کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
--
--
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان خسته نباشید
کلی حال کردیم
خاطرات استخر خیلی جالب بودن
از اونجاییکه حافظه من کوتاه مدتهخیلی چیزی یادم نمی مونه
پریشب یه سوتی دادیم خیلی خجالت کشیدم خداییش:43:
مهمونی بودیمدختر یکی از دوستای بابام اومد یه سوال کامپیوتری کرد
منم اومد بگم ویروس کش رو سیستمت نصبه؟
بجاش گفتم ویروس ک...![]()
Last edited by GiggleClub; 21-06-2008 at 19:40.
سوتی سما هم ته سوتی بود ( نیما رو می گم !) برای هر کسی یه جوره دیگه مال من الان 73 تا صفحست چون تو تنظیمات گفتم هر صفحه 30 یا 40 تا پست داشته باشه ! دی:
سوتی در سوتی شد ! وحیدم که حواسش نبود و ....
راست میگی
یه سوتی هم برای شوهر عمه ی من بود تو همین مایه ها
تابستون پارسال بود فکر کنم پنجره ها باز بود تو خونه پر پشه شده بود اومد بگه چارشون مگس کشه گفت چارشون مگس ک.....
یه لطحه همه جا ساکت شد اما 1 دقیقه هم نشد جو خونه به حالت عادی برگشت![]()
اينجاست كه ميگن مقت باشه كوفت باشه.چرا دیگه مارو انداختن بیرون از قسمت سونا و جکوزی... آخه بدبختی اینه که صاحب استخر دوست صمیمی بابامه و خبرش به اونم رسید و آبرو حیثیت من رفت. چرا میرم تازه از من پولم نمیگیرن ولی با این دوستم دیگه عمرا برم.
سلام به همه این قطعه سوتی مال دورانی بود که سوار واحد میشدیم
---------
اقا من و دوتا از دوستان رفتیم سوار خط واحد شدیم بعد نفر جلوی ما موبایلشا دست گرفت و شروع کردن به صحبت کردن آقا این یه جور حرف میزد فکر کردیم که رییس جمهور یه خراب شده ای هست خلاصه یه چند دقیقه ای که صحبت کرد یهو موبایلش زنگ زدیه لحظه در مغز فندقی بچه ها عبور کرد که عجبا چه جوره این؟؟؟؟!!
یهو 2000 همه افتاد زدن زیر خنده این یارو هم که اومده بود جلوی همه افه بره 10نوع رنگ پوستری به خودش دیدخلاصه اینقدر بچه ها خنده کردن که از ایستگاهی که میخواستیم رد شدیم خلاصه سرتونا درد نیارم وقتی ایستگاه بعدی خواستیم بپیاده ایم من دست بر جیب دیدم 0 دانه بلیط در جیب خود موجود است به احسان (یکی از مغز فندقی ها) گفتم من بلیط ندارم احسان هم که گفت مگه قرار نبود بلیط من و رحمان را حساب کنیی گفتم بابا جیب شلوارم سوراخ بوده همش افتاده (چاخان گفتم ) خلاصه رفتیم جلو به راننده با چند جمله ناز نازی بهش رسوندیم که ما بلیط نداریم ولی حیف این جمله ها راننده قبول نمیکرد خلاصه این یارو که افه میرفت اومد و بلیطمونا حساب کرد.......
ولی دمش گرم عجب مرامی داشت با اینکه اینقدر مسخرش کردیم ولی .....
Last edited by vahid78; 22-06-2008 at 09:10.
بچه ها سوتي داغ ايرنا
تيم فوتبال روسيه به مرحله فينال بازيهاي يورو ۲۰۰۸راه يافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۰۲/۰۴/۸۷
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ۲۰۰۸فوتبال هلند _ روسيه
تيم ملي فوتبال روسيه شنبه شب درششمين بازي در مرحله يك چهارم نهايي در شهر بازل سوئيس توانست با قدرت تيم ملي فوتبال هلند را شكست دهد و به فينال بازيهاي يورو ۲۰۰۸راه يابد.
دراين بازي پر گل كه ۱۲۰دقيقه به طول انجاميد تيم روسيه توانست در دقيقه ۵۶توسط پاوليچنكو به گل اول بازي دست يابد .
در دقايق پاياني نيمه دوم فن نيستروي توانست گل اول تيم هلند را وارد دروازه روسيه
كند .
تيم روسيه در نيمه دوم وقت اضافه بازي توانست دو گل به تيم هلند بزند و اين گلها را
تاربينسكي و آرشاوين وارد دروازه هلند كردند و با اين نتيجه تيم روسيه توانست با قدرت به مرحله فينال بازيهاي يورو ۲۰۰۸راه يابد.
اين هم لينكش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی با حال بود![]()
این سوتی منو یاد یکی از سوتی های خودم انداخت
مشابه این اتفاق واسه منم افتاده بود
یه روز ساعت 2 ظهر بود که می خواستم برم دانشگاه و هر چی منتظر تاکسی شدم یا نبود یا مسیرش به من نمیخورد و از اونجایی که دیرم شده بود مجبور شدم سوار ماشین شخصی بشم
یه مقدار از راهو که رفتیم متوجه شدم راننده یه خورده سرو گوشش میجنبه
منم گوشیمو برداشتم و جوری حرف زدم که یعنی دارم با بابام میحرفم و یعنی بابام منتظرمه تا برم پیشش
تو حین حرف زدن با خودم(مثلا بابام) بودم که یدفعه گوشیم زنگ خورد
ابروم رفت راننده از توی اینه بهم پوزخند زد
منم که خیلی حول کرده بودم با اینکه به مقصد نرسیدم همونجا پیاده شدم
این درس عبرتی شد که هر وقت می خوام از این شگرد استفاده کنم قبلش گوشیمو سایلنت کنم!
خوب گوشی رو سایلنت میکردی اینجوری آبروت حفظ میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)