تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 421 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی از دوستان
    دوست عزیز sheytoon001 در سربرگ site monitor سرعت روتر من رو زده 72 که هم b g n هست.اما در سربرگ link status سرعت رو 54 زده که بعضی وقت ها تا 48 هم نوسان داره.همین الان تست کردم سرعت وایرلس لپ تاب رو 36 می زنه!!!
    دوست عزیز آقا سینا میتونم بپرسم شما به چه مودم وصل میشید برای وایرلس که سرعت رو 144 زده؟؟
    Last edited by mohammad1983; 27-02-2011 at 15:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

مرسی از دوستان
    دوست عزیز sheytoon001 در سربرگ site monitor سرعت روتر من رو زده 72 که هم b g n هست.اما در سربرگ link status سرعت رو 54 زده که بعضی وقت ها تا 48 هم نوسان داره.
    دوست عزیز آقا سینا میتونم بپرسم شما به چه مودم وصل میشید برای وایرلس که سرعت رو 144 زده؟؟

سلام عزیز
    من الان به وایرلس دانشکده ی فنی دانشگاه گیلان متصلم. سرعت خیلی عالیه

3. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من که دارم تذت میبرم از این وایرلس.
    همه جای خونه آنلاین.کلی کیف میکنم کوچکترین مشکلی پیش نیومده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

سلام

این لپ تاپ با کانفیگی که سی پی یوش Core i3 باشه ، مشخصات کاملش چیه ؟ چند نوع مدل داره ؟ قیمتاش رو هم لطف میکنید ؟

ممنون

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی از دوستان
    دوست عزیز sheytoon001 در سربرگ site monitor سرعت روتر من رو زده 72 که هم b g n هست.اما در سربرگ link status سرعت رو 54 زده که بعضی وقت ها تا 48 هم نوسان داره.همین الان تست کردم سرعت وایرلس لپ تاب رو 36 می زنه!!!
    وایرلس لپ تاپ شما اینتل هست یا 1501؟ توی سایت دل سرویس تگ لپ تاپتون رو بزنید ودر قسمت system configuration ببینید وایرلس رو چی نشون میده؟ برای مثال مال من این رو نوشته

WIRELESS : DELL WIRELESS 1501 (802.11G/N

مورد دیگه هم اینکه مقابل عبارت speed در سربرگ link status سرعت رو نشون میده، آیا اون عدد برای شما نوسان داره؟ نباید اینطور باشه در همون قسمت برا من عدد 54 ثابت نشون میده
    در network and sharing center هم اگه بر روی شبکه وایرلس کلیک کنید سرعت رو نشون میده

7. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان....میگم یه سوال، شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه این لپ تاپ خرابی زیاد داره یا یه همچین چیزی....درسته یا نه؟!؟!

من دوام لپ تاپ برام خیلی اهمیت داره، این لپ تاپ چطوره تو این مورد؟!؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله جناب sheytoon مال من هم از این نوع هست و سرعت رو 54 میزنه اما این 54 مربوط میشه به نوع g و اگر n باشه 100 % باید سرعت بالاتر جواب بده.
    2 ساعت پیش با روترم ور رفتم و اونو به حداکثر speed رسوندم یعنی 150 mbs که روی خود جعبه اش هم نوشته.اما کماکان speed آداپتور وایرلس 54 هست.فقط نمیدونم چرا وقتی برنامه DW WLAN Card Utility باز هست دکمه f2 رو میزنم که خاموش روشن بشه سرعت در سربرگ link status یه لحظه تا 72 میره و بعد 54 میشه!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

این لپ تاپ با کانفیگی که سی پی یوش Core i3 باشه ، مشخصات کاملش چیه ؟ چند نوع مدل داره ؟ قیمتاش رو هم لطف میکنید ؟

ممنون
    بسته به اینکه با گارانتی بخوای یا بدون گارانتی قیمت ها حدود 50 تا 100 هزار باهم متفاوته، بهتر اینه که خودتون تو فروشگاههای مختلف و همینطور نمایندگی های مختلف قیمت های مختلف رو ببینید
    کلی بخوام بهتون بگم بین 650 تا دوروبره 800 نوسان داره cpu i3 از 330M هست تا 380M (البته بعید میدونم الان 330M تو بازار باشه) و گرافیک از ATI 5470 هست تا 5650

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان....میگم یه سوال، شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه این لپ تاپ خرابی زیاد داره یا یه همچین چیزی....درسته یا نه؟!؟!

من دوام لپ تاپ برام خیلی اهمیت داره، این لپ تاپ چطوره تو این مورد؟!؟!
    خوب این خرابی ها در حد همون شایعست
    خوشبختانه تا امروز خرابی هایی که در این تاپیک اعلام شده انگشت شمار بوده و اونم در اثر استفاده نادرست کاربران بوده
    دوامش خوبه به شرطی که خوب ازش استفاده کنی

13. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله جناب sheytoon مال من هم از این نوع هست و سرعت رو 54 میزنه اما این 54 مربوط میشه به نوع g و اگر n باشه 100 % باید سرعت بالاتر جواب بده.
    2 ساعت پیش با روترم ور رفتم و اونو به حداکثر speed رسوندم یعنی 150 mbs که روی خود جعبه اش هم نوشته.اما کماکان speed آداپتور وایرلس 54 هست.فقط نمیدونم چرا وقتی برنامه DW WLAN Card Utility باز هست دکمه f2 رو میزنم که خاموش روشن بشه سرعت در سربرگ link status یه لحظه تا 72 میره و بعد 54 میشه!!
    [/URL]
    با این حساب دوتا راه به ذهنم میرسه
    اول اینکه ظاهرا فاصله شما از مودم زیاده و سیگنال خوبی دریافت نمیکنید، یه بار لپ تاپ رو جایی قرار بدید که اون نمایشگر سبز رنگ سیگنال کاملا پر شه و بعد به مودم متصل شید
    و راه دوم اینکه اگه مودم دیگه که از همین نوع n پشتیبانی میکنه در دسترست هست با اون هم آزمایش کنید
    مورد اول رو حتما آزمایش کنید فکر میکنم مشکل همین عدم دریافت سیگنال قوی باشه
    Last edited by sheytoon001; 27-02-2011 at 20:00.

15. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •