تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 451 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از جوابتون ممنون .
    من ul30jt رو به خاطر باطریش انتخاب کرده بودم.
    در کل از راهنماییتون ممنونم.
    ولی من نفهمیدم کارت گرافیک geforce 335 بالاتره یا ati 5730 ?
    اگه در این مورد هم راهنماییم کنین ممنون میشم.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از جوابتون ممنون .
    5730 توی بازی بهتر عمل میکنه .

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از جوابتون ممنون .
    اگر دنبال باطری هستی پس به ان61 فکر نکن! با توجه به سایزش و سی پی یوش باطری خوبی داره یعنی در حالت کصرف بهینه برای حفظ حداکثر زمان کارکرد باطری تقریبا دو ساعت کار میکنه اما در کل برای کسی که بخواد از لپ تاپ در جرکت استفاده کنه خیلی کمه! باید ببینید نیازتون چیه! کمثلا من این مساله رو می دونستم اما چون لپ تاپ قوی می خواستم که جایگزین پی سی باشه برام و زیاد هم جابجایی ندارم برای من مناسب بود . اما در کل مورد باطری نمیتونه تنها فاکتور انتخاب باشه . شما حتما به موراد دیگه هم باید توجه کنید . مثلا لپد تاپ هایی هستند که عمر باطری خوبه ولی سایز مورد نیاز شما نیستن و یا قدرت پردازش کافی ندارن یا از نظر گرافیک ضعیفن و یا همه ی اینها رو دارن ولی قیمتشون در حد وسع شما نیست . واقعا خرید لپ تاپ یک معادله است با هفت هشت تا پارامتر متغیر که شما باید برای تک تکشون ما به ازای عددی بگذارید تا جواب حاصل بشه .
    در مورد کارت گرافیک هم من دقیقا اطلاعات سخت افزاری جی فورس 335 رو ندیدم که نظر بدم . باید کلاک جی پی یو و کلاک مموری و تعداد بیتی که پشتیبانی میکنه و واحد های سایه زنی و و و رو ببینیند که در چه وضعیته و بعد مقایسه کنید! در کل با توجه به اطلاعات کلیم باید بگم که جی فورس 335 از کارت های خوب و نسبتا قوی ان ویدیا برای لپ تاپ ها هست و برابری میکنه با ای تی آی 5730.
    این مساله در انتخاب شما بین 82 و 61 زیاد نمی تونه تعیین کننده باشه و اگر دنبال عمر شارژ بیشتر هستید مناسب تره . البته با توجه به گرافیک و سی پی یوی پر مصرفی که داره باید دقیقا ببینید چقدر شارژ نگه میداره و جوابش رو دوستان 82 دار باید بگن . ممکنه یک ساعت مثلا با 61 فرق کنه!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

از جوابتون ممنون .
    سلام دوست من. در مورد اینکه 335 یا 5730 ؟؟؟

335 در کل برای بازی کردن 20 درصد ضعیف تر از 5730 هست.
    در برنامه های تبدیل فرمت و رندر کردن عملکردش با کیفیت تر هست و کمی کند تر. مثلا xlisoft video Convertor از تکنولوژی Avivo ای تی آی استفاده نمیکنه ولی از CUDA چرا. بنابراین برای برنامه ها 335 بهتره.
    در مورد مصرف باتری هم انویدیا عملکردش بهتره و بهینه تر کلاک رو کاهش میده. تا 1/6 حدودا و این در حالی هست که 5730 ای تی آی تا حدود 1/2 کاهش میده.

در کل واسه بازی کردن 5730 بهتره ولی برای کارهای معمولی تر و کارای نرم افزاری و یا مثلا مصرف طولانی 335 عملکرد مناسب تری ارائه میکنه.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دشمنت شرمنده داداشم این چه حرفیه
    داش علیرضا دقیقا منظور منم همین Bios بود !!! از کجا بفهمیم که یه Update Bios مشکلی نداره !!؟؟
    راستی نگفتی چطوری شد که bios رو سوزوندی ؟!

داداش در مورد اون مشکل BD هم خواهشا کمکم کن چون کارم گیره باید از چند تا BD یه BackUp بگیرم حتما.

اگه زیر دستم باشه بهتره حمید جان.چون بازم برای تست باید از رفیقم کمک بگیرم .

آره دقیقا کاره درستیه منم از وقتی مشکلات بچه ها رو دیدم دیگه سمت bios نرفتم .

حتما حتما
    در مورد بایوس باید بگم معمولا مشکلی نداره و اگه داشته باشه رو سایت نمیذارن که ملت دانلود کنن. گاهی مشکلات جزئی وجود داره که باعث نارضایتی کاربر میشه و سروصداش مثل توپ میپیچه. ولی خب میشه به ورژن قبل دانگرید کرد.
    مشکلی که گاهی پیش میاد البته خیلی کم پیش میاد اینه که مثل من آپگرید که کردی با این که هیچ سوتی ندادی و برق قطع نشده و همه چی عادیه ولی باز میبینی قطعه ی پروگم شده کار نمیکنه !!!! خب این رو دیگه کارخونه گارانتی میکنه و نمیگه چرا آپدیت کردی. من هم دقیقا همین وضع برام پیش اومد. بهشون هم توضیحات دادم ولی نگفتم بعد از آپدیت روشن نشده که الکی گیر ندن بگن تقصیر خودته. فکر میکنن آدم اوشکوله سرش رو میشه شیره مالید.

امروز به گوشیم زنگ زدن ولی سر کار بودم اصلا متوجه نشدم. خونه هم زنگ زدن و گفتن درست شده. ضمنا گفتن تاچ پدش تو ویندوز کار نمیکنه که به خاطر سنگین بودن بیش از حد ویندوزه و باید عوض بشه در صورتی که قبلا هم همین قصه پیش اومد و نمیدونم چی کارش کردم درست شد ... البته یه استرس خرابی تو دلم بود ولی خوشبختانه حل شد.

فردا میرم میگیرم ببینم چند تا مشکل جدید ایجاد شده .

در مورو اون بلوری ها من فقط میتونم پیشنهاد بدم برای اینکه خیالت راحت شه بلوری رام سالمه یه سی دی پرتابل و بوتابل ویندوز xp یا مثلا Hiren Boot CD بگیر و باهاش تست کن ببین بلوری سالمه و میشه پی کرد یا نه. بشه که میتونی بک آپ هم بزنی بره. این سی دی خیلی کارای دیگه هم میکنه و کلا به دردت میخوره.

7. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درباره ی کول پد کسی تجربه ای نداشت؟
    یه سری مدل هایی پیدا کردم روی نت که قیمت هاشون بین 25 تا 45 بود به نظر گرون میومد ولی مارک کولر مستر و چند مارک دیگه بود!
    راستی ، سر و صدای فن های کول پد چطوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام سرو صدای خاصی نداره . اما این کول پدها توی خنک کنندگی خیلی تاثیر ندارن . یجورایی خنک کنددئگی جنس اشغال 6 تومنی با 25 تومنی در حد 1 درصد تفاوقته! من خودم چک کردم که میگم .

10. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام سرو صدای خاصی نداره . اما این کول پدها توی خنک کنندگی خیلی تاثیر ندارن . یجورایی خنک کنددئگی جنس اشغال 6 تومنی با 25 تومنی در حد 1 درصد تفاوقته! من خودم چک کردم که میگم .
    غیر از خنک کنندگی تو عمر کارکرد و کیفیت چی؟مثلا اینجور مباشه که یه کول پد 30 تومنی 3 سال کار کنه بی مشکل و کول پد 5 تومنی 6 ماه! اونجوری هم قیمت در میان !
    حالا یک سوال نرم افزاری دارم!
    کلا یک سری از فایل های تصویری تو جت آدیو و پاور دی وی دی بدون صدا اجرا میشن! اشارم بطور دقیق به فایل هایی با پسوند vob هست ! مدیا پلیر با صدا پخش میکنه اما پاور دی وی دی و جت آدیو نه!
    کلا سعی کردم با تنظیمات کدک ها از داخل آپشن های این نرم افزار ها ور برم اما موثر نبود! کیفیت تصویر پاور دی وی دی واقعا خارق العاده است !
    حالا به نظر شما کدک باید نصب کنم؟ در ضمن پاور دی وی دی رو هم آپدیت کردم شاید درست بشه نشد!
    فکر می کنم شاید چند تا نرم افزار نصب و کردم و بعد ریموو کردم که یک سری کدک رو گذاشتن و برداشتن از روی سیستم و اینجوری شده! حالا دوستان تست کنن یه فایل VOB ببینن چطوره.

12. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

غیر از خنک کنندگی تو عمر کارکرد و کیفیت چی؟مثلا اینجور مباشه که یه کول پد 30 تومنی 3 سال کار کنه بی مشکل و کول پد 5 تومنی 6 ماه! اونجوری هم قیمت در میان !
    کلا یک سری از فایل های تصویری تو جت آدیو و پاور دی وی دی بدون صدا اجرا میشن! اشارم بطور دقیق به فایل هایی با پسوند vob هست ! مدیا پلیر با صدا پخش میکنه اما پاور دی وی دی و جت آدیو نه!
    کلا سعی کردم با تنظیمات کدک ها از داخل آپشن های این نرم افزار ها ور برم اما موثر نبود! کیفیت تصویر پاور دی وی دی واقعا خارق العاده است !
    حالا به نظر شما کدک باید نصب کنم؟ در ضمن پاور دی وی دی رو هم آپدیت کردم شاید درست بشه نشد!
    فکر می کنم شاید چند تا نرم افزار نصب و کردم و بعد ریموو کردم که یک سری کدک رو گذاشتن و برداشتن از روی سیستم و اینجوری شده! حالا دوستان تست کنن یه فایل VOB ببینن چطوره.
    عمرشون که بله از زمین تا اسمون فاصلست ...... داداش شما km codec رو وصل کن . مشکل از همونه .

14. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام. اینجا هم مطرح کنی برو بچه ها راه حلهایی ارائه میدن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فکر میکنم شما کدک پک نصب کردی و ریموو کردی و باعث بروز اشکال در دیکد فایلها شده. الان پاور دی وی دی لابد فکر میکنه صدا رو باید مثلا ffshow دیکد کنه و برای همینه که کاری انجام نمیده.
    البته یه حدسه ... مثل حدس خودت دقیقا.
    خب من که با پارو دی وی دی مشکل این جوری ندارم اصلا.
    میگم تو آپشنا گزینه ی ری استور دیفالت نداره که تنظیمات رو مثل روز اول بکنی ببینی چی میشه؟؟

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

من قبلا هم گفتم یه کول پد مارک نمیدونم چی چی گرفتم که مثل هاب عمل میکنه و جای چار تا یو اس بی هم داره و دو تا فن هم داره. پایه هاش هم بلنده تقریبا. تست کردمن دما رو 4 5 درجه خنک تر میکردن به زورررررررر ولی چون هم هاب هست و هم کول پد راضی هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •