تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 472 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با توجه به اینکه دنبال ماشین دوگانه سوز صفر بودم بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان انتخاب نهایی م شده همین سمند...اگه خدا بخواد دوشنبه هفته آینده میرم واسه خرید
    فقط یه مورد دیگه ذهنم رو مشغول کرده که آیا مالتی پلکس رو انتخاب کنم یا همون قدیمی رو!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

[QUOTE=KOHGARD;8405586]
    دوستان این دوستمون با سمندش چقدر به مشکل خورده دارم کم کم خودمم پشیمون میشم از پیشنهاد خرید این ماشین بش
    امروز متوجه شدیم که روغن ربزی داره از سمت راننده که عکس شو براتون میزارم
    مشکل این چیه؟ چقدر هزینه اش میشه؟ چقدر زمان میبره؟

سلام
    اين واسكازينه و مربوط به نشتي درپوش سنسور كيلومتره .
    ببرين نمايندگي اگه قطعه جديد اونو داشت براتون تعويض ميكنه و اگه نداشت همين درپوش ماشين خودتونو نوار تفلون ميپيچه و سرجاش مي بنده .( حدود يك ساعت كار داره چون بايد سيني زير و متعلقات باز بشه)

هزينش هم بسته به انصاف نمايندگي داره براي من شد 10چوق .
    عكسش هم چند صفحه قبل براي دوستان گذاشتم .
    درود
    پس مشکل من چی بود، اینم سندش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین امروز دوباره برای رفع این مشکل وقت گرفتم واسه هفته دیگه و البته بگم که دنده های یک و دو را باید با گرفتن طولانی کلاچ جا بزنم و با گیر جا میره و همچنین کیلومتر شمارم کار نمیکنه، یعنی یک کیلومتر کار میکنه یک کیلومتر کار نمیکنه
    دوستان خواهشن اگه میدونید گیربکس مشکلش جدی هست بهم بگین، نمی دونم چیکار کنم، اونجا هم که اثبات موضوع سخته
    Last edited by وحید گودرزی; 02-10-2014 at 10:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

با توجه به اینکه دنبال ماشین دوگانه سوز صفر بودم بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان انتخاب نهایی م شده همین سمند...اگه خدا بخواد دوشنبه هفته آینده میرم واسه خرید
    فقط یه مورد دیگه ذهنم رو مشغول کرده که آیا مالتی پلکس رو انتخاب کنم یا همون قدیمی رو!!؟
    من باشم همون قدیمی رو انتخاب میکنم.
    خودم هم قدیمی ثبت نام کردم که به مالتی پلکس تغییر دادن.
    /
    احتمال زیاد هفته آینده منم ماشینم رو تحویل می گیرم!

4. این کاربر از Thom Yorke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من توی مدت تغریبا سه ماهی که ef7 دوگانه داشتم به غیر از روغن ریزی سنسور کیلومتر که پنج دیقه ای حل شد و شل بودن پیچ دنده که منجر به لقی دنده شده بود کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و ازش راضیمضمنا اینم بگم که باید توجه داشته باشیم ما از ایران فرغون خودرو میخریم و نباید انتظار کیفیت انچنانی داشته باشم بعنوان مثال اتاق ماشین صفر من عین خش خشه صدا میده که البته در بین سایر محصولات هم بدین صورته اما بازار خودرو ما در انحصار این دو خودرو ساز خدانشناس و پلید هست و من و شما ناگزیریمبه هر حال چون میدونم خیلی ها برای تصمیم گیری به این فروم میان و خود منم از طریق همین فروم تصمیم به خرید گرفتم بر خودم وظیفه میدونم که بهتون بگم اگه در رابطه با خرید این خودرو شک دارید در خرید ان نگران نباشید و بنظر من از پارس بهتره.

6. این کاربر از عرفان ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

اقا یه سوال
    اگه از حفره اون گیچ مربوط به روغن موتور ( همون شاخکی که میزان روغن موتور رو نشون میده ) یه توپک پلاستیکی یا هر چیز پلاستیکی دیگه بندازیم تو اون حفره برای موتور مشکلی پیش میاد؟
    بعد میشه اونو در اورد؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

باید دید توپک یا اون قطعه ته نشین میشه و به اصطلاح زیر کارتل میره یا روی روغن شناور میشه
    اگر ته نشین بشه مشکل خاصی نیست ولی اگر شناور بمونه به نظرم خطرناک هست
    اصلا چرا باید توپک یا هر قطعه ای درون شکاف گیج بیافته؟

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

باید دید توپک یا اون قطعه ته نشین میشه و به اصطلاح زیر کارتل میره یا روی روغن شناور میشه
    اگر ته نشین بشه مشکل خاصی نیست ولی اگر شناور بمونه به نظرم خطرناک هست
    اصلا چرا باید توپک یا هر قطعه ای درون شکاف گیج بیافته؟
    فکر میکنم اون واشر زیر خود سیخک افتاده تو گیج .......
    فکنم بشه با ساکشن یا وکیوم کردن دراورد .......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من مالنی پلکس پیشنهاد میدم .... ماشین من مالتی پلکس هست ... حداقل چیزی که هست ظاهر داشبورد و کیلومتر خیلی قشنگ تر و متفاوت تر از قدیمیا هست که جذابیتی ندارن

11. این کاربر از mojtaba152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من ef7 بنزینی دارم دیروز از ایران خودرو زنگ زدن گفتن فرا خوان تعویض ایربگ داری بیار عوض کن معلوم نیست چه ایر بگی روش گذاشتن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام من ef7 بنزینی دارم دیروز از ایران خودرو زنگ زدن گفتن فرا خوان تعویض ایربگ داری بیار عوض کن معلوم نیست چه ایر بگی روش گذاشتن؟
    مدل چه سالی و تحویل چه ماهی هستش؟
    پ.ن: اگر سطح فراخوان گسترده باشه (خوب مطمئنان خبر نداریم در چه سطحی هست) مشکل از عملکرد بوده قطعا؟؟؟ (در تصادف از روبرو!!!)
    Last edited by وحید گودرزی; 03-10-2014 at 21:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •