Norton Antivirus 2011
هر دو شناسایی شدند.
![]()
Norton Antivirus 2011
هر دو شناسایی شدند.
![]()
انتی ویروس رایگان KingSoft در عرض 3 ثانیه شناخت و کامل پاکش کرد
من این انتی ویروس رو در کنار نورتون نصب کردم و اتوماتیک روی حالت اسکنر قرار گرفت و راحت اپدیت میشه پیشنهاد میکنم امتحانش کنید
![]()
فقط cloud هست ؟ یا دیتابیسش رو سیستم دانلود و ادپیت میشه؟
برای cloud پاندای رایگان هم هست دیتابیس پاندا هم رتبه 4 رو آورده گزینه خوبیه.
Greater detection capacity
Panda ActiveScan 2.0 detects and eliminates more threats than traditional antivirus solutions thanks to its latest generation technologies.
Real-time scanning
ActiveScan 2.0 is based on 'collective intelligence' (scanning in-the-cloud), a security system that offers real-time, proactive protection.
Always up-to-date
Always up-to-date to combat the latest threats with the latest technologies, as it is an online scanner.
Compatible with other installed protection
ActiveScan 2.0 complements other protection, so there is no need to uninstall your current security product.
Supports Internet Explorer, Firefox and Vista
ActiveScan 2.0 is one of the few online scanners compatible with Firefox and Windows Vista.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سلام
ایمیل وارده که یک win32.outbreak!HK به آن ضمیمه شده بود
این هم فایل ویروسی
password:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه اسکن در ویروس اسکن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه کسپرسکی
![]()
دیتابیس دانلود میکنه ام با حجم کم ولی سرعت بالا از دیتابیس ابری هم کمک میگیره روی سیستم بسیار سبک عمل میکنه میتونم بگم از نود32 سبک تره اما قدرت شناسایی و حذف خوبی رو داره.محافظت برای مسنجر هارو دارا هست.فایل های History رو پاک میکنه FileShredder هم داره و دارای ProsessSupervisor هست که عالیه موقع نصب تا به اینترنت وصل بشه یه سریال رایگان بهت میده و قدرت قابل قبولی هم داره تو شناسایی DLL و مخرب های دیگه ضمنا SelfDefense هم داره از هوش مصنوعی خوبی هم برخورداره اپدیت روزانشم کمتر از 800 کیلوبایته![]()
Last edited by AlexanderMahone; 26-04-2011 at 14:09.
نورتون اینترنت سیکیوریتی 2011:
کانتر اسپای:
![]()
جالب اینجاست نورتون اجازه ی دانلود فایل ویروسی از یاهو میل رو داد و اون رو سالم تشخیص داد !نورتون اینترنت سیکیوریتی 2011:
این ویروس اسکن جوتی هم فکر کنم الکی نتایج اسکن رو میزنه
وقتی نتیجه اسکن فابل در ویروس اسکن رو میبینی نه کسپر شناخته و نه امسی سافت،ولی وقتی اسکن میکنی هم کسپر میشناسه هم امسی سافت !
![]()
30 نمونه جدید
Password = batکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size = 15.9 MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)