تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 403 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اولا دوست من شما قبل نصب رام باید از رام اصلیت بک اپ میگرفتی اگه نگرفتی میتونی بری سایت خود اریکسون اونجا دوباره دانلود کنی یا اگه کسی دروبرت x8داره میتونی بگی برات یه بک اپ بگیره نصب کنی
    الان رامهای خیلی خوبی اومده که رام اصلیو کلا به فراموشی میسپاره دلیلت چیه میخوای برگردی به رام اصلی.
    سوال دومتو نمیدونم چیه عزیز
    اون موقع که رام اصلی داشتم یه بک اپ باهاش گرفتم که از شماره ها و مسیج ها و ... بک اپ گرفت. همون کافیه؟ همونو restore کنم؟
    دلیلم اینه که دیگه بازی نمیکنم ، درواقع دیگه جذابیتی نداره. خیلی هاش رو تموم کردم. نرم افزار هم چندتا بیشتر نیاز ندارم و به جابجا کردن بازی ها به مموری و این چیزا هم همینطور.
    خوبی رام اصلی کیبوردش بود. خیلی دوست دارم دوباره با اون کیبورد اس ام اس بدم.
    ممنون.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان ... کسی تاحالا روشی چیزی پیدا نکرده تا بشه با usp یا بلوتوث اینترنت pc رو به این گوشی انتقال بده ؟! وایرلس ندارم

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان ... کسی تاحالا روشی چیزی پیدا نکرده تا بشه با usp یا بلوتوث اینترنت pc رو به این گوشی انتقال بده ؟! وایرلس ندارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کد:
    من با اون روشی که گفته اونجا یکم پیش رفتم اما نتیجه نگرفتم و همچنین تو پست اخر اون تاپیک یکی اینو نوشته که فکر میکنم حقیقت داشته باشه

دوستان عنوان تاپیک اشتباهه این نرم افزار برای شیر اینترنت از موبایل به کامپیوتر هست نه کامپیوتر به موبایل

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام 3000018 من برنامه رووت رو رو کامپیوتر پسر خالم هم امتحان کردم درایو هم نصب کردم اما بازم همون اررور قدیمی یعنی super one .exe aplication error با متنی که زیر اررورش نوشته شده داد به نظر خودم به این خاطر رووت نمیشه که اخرین ورژن رسمی سونی اریکسون یعنی 2.11aروش هست

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اون موقع که رام اصلی داشتم یه بک اپ باهاش گرفتم که از شماره ها و مسیج ها و ... بک اپ گرفت. همون کافیه؟ همونو restore کنم؟
    دلیلم اینه که دیگه بازی نمیکنم ، درواقع دیگه جذابیتی نداره. خیلی هاش رو تموم کردم. نرم افزار هم چندتا بیشتر نیاز ندارم و به جابجا کردن بازی ها به مموری و این چیزا هم همینطور.
    خوبی رام اصلی کیبوردش بود. خیلی دوست دارم دوباره با اون کیبورد اس ام اس بدم.
    ممنون.
    نه دوست من بک اپ از رام گوشی که از طریق ریکاوری گوشی باید میگرفتی اگه به خاط کیبرد گوشیه اسمارت کیبرد که بهتره از کیبرده اصلی گوشی اینم یه اسکرین شات از کیبردی که خودم دارم ازش استفاده میکنم فارسی رو هم فول ساپورت میکنه.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

سلام 3000018 من برنامه رووت رو رو کامپیوتر پسر خالم هم امتحان کردم درایو هم نصب کردم اما بازم همون اررور قدیمی یعنی super one .exe aplication error با متنی که زیر اررورش نوشته شده داد به نظر خودم به این خاطر رووت نمیشه که اخرین ورژن رسمی سونی اریکسون یعنی 2.11aروش هست
    ببین اخرین ورژن اپدیت باید 2.1 باشه و اخر بیس باندتم باید 15 باشه .
    Last edited by 30000318; 23-10-2011 at 13:01.

7. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه دوست من بک اپ از رام گوشی که از طریق ریکاوری گوشی باید میگرفتی اگه به خاط کیبرد گوشیه اسمارت کیبرد که بهتره از کیبرده اصلی گوشی اینم یه اسکرین شات از کیبردی که خودم دارم ازش استفاده میکنم فارسی رو هم فول ساپورت میکنه.
    صفحه ي قبل گفتي كه بك اپ رو از سايت خود سوني اريكسون دانلود كنم. لينكش رو برام قرار ميدي؟
    راستي گوشي من 2 يا 3 تا اس ام اس رو جدا جدا ميفرسته.. تنظيماتش كجاست كه همه رو تو يكي بفرسته؟
    Last edited by Extreme-Forces; 23-10-2011 at 14:11.

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

صفحه ي قبل گفتي كه بك اپ رو از سايت خود سوني اريكسون دانلود كنم. لينكش رو برام قرار ميدي؟
    راستي گوشي من 2 يا 3 تا اس ام اس رو جدا جدا ميفرسته.. تنظيماتش كجاست كه همه رو تو يكي بفرسته؟
    per perعزیز بیا برو تو این سایت ثبت نام کن متناسب با گوشیت رام اصلی که میخوای دانلود کن موفق باشی
    کد:

10. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوست من مشخصات گوشیم همینه واسه شما هم همین بود که رووتش کردی؟

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

ببین اخرین ورژن اپدیت باید 2.1 باشه و اخر بیس باندتم باید 15 باشه .
    ببین ایراد این کیبرد اینه که گ و پ اون جاش فرق داره با کیبرد استاندارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •