تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 428 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

هادی آپ کن من یه تست کنم .
    فایلو پیوست کردم ، فایل مدله

---------------------------------------------------------

قبل از اینکه من لینکاییی که دادیو بررسی کنم میشه بگی این گزینه کارش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

شما ببین وقتی این کار رو می کنی شاید یه چیزی مثل اون ساخته بشه
    آهان دیگه
    همینه که میگی ، داریم نزدیک میشیم

آره وقتی از نور های خوده udk استفاده میکنمو build میگیرم یه فایل تکسچر ( همون لایت مپ ) مربوط به مدلم ساخته میشه که ایناهاش این زیر نشونش دادم :

تمام مشکل من وقتی حل میشه که بتونم مدیریت این عکسی که بالا توی کادر نشون دادمو توی دست خودم بگیرم
    یعنی مثلا بجای این تکسچر ، تکسچره خودمو بزارم جاش

ببین چطور میشه این عکسی که توی کادر نشون داده رو با تکسچره خودم عوض کنم ؟ طوری که udk به جای این عکس ، تکسچره دلخواه منو بشناسه

هوم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آهان دیگه
    همینه که میگی ، داریم نزدیک میشیم

آره وقتی از نور های خوده udk استفاده میکنمو build میگیرم یه فایل تکسچر ( همون لایت مپ ) مربوط به مدلم ساخته میشه که ایناهاش این زیر نشونش دادم :

تمام مشکل من وقتی حل میشه که بتونم مدیریت این عکسی که بالا توی کادر نشون دادمو توی دست خودم بگیرم
    یعنی مثلا بجای این تکسچر ، تکسچره خودمو بزارم جاش

ببین چطور میشه این عکسی که توی کادر نشون داده رو با تکسچره خودم عوض کنم ؟ طوری که udk به جای این عکس ، تکسچره دلخواه منو بشناسه

هوم ؟

من بعید میتونم بشه texture هایی رو که UDK برای Lightmapping ایجاد میکنه عوض کرد (یا حداقل من اطلاعی ندارم)، ولی میشه Lightmap خودتو برای اشیا ایجاد کنی و استفاده کنی.
    قبل از هرچیز میدونی دیگه Lightmap یه texture هست که به صورت یه ترام سیاه و سفید روی Texture اصلی ایجاد میشه. حالا تو مکس من نمیدونم رندر چه جوریه ولی تو مایا میشه Render pass های جداگانه از صحنه درست کنی و بعد تو Photosop یا Aftereffect اونها رو ترکیب کنی. در مورد Lightmap (که یکی از Render Pass هاست)، میشه اونو به صورت Multiply Blending رو تصویر اصلی ترکیب کرد. همین کارو میشه تو UDK هم انجام داد.

اول باید Lightmap توی UDK رو از کار انداخت. برای این کار از پنجره تنظیمات World Properties و از قسمت Lightmass تیک Force No Precomputed Lighting رو فعال کنی (چه حالی بکنه CPU) اینجوری دیگه Lightmap ایجاد نمیشه.

دوم باید Material خودتو بسازی. حالا اگه تو مکس برای ایجاد Lightmap از همون کانال UV ای استفاده میکنی که برای Texture خود Object هم از اون استفاده میشه که هیچی . تو فتوشاپ هر دو تا texture رو ترکیب میکنی و تو UDK برای ورودی Diffuse ماده ات استفاده میکنی. ولی اگه اینجوری نیست، خوب شما دو تا texture داری و دو تا کانال جدا برای UVs. حالا هرو تا Texture رو وارد UDK کن. تو Material Editorn دو تا نود Texture Sample براشون درست کن و texture ها رو براشون تنظیم کن. به نود مربوط به Lightmap ات یه نود TextureCoordinate وصل کن و Coordinate Inex اشو رو 1 تنظیم کن. حالا یه نود Multiply هم اضافه کن و خروجی RGBA نودهای Texture Sample رو به ورودیهای Multiply وصل کن. آخرش هم خروجی Multiply رو به Deffiuse متریال وصل کن. برای تنظیم میزان تیرگی سایه هم میتونی بین Multiply و Deffiuse از یه نود Clamp استفاده کنی.

حالا گرفتاری اصلی میمونه. اونم تنظیم دقیق موقعیت نورهایی که برای Lightmap تو مکس درست کرده بودی. بدبختیش مال خوت

شاید برای نور پردازی مجبور شی از Fake Lighting استفاده کنی. این مقاله رو ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی بازم میگم بهتره رندر خود UDK رو یاد بگیری. هم بهینه تره و هم بدببختیش کمتره.
    Last edited by pezhmax; 19-04-2011 at 09:52.

4. این کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم مشکلت حل شد. همانطور که گفتی باید آموزش لایت مپ رو بذاری حالا...!

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اينجا من لايت مپ رو اموزش دام رضا هم pdf كردتش

ببينيد دانلود ميشه

کد:

7. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که چیزی ندیدم.پبهتره که شماره پست رو بدی تا شماره صفحه!

ممنون

9. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

من بعید میتونم بشه texture هایی رو که UDK برای Lightmapping ایجاد میکنه عوض کرد (یا حداقل من اطلاعی ندارم)، ولی میشه Lightmap خودتو برای اشیا ایجاد کنی و استفاده کنی.
    قبل از هرچیز میدونی دیگه Lightmap یه texture هست که به صورت یه ترام سیاه و سفید روی Texture اصلی ایجاد میشه. حالا تو مکس من نمیدونم رندر چه جوریه ولی تو مایا میشه Render pass های جداگانه از صحنه درست کنی و بعد تو Photosop یا Aftereffect اونها رو ترکیب کنی. در مورد Lightmap (که یکی از Render Pass هاست)، میشه اونو به صورت Multiply Blending رو تصویر اصلی ترکیب کرد. همین کارو میشه تو UDK هم انجام داد.

اول باید Lightmap توی UDK رو از کار انداخت. برای این کار از پنجره تنظیمات World Properties و از قسمت Lightmass تیک Force No Precomputed Lighting رو فعال کنی (چه حالی بکنه CPU) اینجوری دیگه Lightmap ایجاد نمیشه.

دوم باید Material خودتو بسازی. حالا اگه تو مکس برای ایجاد Lightmap از همون کانال UV ای استفاده میکنی که برای Texture خود Object هم از اون استفاده میشه که هیچی . تو فتوشاپ هر دو تا texture رو ترکیب میکنی و تو UDK برای ورودی Diffuse ماده ات استفاده میکنی. ولی اگه اینجوری نیست، خوب شما دو تا texture داری و دو تا کانال جدا برای UVs. حالا هرو تا Texture رو وارد UDK کن. تو Material Editorn دو تا نود Texture Sample براشون درست کن و texture ها رو براشون تنظیم کن. به نود مربوط به Lightmap ات یه نود TextureCoordinate وصل کن و Coordinate Inex اشو رو 1 تنظیم کن. حالا یه نود Multiply هم اضافه کن و خروجی RGBA نودهای Texture Sample رو به ورودیهای Multiply وصل کن. آخرش هم خروجی Multiply رو به Deffiuse متریال وصل کن. برای تنظیم میزان تیرگی سایه هم میتونی بین Multiply و Deffiuse از یه نود Clamp استفاده کنی.

حالا گرفتاری اصلی میمونه. اونم تنظیم دقیق موقعیت نورهایی که برای Lightmap تو مکس درست کرده بودی. بدبختیش مال خوت

ولی بازم میگم بهتره رندر خود UDK رو یاد بگیری. هم بهینه تره و هم بدببختیش کمتره.

e یعنی میشه ؟!

دمش گرم عزیز
    من الآن دانشگام، امشب حتما اینو که گفتی چک میکنم ، گمونم روندی که گفتی کاملا منطقیه ، انگاری جواب بده
    اگه بشه که فوق العاده میشه
    من رندر و سایه های خوده udk رو تقریبا بلدم اما دلم میخواد تصویر با رندر مکس ساخته شه اینطوری گرافیک بهتر میشه و به قول خودت cpu هم حال میکنه : دی

آقا متشکر ، نتیجشو همینجا اعلام میکنم
    --

فکر کنم مشکلت حل شد. همانطور که گفتی باید آموزش لایت مپ رو بذاری حالا...!

اونم به روی چشمم

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام - این ادرسه پسته احسان برایه اموزشه LightMap و Render To Texture :
    کد:
    اینم لینکه PDF همون مطلب :
    کد:

12. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

فایلو پیوست کردم ، فایل مدله

-------------------------------------------------------

قبل از اینکه من لینکاییی که دادیو بررسی کنم میشه بگی این گزینه کارش چیه ؟

سلام
    اون قسمت برای تنظیمات Lightmap موبایل و مخصوص بازی های ios هست
    چون دیگه اونجا نمیتونی درست و حسابی از سیستم Lightmass خود UDK استفاده کنی یه همچین گزینه هایی براش داره.

14. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad_mvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی که این متریال رو میسازم تیک تیک میزنه .
    ملاحظه بفرمایید :

چیکار کنم که دیگه تیک تیک نزنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •