براي من اعمال شده . راستي تا كي دارمش ؟الانم مسافرتم و شانزدهم ميام.تا آخر ماه دارمش يا بيشتر ؟ از اين به بعد هميشه ٦ كيك ميدن يا بخاطر عيده ؟ ممنون و تشكر
براي من اعمال شده . راستي تا كي دارمش ؟الانم مسافرتم و شانزدهم ميام.تا آخر ماه دارمش يا بيشتر ؟ از اين به بعد هميشه ٦ كيك ميدن يا بخاطر عيده ؟ ممنون و تشكر
سلام....
دوستان من الان سرویس 128 دارم اگه بخوام 256 بگیرم حتما باید نامه بگیرم...!
تا آخر این ماه...از این به بعد هم بدن همیشه خوبه، ولی نمیدن!
کاشکی سرعتش را بیشتر میکردن آخه با ۱۴ کیلو بایت هم مگه میشه دانلود کرد . واقعا خسته کننده شده. اگر بخوای سرعت بالای ۱۲۸ بگیری که باید شرکت بزنی .امان از دست ایرانسل و همراه آخر
با سلام خدمت همه دوستان
مشکل در لاگین کردن در حالت بریج مشاهده میشه که ظاهرا" سراسریه!
با تشکر
آره برای منم همین طوری شده بود
سلام
آيا سرعت وايمكس از سرعت وصل شدن با موبايل بيشتره؟
سلام به همه من سعادت اباد هستم
باید بگم که خیلی ناکام بودم تاحالا
بعد 6ماه توی صف پارس انلاین موندن مدارکمو تحویل دادم و گفتن خط شما رو استعلام کردیم و مشکلی نداره و یه هفته ای وصل میشه ! بعد از یک ماه و نیم خودم رفتم مخابرات فهمیدم که خط ما ریموته و نمیتونیم بگیریم !
بعد که با مدیر پارس انلاین حظوری صحبت کردم گفتن که ما استعلام نکرده بودیم خواستیم کارتون زودتر راه بیفته.
اینا دردودل بود:-)
حالا مجبورم وایمکس بگیرم
مبین نت:قیمتاش و ترافیک شبانش خوبه ولی میگه منطقه شما Outdoor جواب میده ولی من میخوام مودمم Wifi باشه
ایرانسل:مودم Indoor جواب میده همسایمونم داره (راجب پینگ و سرعت و ایناش پرسیدم اطلاعات نداشت فقط گفت خیلی خوبه زود سایتارو باز میکنه!)ولی قبل از عید رفتم گفت طرح 3ماهه با مودم رایگان بگیرم گفتن مودم نداریم و 1ماه طول میکشه وصل بشه
.
حالا موندم صبر کنم تا شاید 1ماهه دیگه مبین ساپورت کنه یا اینکه ایرانسل بگیرم چون شاید مبین از یه ماه بیشتر بشه وایرانسلم تو یه ماه کیفیت و قیمتاشو بهتر کنه.
ممنون میشم از دوستانی که تو این منطقه از هر کدوم دارن نظر بدن
Last edited by mohsenking; 02-04-2011 at 02:17.
با سلامظاهرا از دیشب وایمکس تو لاگین کردن مشکل پیدا کرده!! بقیه دوستان هم همین مشکلا دارن؟؟؟ممکنه واسه این باشه که من مودم را آپگرید نکردم؟؟؟؟
یکی از دوستای من وایمکس ایرانسل داره و راضیه.بهش گفتم وایمکس که بیخوده و خیلی ها ناراضی هستن.در جواب گفت این مشکل مربوط به کسایی هست که از طرح مودم رایگان استفاده می کنن.من خودمم ایرانسل ندارم که ببینم همین طوری هست یا نه.
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
راستی با مودم وای فای میشه وایمکس گرفت؟ همین مودم های عادی 802.11 b/g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)