با سلام
دوستان چند روزه بعد اپدیت این پیغام میاد:failed to update the viruse signature database
اینترنتم وصله.دلیلش چی میتونه باشه؟
با سلام
دوستان چند روزه بعد اپدیت این پیغام میاد:failed to update the viruse signature database
اینترنتم وصله.دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون . NIDS چه ويژگي هست كه كمودو نداره ؟
خود برنامه اپشن بک اپ گیری داره؟
بعد من همین نسخه از برنامه رو روی لب تاپم هم دارم ، اون ور هم دانلود اضافه داره
توی قسمت اکتیو کانکشن هم چک کردم همن cmdagent دانلود داره که ترمینیتش می کنم،
ادیت: من کلا کومودو اینترنت سیکورتی رو بلاک کردم از خود برنامه دیگه این لعنتی مثل اینکه از کار افتاده
ادیت2: از کار نیوفتاد
Last edited by dimah2005; 07-09-2011 at 14:24.
خب این یعنی چی ؟ چیکار میشه کرد ؟کمودو NIDS نداره ،
هیچ پیامی به شما نخواهد داد ،
این ویژگی رو نداره به جاش نباید یه ویژگی دیگه داشته باشه ؟
وقتی این پیام میاد ، سربرگ summery قسمت فایروال چیزی بلاک نمیشه ؟ اعداد 0 هستند ؟
Network intrusion detection system ،
یک نوع آنالیز بسته های ورودی و خروجی از سیستم شماست ، قبلا در این مورد بحث شد و متاسفانه به دلیل بی نظمی که ایجاد کرد تمام پست های مفید هم همراه با اونها منقل شدند ،
خلاصه عرض کنم : آنالیزی هست که میتواند ارتباط غیرمجاز را از سیستم شما به خارج ویا بلعکس تشخیص دهد.
چون کمودو فاقد NIDS هست ، پس هیچ نتورک اتکی رو نمیتونه به شما گزارش بده و در تاریخ فایروال کمودو شما نمیتونید یک گزارش نتورک اتک رو ببینید.
فایروال کمودو برای In پورت های ویندوز رو از خارج stealth میکنه ، و شما هم باید برای ارتباط out مراقبت کنید.
بله دارد:
More-My Configurations- Export
شما کومودوتون رو آپدیت کردین یا نه؟
اگر امکانش هست یه اسکرین شات یا فیلم بگیرین و بگذارین.
Last edited by pcsoft; 07-09-2011 at 19:01.
مرسی کلا رینستال کردم،
انتی ویروسش دیگه اصلا نصب نکردم، همون فایروالش کفایت می کنه، انتی ویروس خودم اواسته
مشکل حل شد
مرسی بابت راهنماییتون
![]()
به فرض ما یک فایل اجرایی داریم که واقعا نمیدونیم اون فایل شامل ویروسه یا فقط به خاطر نداشتن امصای دیجیتال که گیر میده بهش کومودو..چه جوری و با چه روسی اون فایل رو نصب و اجرا کنیم و استفاده بدون اینکه اسیبی به کامپیوتر برسه..ممنون
اگر بهش اعتماد داری میزارش جزو Trust و ماجرا حله .به فرض ما یک فایل اجرایی داریم که واقعا نمیدونیم اون فایل شامل ویروسه یا فقط به خاطر نداشتن امصای دیجیتال که گیر میده بهش کومودو..چه جوری و با چه روسی اون فایل رو نصب و اجرا کنیم و استفاده بدون اینکه اسیبی به کامپیوتر برسه..ممنون
اگر بهش مشکوکی تو SandBox اجرا میکنی تو حالت limit که به شاخه های اصلی سیستم ضربه نزنه اگر اجرا شد که حله اگه نشد از DeepFreez استفاده کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)