تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 1185 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد.ادکنایی که به نظرتون جنسه مخالفتون ازش خوشش اومده رو نام ببرید.

خودم شروع میکنم:

آنتینیو باندراس سداکشین بلک

سی کی وان

فارنهایت دیور

ون کلیف تسار

2. 8 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض عطرهایی ماندگار كه هیچ وقت قديمي نمي‌شوند

گاهي يك ترانه و حتي يك عكس شما را پرت مي‌كند به گذشته‌هاي دور؛ گذشته‌هاي دوري كه شايد از آن براي‌تان تنها يك خاطره باقي مانده؛ درست مثل رايحه آشنا كه مي‌تواند شما را به خاطرات دور و نزديك‌تان پيوند بزند؛ ما هم در اين شماره با پيشنهاد عطرهايي نه چندان جديد اما محبوب سعي كرده‌ايم شما را به گذشته‌هاي‌تان ببريم! عطرهايي قديمي كه حتي اين روزها هم طرفداران‌شان را حفظ كرده‌اند.

هنگام خريد عطر ممكن است شك كنيد كه چه حجمي از عطر را خريداري كنيد. طبيعي است هر چه حجم عطر بيشتر باشد قيمت آن هم بيشتر مي‌شود اما لازم به ذكر است معمولا خريد عطر در حجم بالاتر در نهايت به صرفه‌تر تمام مي‌شود و فروشندگان به افرادي كه عطر را در اندازه بيشتر و فاصله زماني كمتري استفاده مي‌كنند توصيه مي‌كنند كه حجم بالاتر را تهيه كنند ؛ اما اگر از آن دسته از افراد تنوع طلبي هستيد كه ممكن است از رايحه عطرتان زود خسته شويد و مدام در حال تغيير رايحه عطرتان هستيد بهتر است عطر را در حجم كمتري تهيه كنيد.

Alien by Thierry mugler

شركت توليد‌كننده عطر ماگلر پس از گذر 13 سال در سال 2005 با توليد محصولي قوي و بدون هيچ كم و كاستي‌ جاي رقيبانش را تنگ كرد. راز موفقيت اين عطر جديد را مي‌توان طراحي شيشه‌اي شبيه به موجود فضايي كه با نام (Alien) به معني بيگانه و رايحه‌اي كاملا عجيب و غريب كه با طراحي شيشه همخواني دارد، به حساب آورد. رايحه‌اي كه مختص هر مكاني طراحي نشده است و براي خانم‌هاي بالاي 25 سال و در مناسبت‌هاي رسمي پيشنهاد مي‌شود.

Brit by burberry

رايحه‌اي با بوي وانيل و بادام تلخ كه براي استفاده در فصل سرما پيشنهاد مي‌شود. شركت بربري مدل بريت را در سال2011 روانه بازار كرد كه رايحه‌اش مقام سوم را در فهرست بهترين رايحه از آن خود كرد.

Cinema by yves saint Laurent

با رايحه‌اش سوپراستار شويد! يكي از عطرهاي پرطرفداري كه در سال 2004 توليد شد. رايحه‌اي كه براي خانم‌هاي بالاي 25 سال و مشكل‌پسند پيشنهاد مي‌شود؛ اگر به‌دنبال رايحه‌اي گرم هستيد كه در عين ملايم‌بودن از بوي گرمش سردرد نگيريد و اعتماد به نفس‌تان را بالا ببرد، شايد اين عطر مورد پسندتان باشد.

Euphoria by calvin klein

كاليون كلين در سال 2006 يكي از خوشبوترين نمونه‌هايش را روانه بازار كرد كه تاكنون همچنان مي‌توان گفت در رديف اول ويترين عطرفروشي‌ها به چشم مي‌خورد، رايحه‌اي گرم و دلنشين كه براي سنين مختلف در مناسبت‌هاي نيمه‌رسمي پيشنهاد مي‌شود.

UN Jardin surle toit by hermes

رايحه‌اي كه از بوي گل‌هاي معطر و ميوه‌هايي با طعم‌هاي متفاوت در باغي مجلل الهام گرفته شده است كه از جديد‌ترين‌هاي عطر در سال 2011 به حساب مي‌آيد. رايحه‌اي مناسب با بويي مجلل كه در تركيباتش سيب، گلابي، گل رز، ريحان و گل مگنوليا ديده مي‌شود.

Chanel No5

يكي از پرفروش‌ترين رايحه‌هايي است كه براي نخستين بار در سال 1921 توليد شد، شانل No5 chanel است. رايحه‌اي بسيار ظريف و درجه يك كه به‌دليل داشتن طرفدارانش همچنان توليد مي‌شود.

CH

عطرهاي شركت (كارولينا هررا) هميشه به رايحه‌هاي مناسب و ماندگار معروف هستند. رايحه‌ تازه گل‌ها كه در شيشه زيبا و شكيل با رويه‌ چرم صورتي رنگ در سال 2010 روانه بازار شد و با استقبال چشمگيري روبه‌رو ‌شد.

4. 7 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد.ادکنایی که به نظرتون جنسه مخالفتون ازش خوشش اومده رو نام ببرید.

خودم شروع میکنم:

سی کی وان

فارنهایت دیور

ون کلیف تسار

Armani Code Giorgio Armani for men

Obsession Night for Men Calvin Klein for men

6. 6 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بوگارت پور هوم ادکلن ترشیه...اصلا تلخی هم نداره و صرفا انگار ترش و شوره.یه کم سرده البته..پخش بوی وحشتناک زیادی داره..من 3 سال پیش یکی گرفتم تو این مدت با سلیقه ام هم خونی داشت و راضی بودم و الان هم فقط یک دهم حجمش مونده اما یه دفعه زدم یکی زد تو ذوقم و گفت چرا بوی عطر مشهدی میاد...من واقعا نفهمیدم چطور تونسته بین بوی اون و عطر مشهدی ربط بده اما کلا از اون موقع تا به حال دیگه دست و دلم نمیره اون یه ذره ته شیشه شو استفاده کنم.

دلم میخواد یکی از کارای Silver Scent و Silver Scent Intense رو که مال همین بوگارته بگیرم...همه تعریفشونو میکنن..نه این که با سلیقه ام همخونی داشته باشه ها کرم خردنشون افتاده به جونم...بین این 2 تا ککدوم بهتره؟؟؟

یکی یه دفعه گفت طSilver Scent Intense بهتره حالا باز خواستم نظر شما رو هم بدونم...

راستی توی Base notes دیدی بحث One Man Show Gold Edition بود؟؟؟من هم 2 3 جا این ورژن رو دیدم و تعجب کردم که چظور همه جا انقدر زیاد شده تا این این مطلب رو که یکی از همین برو بچBase Notes گذاشته بود خوندم و فهمیدم قضیه از چه قراره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه این One Man Show Gold Edition رو هم امتحان کردی بهم بگو چه تریپیه؟
    gold edition رو تست کردی بالاخره؟ یا اصلا اینجا دیدی؟ 6 ماه پیش سوال کردم هنوز منتظر جوابم. امروز رویو در موردش خوندم، بنظر کار جالبی میاد.
    کد:

8. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان این لالیک مشکی تلفظش چی میشه؟!
    بوش چه طوریاس؟
    یه چیز میخوام بین تلخ و ملالیم و ماندگاری بالا!

10. 3 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان این لالیک مشکی تلفظش چی میشه؟!
    بوش چه طوریاس؟
    یه چیز میخوام بین تلخ و ملالیم و ماندگاری بالا!
    این طوری است

اگه دنبال تلفظ صحيح Encre Noir هستي بيا از خودم بپرس...من دانشجوي فوق ليسانس مترجمي فرانسه هستم.
    Encre به صورت" آنكق" تلفظ ميشه يا اگه ميخواي خيلي فرانسوي نشه حداقل بگو" آنكر" اين كلمه در زبان فرانسه به معني "جوهر" هستش..همون جوهر قلم كه باهاش مينويسند.

Noir به صورت " نوآق" يا ساده تر به صورت"نو آر" تلفظ ميشه به معني "سياه".پس مجموع تركيب Encre Noir به معني"جوهر سياه" هستش.
    حتما اصلاح فيلمهاي "نوآر" رو شنيديد..به فيلمايي ميگن كه اغلب فضاي سياه و جنايي داره برا همين بهش نوآر يا سياه گفته ميشه.
    بازم اگه درباره بقيه اصطلاحاي فرانسوي روي شيشه هاي عطر سوالي داشتيد من در خدمتم.

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

راستي آنكق يا آنكر به غير از الف اولش هيچ حرف صدادار ديگه اي نداره ها و بقيه حرفاش اكن و بي صدا هستند..ميدونم سخته ولي در فرانسه دقيقا همينجوري تلفظ ميشه.: آنْكْقْ

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

راستي اون عطر لئو پار كنزو كه ميگيد همه تلفظ صحيحش به فرانسه ميشه:
    L'eau Par Kenzo= لو پَق كنزو

ترجمه انگليسي اين عبارت به صورت دقيق ميشه:
    The Water By Kenzo

يعني:
    l'eau = the water = آب
    par= by = با يا به وسيله
    Kenzo هم كه همون كنزو

12. 7 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

gold edition رو تست کردی بالاخره؟ یا اصلا اینجا دیدی؟ 6 ماه پیش سوال کردم هنوز منتظر جوابم. امروز رویو در موردش خوندم، بنظر کار جالبی میاد.
    کد:
    اووووه چه گذری زدی به گذشته های دور!!!

راستش اصلا گیرم نیومد که تستش بکنم...من اون به موقع دیدم ورژن معمولیش همه جا زیاد شد فکر کردم همون گلد ادیشنه که بعد دیدم نه ازین خبرا نبوده...شاید گیر بیاد نمیدونم ولی در هر صورت من که نیافتمش....من با همین اصلیش هم کلی حال میکنم..آدمو سر حال میاره ولی خب یه دفعه زیاد زدم سردرد شدم...کلا من عشق دوش گرفتن با ادکلن بودم و آخرشم سر همین قضیه سینوسام حساس شدم دیگه بیشتر از 5 6 تا پاف نمیزنم دیگه...

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

چقدر گرون شده کاپتان بلکمملکته داریم؟

مبارکت باشه.
    نمیدونم این کاپتان بلک رو زنا چرا انقد استفاده میکنن!!!
    البته اونا احنمالا رفتن ازین میلی گرمی هاش خریدن ولی در هر صورت تا حالا 3 بار دیدم که خانما ازش استفاده کردند...

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

خودم شروع میکنم:

سی کی وان

فارنهایت دیور

ون کلیف تسار

کلا سایبر جون چرا انقد ادکلناتو خانما پسند میکنن؟
    به غیر از اینا قبلا از CK MAN
    Chastity
    Solid
    Rage هم اسم برده بودی که بعضی از دخترا ازشون خوششون میاد...
    راستشو بگو این آزمایشات رو کجا انجام دادی که نتیجه شون این شده؟؟

حالا از شوخی گذشته درباره خودم بیشترین بازخورد میون خانمارو Dunhill Brown داشته...جالبه بعدیش هم کلا عطرای وتیور دار بود مثل مالیزیا وتیور و شادو از اجمل
    Last edited by arsenal_mmm; 14-12-2011 at 23:32. دليل: محض عشق و حال

14. 6 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خودم شروع میکنم:

سی کی وان

فارنهایت دیور

ون کلیف تسار
    واسه من اکوا بولگاری و ادکلن hacco و اخریش هم واندروود

16. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اووووه چه گذری زدی به گذشته های دور!!!

راستش اصلا گیرم نیومد که تستش بکنم...من اون به موقع دیدم ورژن معمولیش همه جا زیاد شد فکر کردم همون گلد ادیشنه که بعد دیدم نه ازین خبرا نبوده...شاید گیر بیاد نمیدونم ولی در هر صورت من که نیافتمش....من با همین اصلیش هم کلی حال میکنم..آدمو سر حال میاره ولی خب یه دفعه زیاد زدم سردرد شدم...کلا من عشق دوش گرفتن با ادکلن بودم و آخرشم سر همین قضیه سینوسام حساس شدم دیگه بیشتر از 5 6 تا پاف نمیزنم دیگه...

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

نمیدونم این کاپتان بلک رو زنا چرا انقد استفاده میکنن!!!
    البته اونا احنمالا رفتن ازین میلی گرمی هاش خریدن ولی در هر صورت تا حالا 3 بار دیدم که خانما ازش استفاده کردند...

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

کلا سایبر جون چرا انقد ادکلناتو خانما پسند میکنن؟
    به غیر از اینا قبلا از CK MAN
    Chastity
    Solid
    Rage هم اسم برده بودی که بعضی از دخترا ازشون خوششون میاد...
    راستشو بگو این آزمایشات رو کجا انجام دادی که نتیجه شون این شده؟؟

حالا از شوخی گذشته درباره خودم بیشترین بازخورد میون خانمارو Dunhill Brown داشته...جالبه بعدیش هم کلا عطرای وتیور دار بود مثل مالیزیا وتیور و شادو از اجمل
    کاپتان بلک به خاطره اینکه شیرین و خوشمزست خیلی از خانوما دوستش دارن.ولی خداییش من ندیدم بزنن.

..........................

رو جی اف ها و دخترایه نزدیک و... تست شدن

اوه اوه خوب شد ck man هم گفتی.اونم خیلی جواب میده

...............................

تو ادکلنایه زنونه هم خیلی خیلی کول واتر رو دوست دارم.حسه خوبی بهم میده.البته خودم نمیزنما
    Last edited by cyber861; 15-12-2011 at 00:45.

18. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام واز دوستان کسی tom ford grey vetiver و tom ford extreme for men تست کرده؟؟ نظرتون رو بدین ممنون.

20. 2 کاربر از ali6589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •