تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 384 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 3834

نام تاپيک: Translation

اگه نباشه جاش خالی می مونه Madame Tussaud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

I have a problem .can you translate this sentence

how many movies have you been to this month
    ( این ماه در چند تا فیلم بودی ؟ ) یا شاید منظور این بوده که ( این ماه به چند تا سینما رفتی ؟) با توجه به جمله قبلی یا بعدی باید در ترجمه کرد .
    اگر به جای been در جمله seen بود ترجمه می شد ( چند تا فیلم این ماه دیدی ؟ )

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

I have a problem .can you translate this sentence

how many movies have you been to this month
    جمله درسته.. این یعنی اینکه ،
    این ماه چند بار رفتی سینما؟ یا چند تا فیلم دیدی؟؟؟
    جواب:
    I've been to 3 movies this month.

Good luckl

آف تاپک : بابا من هی میگم ویستا نصب نکنین ... آخه خاصیتش چیه ؟ ... اکثر کمپانی ها هنوز درایورهاشون رو مرتب نکردن واسه ویستا ... توی بخش ام.پی.3 پلیر هم همین بساط رو داریم..
    جواب آف تاپیک:

حالا شما خودتو ناراحت نکن ، نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار. سعی می کنم توصیه شما را رعایت کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اینو بی زحمت ترجمه کنید:
    لطفا کمترین قیمت ممکن که می تونی این سورس رو به من بفروشی را اعلام کنید البته با توجه به اینکه بیش از یک ماه منو معطل کردید و هنوز هم برنامه رو اماده نکردید، انتظار دارم قیمت کمی رو به من پیشنهاد بدید.
    وضع مالی خوبی هم ندارم. اگه ارزون حساب کنید هم من به چیزی که می خوام می رسم و هم شما دیگه لازم نیست برنامه رو آماده کنید. فقط خواهشا قیمت منصفانه و با توجه به شرایط من باشه.
    Last edited by mohsen57; 08-02-2008 at 01:17.

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جناب سیمور یه متن جدید دارم واستون

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX (遊戯王デュエルモンスターズGX), often known as "Yu-Gi-Oh! GX", is an anime spin-off of the original Yu-Gi-Oh! franchise, with a new protagonist, Judai Yuki (renamed Jaden Yuki in the U.S. version), and a new plotline that is not based on the original manga, although Yugi made a brief appearance in the first episode. The "GX" in the title stands for "Generation neXt". The series mainly focuses on the life in a duelist academy known as Duel Academy. Also produced by NAS, it was first aired on TV
    Tokyo on October 6, 2004.

Yu-Gi-Oh! Capsule Monsters has been released in America and has yet to be released in Japan

متشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببین حتی منم شک دارم که کاملا متوجه منظورت شدم یا نه ، پس باید به اون بنده خدا حق داد ... شما درایور مخصوص کارتت در ویستا رو داری ؟ ... اگه داری ، چطوری ساپورت نمی کنه ؟ ... یعنی کمپانی گفته که این درایور مال این کارت ،در ویستاست ؟ ... بعد معلوم شده که این حرفش درست نیست ؟

بهرحال :

یارو ، اولش یه ایراد منطقی گرفته ؛ گفته که "این برنامه ای که لینکش رو دادی ، دقیقا چیه ؟ ... فایل اینستال برنامه اس ؟ ... نسخه قانونیه ، یا دزدی ؟ ... نکنه ویروس داشته باشه " ... بعد خواهش کرده که فایل ها رو فقط بصورت زیپ شده آپلود کن ...

بعدش هم گفته از روی عکس ها میشه حدس زد که درایور کارت رو نداری ...

شما در جواب بگو :

sorry about that link , my friend ... you're right ; I don't have the driver ...actually I have a driver , but it seems that my card is not supported by it ... I need a driver & Progdvb version which support my card in Vista

آف تاپک : بابا من هی میگم ویستا نصب نکنین ... آخه خاصیتش چیه ؟ ... اکثر کمپانی ها هنوز درایورهاشون رو مرتب نکردن واسه ویستا ... توی بخش ام.پی.3 پلیر هم همین بساط رو داریم..
    سلام
    دستت درد نکنه
    من این کارت اسکای استار 3 رو دارم بعد درایورهای که به همراه کارت بود وقتی خریدم فقط مخصوص ایکس پی بود
    حالا من همین درایور رو می خوام ولی برای ویندوز ویستا که بتونم از کارتم تو ویندوز ویستا استفاده کنم
    این فایلی که من گزاشتم نسخه پروگ دی وی بی هست که در ویندوز ایکس پی العان دارم ازش استفاده میکنم این فایل در سی دی بود که من همراه کارت خریدم در وافع مثل سی دی مادر برد یا گرافیک یا هر قطه سخت افزاری دیگه که یک سی دی از طرف شرکت سازنده برای نصب درایور همراه قطه سخت افزاری میزاره
    در حال حاظر این کارت فقط در ویندوز ایکس پی درایورش هست من از اون بابا گفتم درایور برای ویستا میخام که روی این کارت با اون مشخصات که در عکسه سازگاری داشته باشه
    و نسخه پروگ دی وی بی که روی ویستا التیمت اجراء بشه بتونم استفاده کنم
    این لینک همون پروگ دی وی بی هست که من دارم به صورت قانونی ازش استفاده می کنم یعنی ساپرت خود شرکت سازندش بوده حالا من معادل همون رو میخام که روی ایکس پی کار بده
    باز هم مرسی که وقت گزاشتی جواب دادی
    خالا چی بگم ؟

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

اینو بی زحمت ترجمه کنید:
    لطفا کمترین قیمت ممکن که می تونی این سورس رو به من بفروشی را اعلام کنید البته با توجه به اینکه بیش از یک ماه منو معطل کردید و هنوز هم برنامه رو اماده نکردید، انتظار دارم قیمت کمی رو به من پیشنهاد بدید.
    وضع مالی خوبی هم ندارم. اگه ارزون حساب کنید هم من به چیزی که می خوام می رسم و هم شما دیگه لازم نیست برنامه رو آماده کنید. فقط خواهشا قیمت منصفانه و با توجه به شرایط من باشه.
    please inform me about the lowest possible price to sell this source to me.Of course according to the fact that It's a month I'm waiting for it and you still haven't prepared it, I expect you to offer me the lowest price.

I'm not rich and if you give me a cheaper price ,I'll get what I want and you don't have to make this program ready. Would you please offer me a fair price according to my condition???l

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Hi There
    i have a good sentence for my sign but i cant translate it orderly . please help me ..

تاريك ترين وقت شب کمی قبل از سپيده ي صبح است.

thanks a lot ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Hello.Thank U that you are going to help me.

You know, I watch movie in English to improve my English language.Recently,a person offer me to watch The Lord Of The Rings.The movies do not have subtitle.In The Lord Of The Rings 2, the old magician, his name is Gandalf, said "Fly you fools" or "Fly your fool",I am not sure what he said.There was no sentence befor or after this.

However,thanks that give attention to my question.
    مرسی ... همین اطلاعاتی که دادی کافی بود ... مربوط میشه به همون سکانسی که گاندالف با اون هیولا می جنگه و در آخرین لحظه میگه "Fly, you fools. " یعنی اینکه "فرار کنید ، احمق ها"
    جواب آف تاپیک:

حالا شما خودتو ناراحت نکن ، نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار. سعی می کنم توصیه شما را رعایت کنم
    [/LEFT]
    مرسی ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دستت درد نکنه
    من این کارت اسکای استار 3 رو دارم بعد درایورهای که به همراه کارت بود وقتی خریدم فقط مخصوص ایکس پی بود
    حالا من همین درایور رو می خوام ولی برای ویندوز ویستا که بتونم از کارتم تو ویندوز ویستا استفاده کنم
    این فایلی که من گزاشتم نسخه پروگ دی وی بی هست که در ویندوز ایکس پی العان دارم ازش استفاده میکنم این فایل در سی دی بود که من همراه کارت خریدم در وافع مثل سی دی مادر برد یا گرافیک یا هر قطه سخت افزاری دیگه که یک سی دی از طرف شرکت سازنده برای نصب درایور همراه قطه سخت افزاری میزاره
    در حال حاظر این کارت فقط در ویندوز ایکس پی درایورش هست من از اون بابا گفتم درایور برای ویستا میخام که روی این کارت با اون مشخصات که در عکسه سازگاری داشته باشه
    و نسخه پروگ دی وی بی که روی ویستا التیمت اجراء بشه بتونم استفاده کنم
    این لینک همون پروگ دی وی بی هست که من دارم به صورت قانونی ازش استفاده می کنم یعنی ساپرت خود شرکت سازندش بوده حالا من معادل همون رو میخام که روی ایکس پی کار بده
    باز هم مرسی که وقت گزاشتی جواب دادی
    خالا چی بگم ؟
    آها ... متوجه شدم ... خب سایت سازنده اش رو چک کردی ؟ ... طبیعتا اگه همچین چیزی منتشر شده باشه ، اول توی سایت خودشون میاد ... (اصلا بحث از تاپیک ترجمه خارج شد و تبدیل شد به مشاوره --- !!!)

بهش بگو :

I want to use this card in Vista ... but I don't have the driver of this card for Vista ...actually , is there any Vista driver for this card?

also , I need an stable version of Progdvb for Vista ultimate , is there a version like that? ...

any idea is appreciated ....

Hi There
    i have a good sentence for my sign but i cant translate it orderly . please help me ..

تاريك ترين وقت شب کمی قبل از سپيده ي صبح است.

thanks a lot ...
    the darkest part of the night is just before the dawn

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

the darkest part of the night is just before the dawn
    سلام
    ممنون Seymour جان ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •