مصرف ال90 با فیلتر هوا خیلی ارتباط داره
از یکی از کارشناس یک نمایندگی هم پرسیدم تایید کرد و گفت که اگر میتونید زود به زود فیلترشو عوض کنید
بدون استفاده از کامپیوتر سفری مصرفشو حساب کنید,شاید کامپیوترش اشتباه میزنه که در اون صورت باید ریستش کنید
مصرف ال90 با فیلتر هوا خیلی ارتباط داره
از یکی از کارشناس یک نمایندگی هم پرسیدم تایید کرد و گفت که اگر میتونید زود به زود فیلترشو عوض کنید
بدون استفاده از کامپیوتر سفری مصرفشو حساب کنید,شاید کامپیوترش اشتباه میزنه که در اون صورت باید ریستش کنید
والبته حاظرم شرط بببندم 99 درصد کسانی که ثبت نام کردن دلال بودن و اصلا ماشین به مصرف کننده واقعی نرسید!!
اتفاقا الان کسی که مصرف کننده بهتره از بازار آزاد تهیه کنه چون تا چند وقت دیگه قیمت ماشین ها گرون می شه (حساب کردن با ارز مبادله ای) و گرونی عید
حالت تریب یه چیز سادس فقط کیلومتر رو تا 999 تا نشون می ده با دقت صد متری بعدش صفر می شه
کلید روی صفحه کیلومتر رو بزنی نشون می ده
خوب برای مصرف سوخت عوامل زیادی دخیله
چون ماشین رو از کسی خردین و نمی دونین طرف چه سرویس های رو انجام داده پیشنهاد من
عوض کردن شمع-فیلتر هوا-فیلتر بنزین-دیاگ زدن و ریست کردن کامل ECU ماشین وآپدیت کردنش و پر کردن دوباره جدول های سوخت
فکر کنم انژکتورشویی هم بخواد.تسمه تایم هم اگر عوض نشده حتما باید عوض کنه (البته این به مصرف ربط نداره)
دوستان عزیز
یکی از کوئل ها خرابه و نمایندگی میگه برای تعویضش هر 4 تا شمع رو هم باید عوض کنم
این کارو انجام بدم؟
نه تعویض کوئل ربطی به شمع نداره منتهی اگه اخرای عمر شمع هاس عوضشون کن
عوض کنی بهتره،،،چون میگن اگه شمعشو دیر عوض کنی میزنه کویل رو میسوزونه،،،اونوقت خرجش چند برابر میشه
قیمت کوئل رو چند داده به شما ؟ و چه مارکی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)