تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 416 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جایگزینی فونتاس بجای ابیدال !

Fontas likely to be Abidal’s replacement (UPDATED)

Both Sport and El Mundo are reporting this morning that FC Barcelona have decided against an appeal for an emergency signing to replace Eric Abidal, who will undergo an operation to remove his tumour, and have instead promoted Andreu Fontàs to the first team until the end of the season.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای باقیمونده فصل به تیم اصلی منتقل شد.

آدریانو و آلوز برگشتن تمرین! پویول هنوز مصدومه. مسی، پدرو و مکسول کار می کنن تا آماده بشن!

کد:

بد نیست یه مقدار راجب پزشکی بخونین!!!!

امروز 5 شنبه است کی عملش میکنن؟؟؟؟؟
    18:30
    یک ساعت و نیم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی آبیدال تحت هر شرایطی باقی مونده ی فصل رو از دست میده ؟؟؟ با این حساب باید عمل سنگینی باشه و دوران نقاهتش هم طولانی .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آدریانو و آلوز برگشتن تمرین! پویول هنوز مصدومه. مسی، پدرو و مکسول کار می کنن تا آماده بشن!

کد:
    18:30
    یک ساعت و نیم
    یعنی آبیدال تحت هر شرایطی باقی مونده ی فصل رو از دست میده ؟؟؟ با این حساب باید عمل سنگینی باشه و دوران نقاهتش هم طولانی .
    عجیبه یه جا خونده بودم تومورش Benign هست و حدود یک ماه به استراحت نیاز داره، البته تا به آمادگی برگرده زمان می بره چون این یک ماه اصلا نباید ورزش کنه. اگه همه چی خوب باشه اوایل May می تونه برگرده.

امیدوارم فونتاس بتونه جاشو پر کنه تا پویول برسه، به میلیتو که امیدی نیست. کلا در دفاع در بحران هستیم، بازیهای باقیمونده همگی فشرده هستن و بازیکن در دفاع هم کم داریم. اول فصل نگران همین قضیه بودم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بارسلونا: رئال مادرید پشت ادعاهای دوپینگ نبود

تونی فریشا، عضو هیئت مدیره باشگاه بارسلونا می‌گوید ماجرای اخیر ربطی به رئال مادرید نداشت.

سایت گل – بارسلونا خوشحال است که رئال مادرید پشت پرده اتهامات دوپینگ به آنها نبوده است.

بارسلونا اظهارات رادیو کادنا کوپه، مبنی بر این که آنها با پزشکان مشکوک کار می‌کنند را به شدت رد کرده و اخیرا تهدید کرده از این ایستگاه رادیویی شکایت می‌کند.

اما تونی فریشا، سخنگوی باشگاه هم در این باره گفته که فلورنتینو پرس با بارسا تماس گرفته و گفته بر خلاف شایعات آنها پشت این ادعاها نبوده‌اند: «رییس باشگاه رئال مادرید با ما تماس گرفت تا بگوید آنها هیچ ارتباطی با ادعاهای این ایستگاه رادیویی ندارند.

دلیلی نداشت ساندرو روسل حرف‌های او را باور نکند. این گزارش‌ها ضربه سختی به شهرت بارسلونا، پزشکان و ورزشکاران می‌زند.»

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدا نكنه فكر كنم بعد از دو سه هفته برگرده يعني بايد برگرده
    من احساساتي نيستم
    اما اگه آبيدال تا پايان بازيها نباشه فصل براي من تموم شده
    كاشكي به خاطر يه مشكل فوتبالي خونه نشين ميشد نه به خاطر اين بيماري
    كاشكي مصدوم ميشد
    آخه چطور ممكنه يه هو تشخيص بدن و عملش كنن
    چون تومور بايد كمي رشد كنه تا بشه خارجش كرد
    وقتي هم رشد كنه درد زيادي داره تا جايي كه من ميدونم اينجوريه
    احتمالا ميدونسته يا اينكه خيلي زود بيماري رو تشخيص دادن نميدونم
    كلا همه چيز خيلي زود اتفاق افتاد
    يعني به همين راحتي بايد يكي از بهترين بازيكنامون( البته به احترام دوستان اين رو گفتم وگرنه به نظر من بهترين بازيكن امسال بارسا) رو از دست بديم؟
    نبودش در خط دفاعي فاجعه اس
    چرا اوضاع بارسا يه هو اينجوري شد؟
    بعضي اتفاقات فوتبال و نتيجه گرفتن رو براي آدم بي ارزش ميكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بقوله شاعر این کجا و آن کجا..!
    آبیدال آماده ترین بازیکن فصلتون بود

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عجیبه یه جا خونده بودم تومورش Benign هست و حدود یک ماه به استراحت نیاز داره، البته تا به آمادگی برگرده زمان می بره چون این یک ماه اصلا نباید ورزش کنه. اگه همه چی خوب باشه اوایل May می تونه برگرده.

The club hasn’t released any details on whether the tumour is benign or malignant.

کد:

باشگاه هنوز چیزی در این مورد اعلام نکرده ولی‌ اینجور حمایتها و عکس‌العمل‌ها رو میبینیم متاسفانه میخوره که بدخیم باشه.
    ولی‌ چه بدخیم چه خوش خیم فکر کنم فصل رو از دست داده.

Video of the Day: Fearless

Anims Abi! We all love you.

کد:
    10MB

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این فصل خیلی بد بود.....این اواخر که همه دارن یکی پس از دیگری مصدوم میشن..
    با این همه بازی های سخت که تو باقی مونده فصل داره بارسا و این دفاع.......!!!!
    Last edited by anti_girl; 17-03-2011 at 20:47.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بله بله جمله اخر را خوب امدی البته از یک ضد بارسایی همچین نکته ای بر میاد هر کاری که بارسلونایی یا طرفدار بارسایی کند بد هست و تیمهای دیگر هر کاری کنند خوب هست
    من درباره ضد بارسایی حرف نمی زنم! من میگم اگه یه کاری اشتباه بوده، نباید بیخود و بی جهت توجیهش کنیم یا بیایم با پر رنگ کردنه (فرضا) یه حرکت اشتباه دیگه، حرف رو عوض کنیم و موضوع بحث که یه حرکت زشت و اشتباه بوده کمرنگ کنیم! کاری که متاسفانه من بیشتر از طرفدارای بارسا تو فروم دیدم و می بینم!!
    در ضمن رقص باله جای و مکان خاصی دارد نه در ورزشگاه
    دوییدن به یه سمت و گره کردن مشت و تکون دادنش رقصیدن نیست! عبارت Ballet رو تو گوگل و ویکیپدیا سرچ کنید، واسه اطلاعات شما و دوستمون جناب fr0st خوبه.
    یادمه کریس رونالدو تو آخرین بازی منچستر آرسنال تو هایبری که با برد 4-2 پایان یافت یک گل رو به ثمر رسوند که به همراه توپ به داخل دربازه خالی آرسنال رفت! خوشحالی رونالدو تو دربازه آرسنال به طرفدارای آرسنال به سبکی بود که هر طرفداری رو عصبانی می کرد! انگشت اشارش رو روی لبش گذاشت و کل استادیوم رو به ساکت شدن دعوت کرد! با شیوه استدلال شما باید همون لحظه آبپاش های هایبری فعال میشد و آلمونیا با رونالدو دست به یقه میشد!!!
    ما ها که ایرانی هستیم و اینقدر خودمون رو جهان سومی میدونیم، آب پاش های آزادی رو در پایان بازی با عربستان به کار ننداختیم و رحمتی نرفت با عرب ها دست به یقه بشه که چرا دارید می رقصید!!
    کاری که مورینیو انجام داد به نظر من یه حرکت انفجاری اما طبیعی بود از یه مربی فوتبال با ویژگی های رفتاری خاص خودش (که من خیلی هاشو تائید نمی کنم) و به نظرم مانور دادن زیاد روی خوشحالی مورینیو، بیشتر برای بی اهمیت جلوه دادن جریان آب پاش ها و والدز هستش؛ همون دیدگاه کمرنگ پررنگ کردنه برخی از هوادارای بارسا هستش که راجع بهش صحبت کردم.
    در اخر به شما هم بگم اگر این کار زشت هست کار بازیکنان رئال و مدیر این تیم هم زشت هست
    به عبارتی چیزی که عوض داره گله ندارد
    متاسفانه منم با شما هم عقیدم با این دیدگاه ها به هیچ جا نمیرسیم هروقت داوری بضرر ماست اشکال نداره هر وقت به نفع ماست پلاتینی چوب و چماق میشه و کوبونده میشه به سر طرفداران بارسا

امیدوارم طرز فکر همه عوض بشه
    دقیقا همون چیزی که تو پاراگراف قبلیم گفتم! به هر ریسمونی چنگ میزنید تا آسمون ریسمون ببافید!
    من نه راجع به داوری حرف زدم نه راجع به پلاتینی! صحبتم راجع به رئال هم در حد یه مثال که تو اون اسم دو رئالی رو آوردم (خوزه و رونالدو).
    بنده امیدوارم طرز تفکرات غلط هممون عوض بشه! آمین!

شادی داریم تا شادی وقتی‌ ایشون جلوی ۱۰۰ هزار تماشاگر ناراحت مثل یک آدم جلف وسط زمین شروع به رقص باله میکنه به نظر من باید ممنون مسئولین کمپ نو هم باشه که از یک فاجعه جلوگیری کردن، احتمالا شما هم مثل خیلی‌ از دوستان بازی رو از رئال تی وی دیدین بعد رو چیز ندیده شروع به کارشناسی کردین که متاسفانه خیلی‌ از مردم ایران اینجور سطحی به قضایا نگاه می‌کنن.
    موفق و منصور باشید با نظرتون!! میگم برق استادیوم رو قطع می کردن هم بد نبودا واسه جلوگیریه احتمالی از حوادث احتمالی؟!
    .
    .
    به خدا آدم مات و مبهوت می مونه با این دیدگاه ها و نظرات فوق کارشناسی شده شما!
    کلا از دو حالت خارج نیست! پذیرفتن یه حرکت اشتباه از جانب تبمتون رو برای خودتون افت میدونید و فکر می کنید که مثلا کم آوردید! (که اگه این باشه واقعا شرم آوره)
    یا کلا از سره ندانستن، هی مشتاقید که بحث کنید!
    مابقی بخش های بولد نشده رو تو پاراگراف های قبلی گفتم.
    شادی داریم تا شادی رو تو قسمت بالا گفتم، حالا یک سوال شما که اینقدر از حمایت پلاتینی و بان کیی مون از بارسا دم میزنین اگه یک درصد بیطرفانه قضاوت میکردین ( میدونم همه چی‌ که به بارسا مربوط باشه رو متاسفانه سیاه می‌بینید اصلا این روزها دو قشر طرفدار فوتبال وجود داره یا طرفدار بارسا یا دشمن بارسا، وسطی هم نداره، دلایلش هم همه میدونیم همون نوع فوتبالی هست که بارسا انجام میده و تو این سه سال موفقترین تیم جهان بوده) اینتر چطوری از صد بارسا گذشت؟ داوری توشدخیل بود یا نه؟ گل کرکیچ صحیح بود یا نه؟ بازی رفت گل اینتر آفساید بود یا نه؟
    بخش قرمز: نامفهوم!
    این سوالی که گفتید به من مربوط نیست! چون من سره جریان پلاتینی نظرم مشابه خیلی از دوستان نیست و معتقدم پلاتینی صرفا با انگلیسی ها مشکل جدی ای داره! اما همین مشکلی که به زعم من وجود داره، بیش از اینکه حالت عملی داشته باشه، صرفا تئوریه! یعنی اونقدر پلاتینی و یوفا احمق نیستند که میز و صندلی شون رو واسه صعود نکردن چلسی به خطر بیندازن (هر قدر هم از یه فینال تمام انگلیسی متنفر باشن)
    اما قطعیتی هم تو صحبت بالام وجود نداره! در کل به نظر من این موضوع در فوتبالی که پول حرف اول رو توش میزنه، یه چیز کاملا مبهمی هستش...
    گل کرکیچ به نظر من صحیح نبود (چون اگه اشتباه نکنم قبلش هند توره شده بود)! همینطور گل پیکه که آفساید بود! گل اینتر هم فکر کنم میلیتو زد که آفساید بود... داوری هم برای هر دو تیم جالب نبود با چربش به طرف بارسا...
    اما موضوع مهم این بود که بارسا با یار دوازدهمش که تماشاگراش باشن + ده نفره بودن حریف نتونست با اختلاف دو گل اینتر رو ببره! این چیزیه که فکر نکم هیچ طرفدار بارسا بتونه منکرش بشه. چون واقعیته!
    بخش بولد شده رو هم لطفا به من نسبت ندید! برای من مهم نیست که تمامی هوادارای تیم های غیر بارسا به زعم شما آنتی بارسایی هستند! من ترجیح میدم انرژیم رو به جای آنتی بارسایی بودن بزارم رو نقد تیم های مورد علاقه خودم و مباحثه با پست های غیر منطقیه (از دید خودم) بعضی از کاربرا، (اگه حوصلش باشه)... اینو فکر کنم تو پستام نشون دادم.
    ضمنا! تعمیم دادن یه طرز تفکر به جمع کثیر از کاربرا فکر نکنم منطقی باشه! (کما اینکه اون طرز تفکر در موارد زیادی هم صحت داشته باشه)
    اینم زایدهٔ فکر شماست همه چی‌ رو سیاه می‌بینید اگه به بارسا مربوط باشه.
    یه بار دیگه جملم رو بخون:
    فکر کنم بین بعضی از طرفدارای بارسا در پی سی، تفکر همیشه محق بودن داره تبدیل میشه به یه عادت!
    حالا واقعا زاییده‏ ی فکره کیه؟
    اون دوستتون هم احیانا تو قسمت بلک لیستش اسم بارسا حک‌‌ شده باید یک سرپوش رو اون حرکت زشت رونالدو می‌ذاشت که اونطوری نتیجه گیری کرد.
    ولی‌ باز خدا رو شکر که نمایش بارسا تو زمین فوتبال طوری هست که همه دنیا این روزها فقط از بارسا نام میبرن و این همه نقد درباره بهترین بودن چه تو بعد فنی‌ چه تو بعد اخلاقی‌ فکر کنم به ذأئقه شما دوستان زیاد خوش نیومده.
    كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً
    قضاوت با کاربرا!
    حرفتونو میزنین آخرش میگی‌ بی‌خیال کلا جالب هست تفکرات شما دوستان.
    طرز تفکرات ما جالبه! اوکی! خیلی ممنون! ولی تو طرز تفکر شما تعصب بیجا موج میزنه دادا! شما که میگی خیلی خوب شد آب پاش ها باز شد (برای جلوگیری از فاجعه!!!) و یا اگه مربی خواست تو نیوکمپ خوشحالی کنه با مایو بیاد!! به خدا این حد از تعصب بیخودی و بیجا واقعا نوبره!!
    واژه "بیخیال" رو هم مشخصه واسه چی گفتم! یه نگاه کوچیکی به پست هاتون تو انجمن خبر ورزشی بندازید!!
    .
    .
    در پایان نقل قول ها! باید بگم خیلی خوب موضوع صحبت رو محو کردید (قبلنا کمرنگش می کردید!!)!
    ما که اصلا متوجه نشدیم که جریان آب پاش ها کلا با موضوعاتی نظیر پلاتینی، رئال، آنتی بارسا! رقص باله و... توجیه شد!! خوش باشید که حداقل بنده متوجه این محو شدن، اصلا نشدم!!

حسين جان مگه توجيه شدنيه؟
    يك كار كاملا زشت بود

اما من هميشه مقصر اصلي رو كسي ميدونم كه شروع كننده هست
    پست من بعد از بازي با رئال توي اين تاپيك هست
    در مورد برخورد رونالدو و گوارديولا من گوارديولا رو مقصر دونستم با اينكه سرمربي هر تيمي يه حرمت ويژه داره
    حركت مورينيو بعد از بازي اينتر و بارسا ، دويدن به سمت ميدون و بلند كردن دستش جلوي تماشاگراي به شدت تحريك كننده بود
    دقيقا مثل يه بازي رئال توي لاليگا در مادريد كه دقيقا يادم نمياد كدوم تيم بود
    به راحتي رفت توي محدوده نيمكت تيم مقابل و به بهانه واهي و خنده دار دست تكون دادن براي پسرش اون حركات رو كرد
    براي كسي كه دو واحد روانشناسي خونده باشه كاملا مشخصه اينگونه شاديها صرفا براي تحقيره
    اينكه هر انساني حق شادي داره حرف درستيه ولي نميشه با برداشت غلط از اين جمله حريمها رو ناديده گرفت

+

در مورد اون جمله آبي رنگ هم بايد صادقانه بگم
    اصلا چنين كارهايي رو از مورينيو انتظار ندارم
    من قبلا هم نظرم رو خيلي رك در مورد مورينيو گفتم ممكنه خيليها هم ناراحت بشن
    بازم ميگم
    مربيهاي مثل مورينيو كه قانون بقا رو به دنياي فوتبال وارد كردن رو براي ذات فوتبال و آينده اين ورزش مضر ميدونم
    و معتقدم زياد شدن مربيهايي شبيه مورينيو منجر به مرگ زودرس فوتبال خواهد شد
    و اين اصلا غيرممكن نيست
    دنياي آينده به راحتي ميتونه يه ورزش ديگه رو تبديل به ورزش اول بكنه
    اين كاملا قابل اثباته
    اول مرسی از نظرت علیرضا جان!
    دوم اینکه صــادقــانـــه بگم که وجود طرفدارایی مثل تو و سینا برای بارسا تو پی سی نعمتیه! خصوصا خودت که من همیشه پست هات رو شده چندین بار خوندم...
    سوم! من نظرم رو راجع به خوزه گفتم! بدون شک شادی مورینیو، جزء ریکشن های معمول مربیان جهان نبود! اما همیشه بازی های خاص در مراحل خاص، خواسته هواداران تیم خودی و فشار هواداران تیم حریف، باعث میشه ما ریکشن های عجیبی از مربیان ببینیم! مثلا خوشحالی عجیب از ساف در بازی یونایتد و شفیلد ونزدی بعد از گل دوم منچستر که فکر کنم استیو بروس زد! یا خوشحالی جالب گوآردیولا بعد از گل اینیستا در استمفوردبریج!
    اینکه میگی با خوشحالیش داشت نود و پنج هزار نفر رو تحقیر می کرد قبول ندارم! مگه خوزه با انگشتش به سبک رونالدو یا آرشاوین اونا رو به سکوت دعوت کرد؟ یا به سبک ابراهیمی دور زمین نیوکمپ شروع کرد به دوییدن یا با دهن بسته الفاظ زشتی رو به کار برد...؟! یا؟؟ به نظرم حذف نوع دیدگاه هوادارای بارسا رو به سمتی چرخونده که خوزه میخواسته تحقیرشون کنه! در صورتی که اون فقط ریکشن ناشی از هیجان زیاد یه مربی رو از خودش بروز داد به سبک خاص خودش!
    به هر حال من همه حرکات مورینیو رو تائید نکردم! ولی صرفا تو این مقوله انصافا نمیتونم جریان آب پاش ها + والدز رو پشت سره خوشحالی مورینیو (حتی اگه به اون تحقیر آمیزی که شما میگید) پنهان کنم!
    چون طرفدار رئال نیستم، نظری راجع به خوشحالی مورینیو بعد از گل (اگه اشتباه نکنم) کاکا ندارم! ولی فکر کنم در اینکه پسر خوزه اون سمت هوادارا بود شکی باشه! (ضمن اینکه فکر کنم بازی تو مادرید هم بودش)
    ببخشید پرحرفی کردم...
    یاعلی
    پ.ن: علیرضا جان! خواستی این بحث رو مفصل تو پروفایل هم انجام میدم (کما اینکه نقاط مشترک زیادی تو دیدگاه هامون داریم) اما در کل این بحث با ابر پست من تو این تاپیک خاتمه پیدا کنه بهتره!
    Last edited by pcforlife; 17-03-2011 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •