صنام(ببخشید سلام)
توپید؟
میخواستم بدونم fifa های xbox اصل هستند؟اکه نیستند کجا هستند؟سر کاری بود ولی اگه جواب ندید همیشه از این کارهای خوب.........(ببخشید کارهای بد) انجام میدم.
صنام(ببخشید سلام)
توپید؟
میخواستم بدونم fifa های xbox اصل هستند؟اکه نیستند کجا هستند؟سر کاری بود ولی اگه جواب ندید همیشه از این کارهای خوب.........(ببخشید کارهای بد) انجام میدم.
من که منظورت رو نفهمیدم !! اگه منظورت اینه که نکست هست یا نه باید عرض کنم بله ، فیفای Xbox360 نکسته. واگه منظورت DVD اورجینال بازی هستش نسخه اورجینال هر بازی Xbox360 هم بخوای موجوده اما خب قیمتشون خیلی بالاست!!میخواستم بدونم fifa های xbox اصل هستند؟اکه نیستند کجا هستند؟
دقیقاً همین چیزی که Konami -Pes گفته درسته...
شمام دیگه از این کارا نکن اوف میشی ها!!!![]()
چرا کسی جواب منو نمیده ؟؟؟
با کیبورد دکمه Left Shift
با گیم پد : اگر تنظیماتش رئ تغییر نداده باشید. R1+X
شنگول!قربون کله ماهت منظورم اینه رایتیش نکس است؟
Last edited by YARMANGOLI; 27-02-2010 at 01:56.
آره فدای اون اواتارت شم رایتیش هم نکستهشنگول!قربون کله ماهت منظورم اینه رایتیش نکس است؟![]()
من که نمیفهمم(یا میفهمم؟)پس چرا بعضی ها احمقن(ببخشید عاقلن)و pes بازی میکنن روی xboxیا سلیقشون بده?اگه ربط نداره به تاپک پست ندید به YARMANGOLI پیک نیک بدید (ببخشید پست بدید)
من با سوکر و الون بزرگ شدم و کونامی همیشه برامون مایه گذاشته ولی EA هی ضد حال میزنه
اینجا رو باید با گریه خاند.هرکی با حرفایی که زدم موافقه روی تشکر کلیک کنه.
اگه با گيم پد بازي ميكني شوك تو روشن كن و آنالوگ راست رو بزن البته معمولا دقيقه هاي آخر ميتوني دروازبانتو بياري جولو
برای اولین و آخرین بار با YARMANGOLI موافقم در ضمن شما حتماً نسخه ات خیلی حرفه ایه چون من همیشه با این ترفند دروازبان رو میارم جلو...درضمن آواتارتو عوض کن فکر میکنن دختری وا!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)