جدول رده بندی لیگ
من بازیمو انجام دادم در مقابل چلسی و با نتیجه ی 4-2 بازی رو بردم ستاره ی میدان رونالدو نقش زیادی در بازی داشت.
سیو بازی:
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده. هیچ کس نمیاد بازی شو انجام بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چه وضعیه.
اقایون من رفتم برا بازی با مارسی . . .
احنمال زیاد منم از این مسابقات انصراف میدم. اگه کسی خواستش چلسی رو برداره.
المپیک مــارســی 1 - 3 اینـــتر میـــلان
- اینم سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبــازی خیلی راحت بود نمی دونم چرا احساس میکردم تیم حریف یه جوری بی حاله و دوست نداره به دروازم حمله کنه. من هم از فرصتها نهایت استفاده رو کردم و سه گل رو به ثمر رسوندم. گل اولم اینجوری بود که با میلیتو به سمت دروازه شوت کردم و تو ریباند اتوئو دروازه رو بــاز کــرد.گل دوم روی کرنر بدست اومد که تو برگشت توپ توسط مدافعین حریف به پشت محوطه , زانتی بـــا یه شوت سهمگین و سر ضرب به سمت دروازه توپ رو به تور رسوند. گل سوم روهم زانتی با یه ضربه سر زیبا طی یک سانتر زیباتر از سالی مونتاری به دست اومد.
- اینــم آمـــار :
سلام داداش ها براي فصل بعد من با تيم منچستر بازي ميكنم...!
نبود با ليورپول...
نبود با رئال...
نبود با بارسا...
ديگه فوقش AJAX هم برميداريم!
سلام به همگي
آيا سايت طي دو روز گذشته براي بقيه ي بچه ها باز نمي شد ؟؟
من الان بايد با ارسنال بازي كنم ولي تركيب حبيب جان نيست
حسين جان بگو من كي و چطوري بايد بازي كنم اگه تركيب رو نداد حبيب
نمبخوام باريم به كامپيوتر واگذار بشه
من الان برنامه رو ديدم فكر كنم بتونم بدون تركيب هم بازي كنم پس من الان ميرم براي بازي با آرسنال
من براي بازيم يه مشكلي پيش اومده كه فعلا نميتونم بازي كنم پس فكر كنم به كامپيوتر واگذار بشه ...
Last edited by CATALONIA; 13-03-2010 at 17:33.
شهاب جان نوبت بازیه حبیبه تیم شما مهمان .
حبیب باید بازیشو انجام بده.
سلام.مثل اینکه زیاد بودن گیمرها لیگ رو بدجوری بی نظم کرد.البته افرادی مثل من که نتونستن به موقع به بازیهاشون برسن هم مقصرن.من به نوبه خودم از همه عذر خواهی میکنم و اعلام میکنم که مشکلاتی که در این ده روز داشتم رو دیگه ندارم و حداقل میتونم یک روز در میون به انجمن بیام پس من ادامه میدم البته اگه لیگ تعطیل نشه.
-------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)