چه عجب!هر تیمی ببره برای ما که فرقی نمی کنه![]()
چه عجب!هر تیمی ببره برای ما که فرقی نمی کنه![]()
فابرگاس، ژسنی، ولکات و ورمائلن (که خیلی وقته نیست) تو این بازی نیستن.آرسنال هم فکر کنم چند تا بازیکنشو توی این بازی نداره
امیدوارم فقط بازی خیلی خوبی باشه
هر تیمی ببره برای ما که فرقی نمی کنه
سانگ رو هم دقیق نمیدونم. فکر کنم بازی با بارسا رو یه خاطر محرومیت از دست داد، یادم نیست دقیق.
گفتم یه بازی بی طرف باشم ببینم چه حسی دارهچه عجب!
جدا امیدوارم هر تیمی بهتر بازی کرد و فوتبال بهتری ارائه داد برنده باشه....
آرسنال هم پس چند تا بازیکن اصلیشو ندارهفابرگاس، ژسنی، ولکات و ورمائلن (که خیلی وقته نیست) تو این بازی نیستن.
سانگ رو هم دقیق نمیدونم. فکر کنم بازی با بارسا رو یه خاطر محرومیت از دست داد، یادم نیست دقیق.
جالبه ترکیب پیش بینی شده اونو می دیدم ون پرسی هم توش نبود!
یونایتد هم کم مصدوم نداره
فردیناند . پارک . هارگریوز . نانی . والنسیا
هارگریوز که کلا مصدومه... اون به کنار!اندرسون که اصل کاری هست رو بگو...
![]()
در هر حال قهرمانی مال ماس..چه با مصدم چه بدون مصدوم![]()
هر 2تیم مصدوم دارن.یونایتد هم کم مصدوم نداره
فردیناند . پارک . هارگریوز . نانی . والنسیا
خدارو شکر پارک مصدومه. این سالی 2تا گل میزنه یکیشو به آرسنال میزنه یکیشم به ایران![]()
به امید قهرمانی
دوست عزیز VBYOFSKI
رفتن فابرگاس به بارسا تو چه مرحله ایه
شما خبرش رو دارید
فرگوسن: تکل کاراگر روی پای نانی شرمآور بود
![]()
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد درباره تکل جیمی کاراگر روی پای نانی در جریان شکست مقابل لیورپول صحبت کرد.
پای نانی 24 ساله به دلیل این تکل بخیه خورد و فرگوسن میگوید: «چه تکل ننگینی بود. این را میدانیم اما باید ادامه دهیم.
سخت بتوان گفت او دقیقا چه زمانی برمیگردد اما او به بازی شنبه آینده مقابل بولتون نمیرسد.
ما پای او را بخیه زدیم و این خبر خوبی است. ما نگران آن هستیم که پایش عفونت نکند.
ورم پایش تا حد زیادی کم شده. البته پس از شنبه، دو هفته بازیهای ملی داریم و او میتواند آماده شود.»
او درباره دیدار امروز با آرسنال در جام حذفی هم گفت: «این که تیمتان را به ومبلی ببرید عالی است، حتی اگر با این موافق نباشید که تیمتان در مرحله نیمهنهایی در ومبلی بازی کند.
اما هر چه باشد این ومبلی است و این مشوقی عالی برای همه است.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالا فابیو...1- 0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)