تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 1049 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

armin-nas،
    اگه فضای اتاقت کوچکه بهتره بلندگو 606 جامو نگیری که مشکل اکوستیکیپیدا میکنی، این بلندگوها به دلیل دو تا سوپر ووفری که پایین هر کدومش هست نیاز به فضای بزرگی دارند.
    تقريباً 30-35 متر ميشه فضام
    ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

.............................
    Last edited by armin-nas; 02-01-2011 at 00:56. دليل: پست تکراری

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    دنبال یه سینما خانگی در حد 500 600 تومن ، یکم اینور یا اونورتر میگشتم ، میخواستم ببینم چه مدلی رو پیشنهاد می کنین
    من خودم اینو انتخاب کردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخواستم ببینم نظر بقیه دوستان چیه
    یک سوال مبتدیانه هم داشتم !
    مثلا این مدل که 2 تا ورودی HDMI داره ، میشه دستگاه دیگه ای رو با این ورودی بش وصل کرد و از خروجیش به تلویزیون وصلش کرد ؟ و اینکه این ورودی ها رو پلیرن یا مستقیم رو سیستم صوتی ؟ چون پلیرش رو احتمالا قراره عوض کنم
    من کلا سبک صدای سینماهای ال جی رو نمی پسندم ولی سلیقه شما مهمه و مهم اینه که شما صداش رو پسندید.
    شما از ورودی hdmi هم می تونید برای وصل کردن دستگاه هایی که خروجی hdmi دارن به پلیرتون استفاده کنید.
    منظورتون از اینکه می فرمایید رو پلیر یا سیستم صوتی متوجه نشدم.کلا سینمای خانگی که می خواهید نهیه کنید یک پلیر داره و یه پکیج 5.1 بلندگو.
    پلیر هم نمی تونید عوض کنید چون این پلیر حکم آمپلی فایر هم برای شما داره.شما می تونید یه پلیر دیگه رو با خروجی hdmi به پلیرتون وصل کنید.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز من مطالبی را که راجب سینمای خانگی فرموده اید خوانده ام اما هنوز به جمع بندی برای خرید یک سیستم تقریبا خوب نرسیده ام اگر دوستان لطف کنن و یک یا جند سیستم تا حدود 2 میلیون تومان را پیشنهاد نمایند ممنون میشوم .
    در ضمن امروز یکی از دوستان امپ 663 یاماها و یک جفت بلند گو NS-555 و 3 تا NS-C225 را قیمت گرفته بود حدود 2 میلیون . ایا سیستم خوبی است وبا این پول چبز بهتری میشه خرید
    به نظر شما امپ و بلندگو یاماها بهتر است یا مدلهای دیگر البته در همین رنج قیمت
    مثلا یاماها 665 بهتر یا انگیو 608 یا پایونیر 1020
    لطفا دوستان راهنمائی کنند
    با تشکر
    کسی نیست کمک کند
    دوستان لطفا کمک کنید
    نظرتون هم درمورد این مدل بفرمائید
    امپلی یاماها 665
    بلتدگو جلو ns-525f
    سنتر ns-c225
    بلندگو عقب ns-m325
    همگی یاماها
    باتشکر

داره خودمونی میشه morteza_mzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از بابت جوابتون ممنونم
    فکر کنم منظورم رو متوجه شدین ! چون تو قسمت بعدی جوابم رو کاملا گرفتم
    فکر می کردم ممکنه کلا ورودی ها و خروجی های دستگاه مستقل از پلیر باشه مثل اسپیکر کامپیوتر
    حالا به نظرتون با این بودجه چه مدلی بگیرم بهتره چون خودمم از ال جی خیری ندیدم تا حالا !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نیست کمک کند
    دوستان لطفا کمک کنید
    نظرتون هم درمورد این مدل بفرمائید
    امپلی یاماها 665
    بلتدگو جلو ns-525f
    سنتر ns-c225
    بلندگو عقب ns-m325
    همگی یاماها
    باتشکر
    درود
    یاماها، پایونیر و اونکیو هر کدوم سبک صدای مخصوص خودشون رو دارن که خوب باید ببینی با کدوم حال می کنی اما قاعدتا یاماها برند دوست داشتنی تری هست مضافا اینکه من صدای این 665 رو شنیدم... انصافا صداش بد نبود اما خوب قیمتش هم حدود 800 هزار تومنه... اما در مورد باندهای یاماها مدلهای NS 777 و مدل پایین تر رو که 555 هست رو من صدای هر دو رو شنیدم... 777 صدای بشدت کریستالی و حجیمی داره باید بشنوی و بپسندی اینجوری نمی شه گفت که 100 درصد خوبه یا نه... اما در مورد کیفیت ساختش می تونم بهت بگم واقعا درخور توجه هست بخصوص بدنه پیانویی که باندها دارن واقعا زیباست فقط باید مراقب کثیف شدن این نوع بدنه باشی چون خیلی زود چربی و گرد و خاک رو روی سطحش نشون می ده... در مورد این باندها چه 777 و چه 555 باید بگم قیمتشون تو ایران کمی عجیب غریبه مدل بالاتر یک میلیون تومن تو استریو و مدل پایین تر 900 هزار تومن هست که این قیمت حداقل دو برابر قیمت جهانی این باندها هستش... اینکه چرا به این قیمت می فروشن باید از فروشنده بپرسی اما اگه با قیمت کنار بیای و سبک صدای یاماها رو بپسندی انتخاب خوبیه... آهان راستی در مورد آمپ نمی خواد نگران قیمتش باشی چون تفاوت چندانی با قیمت جهانیش نداره اگه پسند کردی می تونی با خیال راحت بخری و نگران کلاه رفتن سرت نباشی.

8. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

\

تقريباً 30-40 متر ميشه فضام
    ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟

artam درست میگه . سری 606 کنارش سوپر ووفر داره که به نظر من محل قرار گیری اسپیکر هات باید کنارش تا یک فاصله ای هیچ مانعی نداشته باشه تا تو صدای این سوپر ووفر ها تاثیری منفی نذاره. اگه جات کوچیکه به نظر من همون 426 رو بگیری بهتره . بعدا هم میتونی ساب اضافه کنی .

10. 4 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    نمی دانم چرا افرادی که در این تاپیک صاحب نظر هستند کمی کم لطفی می کنند و جواب دوستان را نمی دهند و بی تفاوت نسبت به پستهای ارسال شده عبور می کنند و صرفا جواب برخی از دوستان را می دهند
    در صورت امکان دوستان صاحب نظر و کارشناس در زمینه سینمای خانگی بدون در نظر گرفتن قیمت دستگاه بر اساس کیفیت پخش صدا فرضا از یک تا پانزده یا هر چقدر لازم می بینند اولویتها مارکها را مشخص کنند تا از این طریق افرادی مثل من نیز جواب خودمان را یافت کنیم و بتوانیم تصمیم بگیریم که کدام مارک و چه نوعی از سینما خانگی را خریداری کنیم تا بعد از خرید پشیمان نشویم
    با تشکر
    انشاا... که این پست بدون جواب نماند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تقريباً 30-35 متر ميشه فضام
    ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟
    صدای بیست خراب میشه، میشه مثل ضبط های تجاری، من الان بیسم رو میزارم روی منفی 6 و منفی 4 هنگام موزیک گوش دادن.
    پهنای دیواری که بلندگوها رو می خوای جلوش قرار بدی چقدر است؟
    فاصله دو تا بلندگو از هم حداقل 2-3 متر باید باشه با دیوارهای جانبیش هم احتمالن تو همین حدود باشه، یه نیم متری هم با دیوار پستش فاصله داشته بهتره، من الان 606 دارم ولی اگه این تجربه رو اون موقع داشتم بلندگو بدون سوپر ووفر می گرفتم، یه ساب ووفر تک تو فضاهای کوچک بهتره، چون می تونی به روبروی خودت تنظیمش کنی ولی این سوپر ووفرها صدا رو به جوانب می فرستن، علاوه بر این وزن بلندگوها سوپر ووفر دار خیلی سنگین میشه، که کارو برای جابه جا کردن و تغییر مکان برای گرفتن صدای بهتر و دکور بهتر واقعن سخت میکنه، پکیجش که هم وزن یه خرس مرده اس ، دو تا آدم قوی می خواد، ما که سه نفری بردیمش .

13. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    نمی دانم چرا افرادی که در این تاپیک صاحب نظر هستند کمی کم لطفی می کنند و جواب دوستان را نمی دهند و بی تفاوت نسبت به پستهای ارسال شده عبور می کنند و صرفا جواب برخی از دوستان را می دهند
    در صورت امکان دوستان صاحب نظر و کارشناس در زمینه سینمای خانگی بدون در نظر گرفتن قیمت دستگاه بر اساس کیفیت پخش صدا فرضا از یک تا پانزده یا هر چقدر لازم می بینند اولویتها مارکها را مشخص کنند تا از این طریق افرادی مثل من نیز جواب خودمان را یافت کنیم و بتوانیم تصمیم بگیریم که کدام مارک و چه نوعی از سینما خانگی را خریداری کنیم تا بعد از خرید پشیمان نشویم
    با تشکر
    انشاا... که این پست بدون جواب نماند
    البته من که صاحب نظر نیستم، ولی دوست عزیز 15 مدل؟؟؟ تازه یکی باید مدام وقت بگذاره و صفحش رو به روز کنه، احتمالن دوستان وقت اینکار رو ندارند.
    شما بودجه ات رو مشخص کن، امکاناتی رو که می خوای بگو دوستان راهنمایی میکنند.

15. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •