والا من از موقعی که خریدم هیچ کندی تو گالری ندیدم . 16 گیگ رو هم عالی ساپورت می کنه و هیچ ایرادی نداره . دوربینشم عالیه . بخر ضرر نمی کنی ولی اگه پول داری N8 بخر . با دوربین 12 مگاپیکسل رویایی هست .![]()
والا من از موقعی که خریدم هیچ کندی تو گالری ندیدم . 16 گیگ رو هم عالی ساپورت می کنه و هیچ ایرادی نداره . دوربینشم عالیه . بخر ضرر نمی کنی ولی اگه پول داری N8 بخر . با دوربین 12 مگاپیکسل رویایی هست .![]()
مشکلات عدیده ای که دوستان از ایکس 6 دیدند و شایع بوده رو بیان کنید.
سلام
کد امنیتی گوشیت اگه دست بهش نزده باشی همون 1234 یا 12345 هست.
-- عکس ها هنگامی که زیاد باشن، گالری کمی با مکث کار می کنه. ولی آزار دهنده نیست.
-- من خودم به زور 3 گیگش رو پر کردم!ولی دوستانی که بیشتر فضای حافظه رو پر کردن می گن که هیچ تغییری در سرعتش ایجاد نمی شه.
-- در میان 5 مگاپیکسلی ها خوب از آب درومده. الگوریتم حذف نویزش خیلی تر و تمیز کار می کنه و جزئیات عکس رو هم خراب نمی کنه. اما خب... هرگز به پای پادشاه بزرگ N82 که نمی رسه. فیلمبرداریش هم که در میان همه گوشی های نوکیا ( البته به جز سری سیمبین^3 ) حرف نخست رو می زنه.
1. عدم پشتیبانی از مولتی تاچ
2. کمی تا قسمتی طول می کشه به رابط سیمبین با صفحه خازنی عادت کنی. تا اون موقع هم کلی سوتی می دی!!!ولی اگه عادت کنی معتادش می شی و ترکش برات دشواره!
3. قابش خیلی نرمه و ازونایی به نظر میاد که زود خش بر می داره. ولی صفحه اش ظاهرا ضد خشه.
4. رابط سیمبین به کار رفته خیلی قدیمیه ( از سال 2006 به این ور دیگه فرق چندانی نداشته )
شاد باشین![]()
یکی دیگه از معایبش سیستم عاملش هست اگه 3 بود یا اندروید می نرکئند ولی cpu می ترکید
عکس ها در شب خوب نیستند
و دکمه های پایین بد طراحی شدند من گوشی رو نو گرفته بودم وقتی می خواستم تماس رو جوب بدم گوشی پرت می شد![]()
من امروز با این گوشی یه عکس گرفتم 2 مگ . عکسی از آب در اومد که نگو .
آقا مهران... دلت خیلی خونه ها...؟! معلومه خیلی شاکی ای از گوشی
خب تنظیماتشو به ماه بگو ما هم بی نصیب نمونیم!
شاد باشین![]()
دادا وضوح و شفافیت رو بگذار آخرین سطح . برو تو تنظیمات اونجا اندازه ی عکس رو روی بزرگترین سطح بگذار . تو فیلمبرداری هم تو تنظیمات کیفیت بالای تلوزیون رو انتخاب کن .![]()
از لحاظ نگه داشتن شارژ چطوره؟
مثلا روزانه 30 تا اس ام اس + 2ساعت رادیو و آهنگ + 10 بیستا عکس + 1 ساعت گیم و نرم افزار!!!
با کاربردی که بالا نوشتم 1 روز دووم میاره؟!![]()
نه گوشیه خوبیه
ولی به خاطر دکمه تماسش زیاد از دستم افتاده زمین
یه مدت هم که خاموش و روشن می شد
قابل توجه دوستانی که گوشیشون خاموش میشه
من 50% دلیلشو فهمیدم چیه
پین های باتری در اثر زیاد باز و بسته شدن شل می شوند با یک پنس یا موچین اون ها رو به هم نزدیک کنید
برای من که 100% جواب داد و خدارو شکر 1 هفته هستش دیگه خاموش نمیشه
نقــــــــــــی ناهار نخردمـــــه
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
عالیه
اگر SPB روش نصب نکنی 2 برابر شارژ نگه میداره
آره اگر آهنگ ها رو با هدست گوش بدی 3 روز هم دواووم میاره
اینایی که گفتی رو نمی دونم! اما من گوشی رو کردم مودم برای کامپیوتر و هر روز بالای 5 -6 ساعت توی نت هستم؛ در این میون یه 1 ساعتی هم آهنگ گوش می دم... دیگه آخرای روز گریه گوشی در میاد که شارژش داره تموم می شه!
خیلی شارژ خوب نگه میداره ماشالله گوش شیطون کر.
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)