه براش
3-در مورد نرم افزار sms اگه فارسي داشته باشه رامت همون كارتو جواب ميده اما ميتوني go sms يا ميرسال رو براي sms فارسي فرستادن و كيبرد فارسي نصب كني
4- من كه همچين مشكلي نديدم اگه سايلنت باشه يه بار ويبره ميزنه و اگه رو الارم باشه يه بوق كوتاه و فقط همون يه بار بود
5-من حدود 2 روز كامل برام جواب داده با استفاده متوسط و با استفاده بالا 1.5
من خودم الان داركي رام بر پايه xxkg6 استفاده مي كنم اما به نظرم همون kg6 رسمي رو بريزي بهتر باشه
دوستانی که گوشی رو دارن لطفا نظرشون راجبه فیلم برداریش هم بگن کیفیت فول اچ دیش چجوریاست یا رو 720p
هر دوتاش عاليه من كه خودم hd يرام از گالكسي اس 1 هم با اون كيفيتش بهتر به نظرم ميومد و تو شب بهتره از hd استفاده كنين
full hd م كه واقعا معركس و من واقعا انتظارشو نداشتم البته بهتره تو روز استفاده كنين و تو فضاهاي روشن البته ميتونين يه سري دستكاري ها كه باعث افزايش كيفيت و فريم ريت فيلمبرداري و با كيفيت شدن عكس هست رو هم انجام بدين
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید