-اگر پلاسما ميخواين سراغ v20 پاني برين
-اگر lcd به نظر من بهترين گزينه c650 سامسونگ هست با رنج قيمت خيلي ملايمتر و عالي نسبت به هزينه شما
-همينطور ex700 سوني هم گزينه مناسبي هست از برند سوني
-اگر پلاسما ميخواين سراغ v20 پاني برين
-اگر lcd به نظر من بهترين گزينه c650 سامسونگ هست با رنج قيمت خيلي ملايمتر و عالي نسبت به هزينه شما
-همينطور ex700 سوني هم گزينه مناسبي هست از برند سوني
دوست عزیز جواب سوالاتونو دادم ممنون میشم منم راهنمایی کنید!![]()
-در مورد گزينه مورد نظر شما با توجه به هزينه اي كه دارين ميكنيد من پيشنهاد ميدم سراغ ال سي دي ها برين
-ميتونيد در اينچ هاي 40-46 انتخاب هاي خيلي خوبي داشته باشين
-lg l d660
-samsung c650
-هر دو مدل تيونر ديجيتال دارند واز طريق فلش تمامي فايل هاي مورد نظر شما رو اجرا ميكنند
-در مورد هرتز ال جي 200 هرتز هست واز اين نظر شايد موفق تر عمل كنه
-در مورد فوتبال وحركات سريع هنوز ال سي دي ها فاصله داردن با پلاسماها
-در مورد ال اي دي هاي گران قيمت واقعا بستگي به نظر شما داره
-خيلي وقت ها تفاوت ld660 با 8500 براي يك كاربر خونگي چيزي جز طراحي و اسليم شدنش نيست
-در مورد قيمت ها هم قطعا نزديك عيد ممكن بخاطر جشنواره كاهش قيمت داشته باشه
-شما چند مدلي رو كه عنوان شد از نزديك مقايسه اي بكنيد بعد نظر خودتون رو هم بگين
نمی دونم چرا اما شاید به خاطر چند تا تجربه خیلی بد از محصولات سامسونگ تو همه رده ها از صوتی تصویری گرفته تا لوازم خانگی، خیلی از سامسونگ دل چرکین هستم و اصلا رغبت نمی کنم بهش فکر کنم. البته می دونم سامسونگ تو زمینه ال سی دی از قوی ترین ها ست، اما اگر باز هم بخرم و بد در بیاد، دیگه نمی تونم خودمو ببخشم... واسه همین دوستان لطف کنند در مورد گزینه هایی غیر از ال جی و سامسونگ راهنمایی کنند، خیلی ممنون می شم.
-اگر ميتونيد هزينه كنيد برين سراغ سري هاي 9 فيليپس ويا nx هاي سوني
ممنون دوست عزیز
متاسفانه نمی تونم. حداکثر بودجه ام 2 میلیونه... با گارانتی و بی گارانتیش برام فرقی نمی کنه.... اما این طور که دستگیرم شده، EDGE LED ها تفاوت زیادی با ال سی دی های خوب ندارند و تازه بعضی مشکلات اضافه هم دارند. نظرتون درباره توشیبا XL 700 یا شارپ LE700چیه؟؟ توشیبا هم البته EDGE هست ولی دست کم در توان پرداخت من هست.
-اگر دنبال مباحث edge led ها هستين و مشكلات اونها
-برين سراغ le700 كه ديگه اين مشكلات رو نداره البته توصيه ميكنم تصويرش رو حتما مقايسه اي بكنيد با بقيه مدل هايي كه مدنظرتون هست
دوستان نظرتون در مورد ال سی دی های ایکس ویژن چیه؟
32
لوتوس
ممنون از اینکه راهنمایی کردید .
اگر امکان داره چند تا ال ای دی هم معرفی کنید .
اگر خود شما باشی و با این پول می خواستی خرید کنی ال سی دی را انتخاب میکردی یا ال ای دی رو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)