شانس شما از الان معلوم نمیشه...
از کجا میدونی آینده چجوری خواهد شد و شما توی چه شرایطی قرار خواهی گرفت.....
شانس شما از الان معلوم نمیشه...
از کجا میدونی آینده چجوری خواهد شد و شما توی چه شرایطی قرار خواهی گرفت.....
بچه ها من با آشنامون تو سپاه صحبت کردم و اوکی رو داده و گفته کارت رو حتما درست میکنم.
احتمال داره اون موقع که من میخوام اعزام بشم سپاه نیرو نگیره و بگن پر شده؟ اون وقت این آشنای ما باز هم میتونه اوکی کنه؟
کسی اینجا لیسانس زبان نیست؟؟؟
والا خوبی که داره.مثلا بعضی از دوستانم که توی نیروی انتظامی مثلا راهور خدمت کردن می گن جا برای کاسبی خیلی بازه. البته خوب میدونی تخلف هست و .... ولی خوب اگه اهلش باشی می تونی بار خودت رو ببندی.بعضی ها بودن که پیاده رفتن خدمت و با یه 206 برگشتنالبته پولش مشکل داره ها !!
حالا حساب کن لب مرز و پلیس گمرک و... دیگه چه وضعیه !
من هستم عزیز.
داداش زندگی به من ثابت کرده : روی حرف هیچکس حساب نکن.توی همین سربازی 10 نفر از کله گنده و کله کوچیک به من قول دادن و وعده دادن ، هیچکدومشون به درد من نخوردن و خودم بر اساس شانس تقسیم شدم.
بابای من 6 ماه رفته جبهه و من ورودی 89 هستم اما هنوز اقدام به گرفتن کسری نکرده خیلی میترسم که قانون 90 اجرا بشه برام کلا 108 روز کسری داشتیم که اونم داره میشه 54 روز !!!
اینو توی فاش نیوز نوشته :
وي با بيان اينكه مابقي مقررات مربوط به ايثارگران و امدادجويان همچون سابق است و تغييراتي در آن صورت نگرفته است، افزود: در اين ابلاغيه آورده شده كه كليه كساني كه در سال 88 و 89 گواهي هاي خود را همچون گواهي جبهه، سه برادري و غيره دريافت كرده اند گواهي هاي آنان مورد قبول بوده و اين مقررات عطف به ماسبق نمي شود.
نه بابا ما تا 23 سالگی هر چی خوردیم خدایی حلال بود (فکر کنم به خاطر همین قدم شده 165) . . . . . حروم به من نیومده . . . حلال میخوریم این عاقبتمونه
الان این جایی که من هستم (نیروی زمینی ارتش) یکی از بهترین جاهاش هست .یه محیط اداری که صبح با لباس کادری میرم و ساعت 2 برمی گردم خونه. 5 شنبه ها تا ساعت 12.هیچ وقت هم نه ماموریت داریم ، نه آماده باش .همه تعطیلی ها رو هم تعطیلیم مگه اینکه نگهبان باشیم (چون خودم لوحه رو می چینم تعطیلی ها هم تعطیلم !! )کارم هم اداری و تایپ و بایگانی هست و زیر کولر گازی کار میکنمماهی هم 2-3 بار گروهبان نگهبانی دارم که اگر توی قسمت های ریاست و فرماندهی بودم اون رو هم نداشتم.البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر می کنم چون همین الان همدوره ای های من دارن تو تیپ و لشگر از جنوب و غرب کشور گرفته تا شرق و شمال تو هوای گرم و خاک و خل و شرایط عملیاتی به سخت ترین وضع خدمت می کنن و آرزوی جای من رو دارن.
سپاه هم کمابیش مثل همین جا هست که البته اون هم بستگی داره و البته که سپاه آماده باش و ماموریت می خوره (مسائل داخلی و مرزی ) ولی ارتش نه.
Last edited by S126; 14-06-2011 at 16:30.
ﻣﯽﺷﻪ ﺑﮕﯿﻦ ؟؟
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)