تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 2199 اولاول ... 1902402802862872882892902912922932943003403907901290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

کسی تو قم هست که اینترنتش قطع شده باشه؟
    آخه چرا یه دفعه پنج تا آنتن همیشه پر وایمکسم خالی شده؟ دیروز تا حالا بیشتر از سه ساعت با تمام کسایی که توی پشتیبانی هستن صحبت کردم و نتیجش جز 20 بار ریست سخت افزاری مودم و 50 با کانفیگ کردن مودم به اشکال مختلف نبوده اما بازم سیگنال ندارم

داره خودمونی میشه Ghandeasal1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این توضیحات برای مودم WiFi هستش. بقیه مودم ها هم فکر کنم مثل همین میمونه :
    1- مودم رو به برق بزنین و صبر کنین که هر سه چراغ مودم روشن بشه.
    2- از روی کامپیوتر ودر قسمت وایرلس نتورک، نتورک مربوط به مودم خود که نام آن با شماره زیر مودم (SSID) یکی هست رو اتخاب کنین.
    3- در قسمت رمز برای ورود به نتورک WEP که زیر مودم هست رو وارد کنین.
    4- اکنون شما کانکت هستین و برای اکتیو کردن اکانت خود کافیه Browser خودتون رو باز کنین و در اولین صفحه باز شده روی گزینه اکتیو کلیک کنین.
    5- اگه در اولین صفحه همچین گزینه ای ندیدید به آدرس زیر برین و پس از وارد کردن admin در قسمت یوزر و پسوورد از اونجا اکتیو کنین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5- تمامی این مراحل برای دسترسی شما به اینترنته و شما حتما باید در اولین فرصت با پشتیبانی فنی تماس گرفته تا مراحل ثبت رسمی شما از همون نمایندگی صورت بگیره.
    6- خوذتون رو برای قور زدن های نمایندگی آماده کنین که الکی میگن ما باید اینکارو میکردیم و ای چرت و پرت ها
    ممنون
    این مراحل رو بلد بودم .منظورم این بود که یوزر وپسوورد رو از کجا بیارم؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تو قم هست که اینترنتش قطع شده باشه؟
    آخه چرا یه دفعه پنج تا آنتن همیشه پر وایمکسم خالی شده؟ دیروز تا حالا بیشتر از سه ساعت با تمام کسایی که توی پشتیبانی هستن صحبت کردم و نتیجش جز 20 بار ریست سخت افزاری مودم و 50 با کانفیگ کردن مودم به اشکال مختلف نبوده اما بازم سیگنال ندارم

دوست عزیز من ... امروز جمعه من از ساعت 11 صبح تا همین الان یعنی ساعت 6:40 عصر تونستم 70 مگابایت دانلود داشته باشم. شاید مثال بی ربطی به نظر بیاد ولی معنی اش اینه که خیلی عجیب نیست اگر هر اتفاقی در طول روز برای اینترنتتون پیش بیاد . برای حل کردنشم فقط باید صبور باشید.

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

دوست عزیز قبل از پاسخ دو تا نکته رو بگم:
    1- منم مثل خیلی از دوستان با وضعیت افتضاح اینترنت در ایران مشکل دارم
    2- یه وقت از جوابم ناراحت نشی چون انقدر این عکس عالیجناب نیکلسون با ابهته که آدم میترسه جواب بده
    اول از همه گفتی جک نیکلسون .
    امروز روز تولد 74 سالگیشه ... تولدش مبارک

ممنون از پاسخت . همه حرف هاتو قبول دارم . ولی میدونی مشکل چیه اگه مثلا شرکتی بیاد و اینترنت 4 - 5 مگ بده به کاربر که دیگه من و امثال من دمبال 128 با پهنای باند آزاد نمیگردیم .

ولی خول کلا اینترنت تو ایران یعنی =
    و هر چی بگیم کسی به حرفامون اهمیتی نمیده ... چه میشه کرد

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

اینکه شرکت هایی که ذکر کردین لطف میکنند و اجازه استفاده از پهنای باند بیشتر از مقدار قرارداد رو به کاربر میدهند دلیل بر سوء استفاده ی شرکت های دیگر نیست. در ضمن منظورتون رو از پورت متوجه نشدم، چون فکر نمیکنم محدودیت سرعت ربطی به پورت داشته باشه.

آره ولی خوب جواب رو گفتم دیگه ...

منظورم از پورت همون پهنای باند بود ... یعنی سرعت من از 128 بیشتر هست ...
    Last edited by Doctor.Freeman; 22-04-2011 at 17:51.

5. 2 کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مبین نت ظاهرا تعریف Legend رو نمیدونه دوستان میشه لطف کنند تفاوت مناطقی که با خط قرمز و رنگ سبز روشن مشخص شده با بقیه قسمتها رو برای من توضیح بدند .

در مورد هزینه اشتراک هم توی جدولش به سه ماه تا 1 ساله تقسیم کرده ولی مبلغ 1 ساله رو زده من اگه سرویس سه ماه 128 بخوام باید 100 تومن بدم یا برای 15 گیگ در سال باید این مبلغ پرداخت بشه و برای 25 گیگ سالی 150 تومن ؟
    بنظرم مورد دوم منطقیتر میاد .
    در ضمن من این سرویس رو برای حوالی میدان کتابی - شریعتی میخوام دوستانی که در اون منطقه سرویس دارن ایا از سرویسشون راضی هستند .
    با تشکر

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان اینترنت شما هم همچنان مشکل داره؟من دیگه کم کم دارم با مبین نت خداحافظی میکنم

ممنون
    این مراحل رو بلد بودم .منظورم این بود که یوزر وپسوورد رو از کجا بیارم؟
    رو جعبه مودم هست

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینترنت شما هم همچنان مشکل داره؟من دیگه کم کم دارم با مبین نت خداحافظی میکنم

رو جعبه مودم هست

بله. امروز بدترین روز مبین نت بود و هست. از صبح تا حالا سرعتی پایین تر از دایال آپ داره. کاش سیستم رو جا به جا نکرده بودم و میتونستم از پریز تلفن استفاده کنم و الان با دایال آپ وصل بودم (باور کنید نه شوخی میکنم و نه تیکه میندازم. از صبح تا حالا سرعت دانلود متوسط 4-5 کیلوبایته.)

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبین نت ظاهرا تعریف Legend رو نمیدونه دوستان میشه لطف کنند تفاوت مناطقی که با خط قرمز و رنگ سبز روشن مشخص شده با بقیه قسمتها رو برای من توضیح بدند .

با تشکر
    مناطقی که داخل خط قرمز هستند و با سبز روشن نمایش داده شده اند: محل پوشش دهی آنتن های BTS برای مودم های داخلی(indoor).
    مناطق بیرون خط قرمز که سبز تیره تر نشان داده شده: نیاز به استفاده از مودم های خارجی (outdoor).

داره خودمونی میشه Ghandeasal1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اکتیو کردم
    این چراغ این جوریه من که 1 مگ گرفتم؟

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مناطقی که داخل خط قرمز هستند و با سبز روشن نمایش داده شده اند: محل پوشش دهی آنتن های BTS برای مودم های داخلی(indoor).
    مناطق بیرون خط قرمز که سبز تیره تر نشان داده شده: نیاز به استفاده از مودم های خارجی (outdoor).
    تشکر از پاسختون
    جالبه پس توی تهران میشه گفت اصلا پوشش داخلی نداره .
    و از اون جالبتر اینکه تصویری که گذاشتم برای پوشش داخلی بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •