تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 860 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه mehrdad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واسه کامپیوتر هیچ هاروست مونی نیست مگر اینکه با شبیه ساز بازی کنید

و باز تاکید می کنم این بازی رو به وسیله شبیه ساز pcsx2 v09.5 تو کامپیوتر اجرا کردم و سی پی یوم تک هسته ای وسرعت بازی هم خوبه
    نه اون زن یکی از اهالی ده هست راستی تو این بازی فقیر هم داره

اگه به مشکلی پیش اومد بگید در خدمتم
    Last edited by mehrdad2006; 05-08-2008 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وقتی فایل های صفحه قبل رو دانلود کردید وکنار هم گذاشتید حالا شما نصف راه را رفتید خوب حالا از تو پوشه شبیه ساز
    389X3pcsx2v2 را اجرا کرده بعد از اجرا از تب های بالا رو language کلیک کرده واز گزینه های آمده persian رو بزنید حالا شبیه ساز فارسی شوده خوب بقیه تنظیمات رو با عکس می زارم

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا محمد داخل همون پستی که نقل قولش کردید یه پیوست گذاشتم... اونو بخونید شاید کمکتون کنه و بتونید اسبتونو پس بگیرید.

من رو کامپیوتر بازی میکنم.....درسته متاسفانه سیو هامون به هم نمیخوره

و اما در مورد exchenge ... اگر روی pc بازی میکردید از اول براتون توضیح می دادم که چطور اون سیو رو که دوستمون گذاشته بودن وارد بازی کنید و بتونید ازش استفاده کنید ولی خوب عیبی نداره

کار کردن با خود exchenge ساده است فقط کافیه بازی رو با سیوی که دارای مرغ ،گوسفند یا گاو طلایی هست شروع کنید به طرف تخت خواب برید و گزینه ی exchenge رو بزنید اول مموری کارت و بعد سیوی رو که میخواید حیوانات به اون منتقل بشند رو انتخاب کنید...

صفحه ای باز میشه که حیوانات اون سیوی که میخواید حیوانات رو ازش بردارید نشان میده
    5 تاحیوان رو انتخاب کنید و start رو بزنید(در هر بار exchenge فقط 5 تا حیوان رو میتونید انتخاب کنید ) حالا لیست حیوانات مزرعه ی خودتون نشان داده میشه اگر مرغ داری و گاوداریتون جا نداره در این صفحه 5 تا از حیوانات خودتون رو انتخاب کنید تابا اون حیوانات طلایی عوض بشند.start رو بزنید.

اگر مرغ داری و گاوداریتون به اندازه ی کافی جا داشته باشه میتونید بدون این که حیوانات مزرعه تون رو از دست بدید حیوانات طلایی رو وارد مزرعه تون کنید پس هیچ حیوانی از مزرعه تون رو انتخاب نکنید و start رو بزنید ... در غیر اینصورت باید اون حیوانات طلایی رو با حیوانات خودتون عوض کنید.

در آخر هم باید تایید کنید که تغییرات روی سیوتون ذخیره بشه

همین

اگر بد توضیح دادم ببخشید .. باز اگر سوالی بود بپرسید
    ممنون
    چند تا مشكل ديگه برام پيش اومده
    اولي كه مهمتره اينه كه من قلب دختر مورد علاقم رو(هموني كه توي سوپر ماركته)قرمز كردم اما وقتي ميرم جلوش در حالي كه پر آبي دستمه و بعد مربع ميزنم تا اون پر رو جلوي دختره بگيره دختره ميگه:
    Huh?Uhmmm.......sorry
    i dont have any plans like that yet
    هالا ميگين چكار كنم تا زنم بشه؟؟؟؟
    مشكل بعدي هم اينه كه وقتي ميرم دستگاه سس مايونز درست كني بخرم يارو بهم نميده بهم ميگكه بايد يه چيزي دشاته باشي ولي من نميفهمم توي جملش كلمه ي metalداشت پول هم به اندازه ي كافي داشتم يعني همون 20000g
    كمك كنيد دوستان
    اين دختره زنم نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

9

من این بازی رو به وسیله شبیه ساز ps2 تونستم اجرا کنم و اون فایل ها مال شبیه ساز هست اولین فایل شبیه ساز هست و بقیه پلاگین/بایوس/...هست باید اونا رو دانلود کنی وجایی که گفتم بریزی فردا تنضیماتش رو می زارم از این به بعد هاروست مون ps2 بازی کنیم راستی کسی راهنمای فارسی این بازی رو نداره
    تو صفحه ی اول دوستان راهنمای فارسیش را گذا شتند و لی من هم کتابش را دارم اگر کمک هر جای بازی خواستید بگید.

من خودم هنوز نتونستم بازی کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا در شبیه ساز روی تنظیمات کلیک کرده و منوهای باز شوده روی پیکربندی کرده و عین عکس پایین تنظیم کنید

بعد اتمام دوباره رو تنظیمات کلیک کرده و واز منو ها رو گرافیک کلیک کنید وعین عکس پایین تنظیم کنید

دوباره تنضیمات کلیک کنید و از منو ها پردازنده رو انتخاب کنید و به صورت زیر تنظیم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب ادامه
    دوبارت روی تنظیمات کلیک کنید ودیسک نوری رو انتخاب کنید وعین پایین تنظیم کنید

اینم از آخرین کار دوباره تنظیمات بر روی speedhack کلیک کنید ومثل پایین تنظیم کنید

این همه کار رو فقط به خاطر شما عزیزان کردم که بتونید هاروست مون ps2 رو بازی کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو صفحه ی اول دوستان راهنمای فارسیش را گذا شتند و لی من هم کتابش را دارم اگر کمک هر جای بازی خواستید بگید.

من خودم هنوز نتونستم بازی کنم.
    اون که تو صفحه اول هست مال ps1 هست من راهنمای ps2 رو می خوام

راستی وقتی بازی رو می گیرید مطمئن باشید که
    Harvest Moon - A Wonderful Life هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون که تو صفحه اول هست مال ps1 هست من راهنمای ps2 رو می خوام

راستی وقتی بازی رو می گیرید مطمئن باشید که
    Harvest Moon - A Wonderful Life هست
    مگه چه فرقی میکنه. در ضمن من میخوام مال ps2 را پیدا کنم در ضمن تو به شهر رفتی یا نه یا شردار شدی.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این بازی اصلا شهر نداره اما Harvest Moon - A Wonderful Life رو نمی دونم بعد مال پلی 1 فرق می کنه با مال پلی 2 گرافیک پلی 2 خیلی بیشتره

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چون توی شهر ما این بازی نیستش کجا و شه سایتی میتونم تهیه اش کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •