دو ماه پیش بهتون میگفتم که حتمی وایرلس و جی پی اس و صد البته سه دگمه رو تست کنین!! که خوب با اپدیت شدنش دیگه اون حرف ها بی مورده!!راستش این روزا کسی در مورد این گوشی،گزارش مشکلی نمیده که بخوام بهتون بگم که مواظب چی باشین!!!* هنگام خرید این گوشی به چه چیزهایی باید دقت کرد؟ تا به حال گوشی اندرویدی نداشتم لطفا بگید چیکار کنم؟
به نظرم بهتره این یه سوال رو دوستانی که این گوشی رو دارن بیان پاسخ بدن که ایا نکته ی خاصی هست که باید بهش توجه بکنین یا نه....
خرید این گوشی بدون گارانتی هم با یه اپدیت 100 مگی فارسی رو به همراه میاره...این گوشی کوکر رام ایرانی هم داره و مسلما یه کوکر ایرانی،زبان فارسی رو هم همراه گوشی عرضه میکنه!!* خرید این گوشی با گارانتی، منو فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
ضمن اینکه اخرین نسخه ی سیستم عامل این گوشی2.2 هستش که تا جایی که اطلاع دارم فارسی هست!
این مسئله هیچ ربطی به گارانتی بودن یا نبودن گوشی شما نداره!
در حقیقت،وقتی سیستم عامل رو اپ میکنین،به رام رسمی که شرکت داده اپ میکنین که وقتی 2.2 فارسی شده،2.3 و بعدش 3 هم فارسی رو همراه خودشون خواهند داشت!!* اگر سیستم عاملش رو آپدیت کنیم، منو فارسی از بین میره (در صورت داشتن منو فارسی)؟
نکته اینجاست که وقتی به یه رام کوک شده (کاستوم رام) اپ میکنین فارسی داره یا نه؟! که اونو باید از تو مشخصات رام تهیه کرد و بسته به هر رام و کوکر متفاوته!! و البته چون کوکر ایرانی داره،به نظرم نگرانی در این مورد بی مورد هست!!!
التبه بدنه ی پراید ما هم بعد از تصادف با یه تریلر گنده ی 18 چرخ داغون شد!! بستگی داره که از گوشیتون چجوری استفاده کنید! در حالت عادی،خیر فکر نکنم که در طول زمان صدا بده...در هر صورت من این گوشی رو خودم نداشتم که بدونم در طول زمان بدنش سروصدا میده یا نه....ولی فکر نکنم چنین چیز باشه چون طرفدارای همیشگیش هیچوقت به چنین چیزی اشاره نکردن!!!* در مورد جنس بدنه گوشی، این که گفته میشه خیلی خوب نیست یعنی هنگام کار کردن (یا بعد از مدتی) بدنه اون صدا میده؟
من جی پی اس شهر ایلام رو روی گوشی اندرویدیم دارم،مسلما برنامه های جی پی اس تهران برای گوشی شما موجود خواهد بود!!!* نرم افزار GPS تهران برای این گوشی وجود داره؟
این برنامه رو نمیدونم! ولی با یه اپ ساده به اسم app2sd بله میشه!و آیا می شه با برنامه 91pcsuit به برنامه ها آدرس داد که روی مموری خارجی نصب بشن؟

جواب بصورت نقل قول

.gif)