تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 4105 اولاول ... 1902402802862872882892902912922932943003403907901290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پس از ماست که بر ماست . . . . . . دیگه داره حالم از این شانسم بهم میخوره . . . . . . اقا یکی بیاد از این نیرو یکم از خوبیاش بگه . . . . . یعنی هیچ خوبی نداره؟؟ . . . .
    شانس شما از الان معلوم نمیشه...
    از کجا میدونی آینده چجوری خواهد شد و شما توی چه شرایطی قرار خواهی گرفت.....

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من با آشنامون تو سپاه صحبت کردم و اوکی رو داده و گفته کارت رو حتما درست میکنم.
    احتمال داره اون موقع که من میخوام اعزام بشم سپاه نیرو نگیره و بگن پر شده؟ اون وقت این آشنای ما باز هم میتونه اوکی کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی اینجا لیسانس زبان نیست؟؟؟

5. این کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پس از ماست که بر ماست . . . . . . دیگه داره حالم از این شانسم بهم میخوره . . . . . . اقا یکی بیاد از این نیرو یکم از خوبیاش بگه . . . . . یعنی هیچ خوبی نداره؟؟ . . . .
    والا خوبی که داره.مثلا بعضی از دوستانم که توی نیروی انتظامی مثلا راهور خدمت کردن می گن جا برای کاسبی خیلی بازه. البته خوب میدونی تخلف هست و .... ولی خوب اگه اهلش باشی می تونی بار خودت رو ببندی.بعضی ها بودن که پیاده رفتن خدمت و با یه 206 برگشتن البته پولش مشکل داره ها !!

حالا حساب کن لب مرز و پلیس گمرک و... دیگه چه وضعیه !

7. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

کسی اینجا لیسانس زبان نیست؟؟؟
    من هستم عزیز.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها من با آشنامون تو سپاه صحبت کردم و اوکی رو داده و گفته کارت رو حتما درست میکنم.
    احتمال داره اون موقع که من میخوام اعزام بشم سپاه نیرو نگیره و بگن پر شده؟ اون وقت این آشنای ما باز هم میتونه اوکی کنه؟
    داداش زندگی به من ثابت کرده : روی حرف هیچکس حساب نکن.توی همین سربازی 10 نفر از کله گنده و کله کوچیک به من قول دادن و وعده دادن ، هیچکدومشون به درد من نخوردن و خودم بر اساس شانس تقسیم شدم.

10. 5 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

معلومه دیگه کجا راحته.....سپاه دیگه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

بله مطمئن باش
    بابای من 6 ماه رفته جبهه و من ورودی 89 هستم اما هنوز اقدام به گرفتن کسری نکرده خیلی میترسم که قانون 90 اجرا بشه برام کلا 108 روز کسری داشتیم که اونم داره میشه 54 روز !!!
    اینو توی فاش نیوز نوشته :
    وي با بيان اينكه مابقي مقررات مربوط به ايثارگران و امدادجويان همچون سابق است و تغييراتي در آن صورت نگرفته است، افزود: در اين ابلاغيه آورده شده كه كليه كساني كه در سال 88 و 89 گواهي هاي خود را همچون گواهي جبهه، سه برادري و غيره دريافت كرده اند گواهي هاي آنان مورد قبول بوده و اين مقررات عطف به ماسبق نمي شود.

12. این کاربر از asfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والا خوبی که داره.مثلا بعضی از دوستانم که توی نیروی انتظامی مثلا راهور خدمت کردن می گن جا برای کاسبی خیلی بازه. البته خوب میدونی تخلف هست و .... ولی خوب اگه اهلش باشی می تونی بار خودت رو ببندی.بعضی ها بودن که پیاده رفتن خدمت و با یه 206 برگشتن البته پولش مشکل داره ها !!

حالا حساب کن لب مرز و پلیس گمرک و... دیگه چه وضعیه !
    نه بابا ما تا 23 سالگی هر چی خوردیم خدایی حلال بود (فکر کنم به خاطر همین قدم شده 165) . . . . . حروم به من نیومده . . . حلال میخوریم این عاقبتمونه

14. 2 کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

راحت ترین جا واسه خدمت کجاست ؟ سپاه ؟

موفق باشید
    الان این جایی که من هستم (نیروی زمینی ارتش) یکی از بهترین جاهاش هست .یه محیط اداری که صبح با لباس کادری میرم و ساعت 2 برمی گردم خونه. 5 شنبه ها تا ساعت 12.هیچ وقت هم نه ماموریت داریم ، نه آماده باش .همه تعطیلی ها رو هم تعطیلیم مگه اینکه نگهبان باشیم (چون خودم لوحه رو می چینم تعطیلی ها هم تعطیلم !! )کارم هم اداری و تایپ و بایگانی هست و زیر کولر گازی کار میکنم ماهی هم 2-3 بار گروهبان نگهبانی دارم که اگر توی قسمت های ریاست و فرماندهی بودم اون رو هم نداشتم.البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر می کنم چون همین الان همدوره ای های من دارن تو تیپ و لشگر از جنوب و غرب کشور گرفته تا شرق و شمال تو هوای گرم و خاک و خل و شرایط عملیاتی به سخت ترین وضع خدمت می کنن و آرزوی جای من رو دارن.
    سپاه هم کمابیش مثل همین جا هست که البته اون هم بستگی داره و البته که سپاه آماده باش و ماموریت می خوره (مسائل داخلی و مرزی ) ولی ارتش نه.
    Last edited by S126; 14-06-2011 at 16:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ﺍﻭﻝ ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﺑﻠﺪﯼ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﮕﯽ ﺑﺎ ﻧﻪ؟
    ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﻡ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻭ ﺷﺒﮑﻪ ﻭ ﺳﺨﺖ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺑﻠﺪﻡ ﺑﺎ ﭘﺎﯾﮕﺎﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ
    ﻣﯽ‌ﺷﻪ ﺑﮕﯿﻦ ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •