با توجه به اینکه دنبال ماشین دوگانه سوز صفر بودم بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان انتخاب نهایی م شده همین سمند...اگه خدا بخواد دوشنبه هفته آینده میرم واسه خرید
فقط یه مورد دیگه ذهنم رو مشغول کرده که آیا مالتی پلکس رو انتخاب کنم یا همون قدیمی رو!!؟
با توجه به اینکه دنبال ماشین دوگانه سوز صفر بودم بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان انتخاب نهایی م شده همین سمند...اگه خدا بخواد دوشنبه هفته آینده میرم واسه خرید
فقط یه مورد دیگه ذهنم رو مشغول کرده که آیا مالتی پلکس رو انتخاب کنم یا همون قدیمی رو!!؟
[QUOTE=KOHGARD;8405586]درود
پس مشکل من چی بود، اینم سندش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین امروز دوباره برای رفع این مشکل وقت گرفتم واسه هفته دیگه و البته بگم که دنده های یک و دو را باید با گرفتن طولانی کلاچ جا بزنم و با گیر جا میره و همچنین کیلومتر شمارم کار نمیکنه، یعنی یک کیلومتر کار میکنه یک کیلومتر کار نمیکنه
دوستان خواهشن اگه میدونید گیربکس مشکلش جدی هست بهم بگین، نمی دونم چیکار کنم، اونجا هم که اثبات موضوع سخته![]()
Last edited by وحید گودرزی; 02-10-2014 at 10:11.
من باشم همون قدیمی رو انتخاب میکنم.
خودم هم قدیمی ثبت نام کردم که به مالتی پلکس تغییر دادن.
/
احتمال زیاد هفته آینده منم ماشینم رو تحویل می گیرم!
سلام دوست عزیز
من توی مدت تغریبا سه ماهی که ef7 دوگانه داشتم به غیر از روغن ریزی سنسور کیلومتر که پنج دیقه ای حل شد و شل بودن پیچ دنده که منجر به لقی دنده شده بود کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و ازش راضیمضمنا اینم بگم که باید توجه داشته باشیم ما از ایران فرغون خودرو میخریم و نباید انتظار کیفیت انچنانی داشته باشم بعنوان مثال اتاق ماشین صفر من عین خش خشه صدا میده که البته در بین سایر محصولات هم بدین صورته اما بازار خودرو ما در انحصار این دو خودرو ساز خدانشناس و پلید هست و من و شما ناگزیریمبه هر حال چون میدونم خیلی ها برای تصمیم گیری به این فروم میان و خود منم از طریق همین فروم تصمیم به خرید گرفتم بر خودم وظیفه میدونم که بهتون بگم اگه در رابطه با خرید این خودرو شک دارید در خرید ان نگران نباشید و بنظر من از پارس بهتره.
اقا یه سوال
اگه از حفره اون گیچ مربوط به روغن موتور ( همون شاخکی که میزان روغن موتور رو نشون میده ) یه توپک پلاستیکی یا هر چیز پلاستیکی دیگه بندازیم تو اون حفره برای موتور مشکلی پیش میاد؟
بعد میشه اونو در اورد؟![]()
باید دید توپک یا اون قطعه ته نشین میشه و به اصطلاح زیر کارتل میره یا روی روغن شناور میشه
اگر ته نشین بشه مشکل خاصی نیست ولی اگر شناور بمونه به نظرم خطرناک هست
اصلا چرا باید توپک یا هر قطعه ای درون شکاف گیج بیافته؟
فکر میکنم اون واشر زیر خود سیخک افتاده تو گیج .......
فکنم بشه با ساکشن یا وکیوم کردن دراورد .......![]()
من مالنی پلکس پیشنهاد میدم .... ماشین من مالتی پلکس هست ... حداقل چیزی که هست ظاهر داشبورد و کیلومتر خیلی قشنگ تر و متفاوت تر از قدیمیا هست که جذابیتی ندارن![]()
سلام من ef7 بنزینی دارم دیروز از ایران خودرو زنگ زدن گفتن فرا خوان تعویض ایربگ داری بیار عوض کن معلوم نیست چه ایر بگی روش گذاشتن؟![]()
مدل چه سالی و تحویل چه ماهی هستش؟
پ.ن: اگر سطح فراخوان گسترده باشه (خوب مطمئنان خبر نداریم در چه سطحی هست) مشکل از عملکرد بوده قطعا؟؟؟ (در تصادف از روبرو!!!)
Last edited by وحید گودرزی; 03-10-2014 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)