( این ماه در چند تا فیلم بودی ؟ ) یا شاید منظور این بوده که ( این ماه به چند تا سینما رفتی ؟) با توجه به جمله قبلی یا بعدی باید در ترجمه کرد .
اگر به جای been در جمله seen بود ترجمه می شد ( چند تا فیلم این ماه دیدی ؟ )
( این ماه در چند تا فیلم بودی ؟ ) یا شاید منظور این بوده که ( این ماه به چند تا سینما رفتی ؟) با توجه به جمله قبلی یا بعدی باید در ترجمه کرد .
اگر به جای been در جمله seen بود ترجمه می شد ( چند تا فیلم این ماه دیدی ؟ )
جمله درسته.. این یعنی اینکه ،
این ماه چند بار رفتی سینما؟ یا چند تا فیلم دیدی؟؟؟
جواب:
I've been to 3 movies this month.
Good luckl
جواب آف تاپیک:
حالا شما خودتو ناراحت نکن، نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار. سعی می کنم توصیه شما را رعایت کنم
اینو بی زحمت ترجمه کنید:
لطفا کمترین قیمت ممکن که می تونی این سورس رو به من بفروشی را اعلام کنید البته با توجه به اینکه بیش از یک ماه منو معطل کردید و هنوز هم برنامه رو اماده نکردید، انتظار دارم قیمت کمی رو به من پیشنهاد بدید.
وضع مالی خوبی هم ندارم. اگه ارزون حساب کنید هم من به چیزی که می خوام می رسم و هم شما دیگه لازم نیست برنامه رو آماده کنید. فقط خواهشا قیمت منصفانه و با توجه به شرایط من باشه.
Last edited by mohsen57; 08-02-2008 at 01:17.
جناب سیمور یه متن جدید دارم واستون
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX (遊戯王デュエルモンスターズGX), often known as "Yu-Gi-Oh! GX", is an anime spin-off of the original Yu-Gi-Oh! franchise, with a new protagonist, Judai Yuki (renamed Jaden Yuki in the U.S. version), and a new plotline that is not based on the original manga, although Yugi made a brief appearance in the first episode. The "GX" in the title stands for "Generation neXt". The series mainly focuses on the life in a duelist academy known as Duel Academy. Also produced by NAS, it was first aired on TV
Tokyo on October 6, 2004.
Yu-Gi-Oh! Capsule Monsters has been released in America and has yet to be released in Japan
متشکر
سلام
دستت درد نکنه
من این کارت اسکای استار 3 رو دارم بعد درایورهای که به همراه کارت بود وقتی خریدم فقط مخصوص ایکس پی بود
حالا من همین درایور رو می خوام ولی برای ویندوز ویستا که بتونم از کارتم تو ویندوز ویستا استفاده کنم
این فایلی که من گزاشتم نسخه پروگ دی وی بی هست که در ویندوز ایکس پی العان دارم ازش استفاده میکنم این فایل در سی دی بود که من همراه کارت خریدم در وافع مثل سی دی مادر برد یا گرافیک یا هر قطه سخت افزاری دیگه که یک سی دی از طرف شرکت سازنده برای نصب درایور همراه قطه سخت افزاری میزاره
در حال حاظر این کارت فقط در ویندوز ایکس پی درایورش هست من از اون بابا گفتم درایور برای ویستا میخام که روی این کارت با اون مشخصات که در عکسه سازگاری داشته باشه
و نسخه پروگ دی وی بی که روی ویستا التیمت اجراء بشه بتونم استفاده کنم
این لینک همون پروگ دی وی بی هست که من دارم به صورت قانونی ازش استفاده می کنم یعنی ساپرت خود شرکت سازندش بوده حالا من معادل همون رو میخام که روی ایکس پی کار بده
باز هم مرسی که وقت گزاشتی جواب دادی
خالا چی بگم ؟
please inform me about the lowest possible price to sell this source to me.Of course according to the fact that It's a month I'm waiting for it and you still haven't prepared it, I expect you to offer me the lowest price.
I'm not rich and if you give me a cheaper price ,I'll get what I want and you don't have to make this program ready. Would you please offer me a fair price according to my condition???l
Hi There
i have a good sentence for my sign but i cant translate it orderly . please help me ..
تاريك ترين وقت شب کمی قبل از سپيده ي صبح است.
thanks a lot ...
مرسی ... همین اطلاعاتی که دادی کافی بود ... مربوط میشه به همون سکانسی که گاندالف با اون هیولا می جنگه و در آخرین لحظه میگه "Fly, you fools. " یعنی اینکه "فرار کنید ، احمق ها"
مرسی ...![]()
آها ... متوجه شدم ... خب سایت سازنده اش رو چک کردی ؟ ... طبیعتا اگه همچین چیزی منتشر شده باشه ، اول توی سایت خودشون میاد ... (اصلا بحث از تاپیک ترجمه خارج شد و تبدیل شد به مشاوره --- !!!)
بهش بگو :
I want to use this card in Vista ... but I don't have the driver of this card for Vista ...actually , is there any Vista driver for this card?
also , I need an stable version of Progdvb for Vista ultimate , is there a version like that? ...
any idea is appreciated ....
the darkest part of the night is just before the dawn
سلامthe darkest part of the night is just before the dawn
ممنون Seymour جان ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)