تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 773 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

برند رو که گفتم که نه تعصب و علاقه‌ی خاصی ندارم...
    در مورد نوع هم مشکل خاصی نیست با توجه به مواردی که گفتم ال ای دی یا پلاسمای خوب هرچی مد نظرتون بود تا همون قیمت بگید!
    ممنون از توجهتون!
    -اگر پلاسما ميخواين سراغ v20 پاني برين
    -اگر lcd به نظر من بهترين گزينه c650 سامسونگ هست با رنج قيمت خيلي ملايمتر و عالي نسبت به هزينه شما
    -همينطور ex700 سوني هم گزينه مناسبي هست از برند سوني

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

پيش فرض

-اگر پلاسما ميخواين سراغ v20 پاني برين
    -اگر lcd به نظر من بهترين گزينه c650 سامسونگ هست با رنج قيمت خيلي ملايمتر و عالي نسبت به هزينه شما
    -همينطور ex700 سوني هم گزينه مناسبي هست از برند سوني
    دوست عزیز جواب سوالاتونو دادم ممنون میشم منم راهنمایی کنید!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    قصد خرید یک تلویزیون مناسب رو دارم با این ویژگیها :
    1-از بین برندهای سامسونگ یا ال جی 2- ترجیحا ال ای دی (اگر ال سی دی با کیفیتی هم یشناسید لطفا معرفی کنید ) 3- لطفا مدلهایی رو که نام می برید اگر گیرنده دیجیتال دارند ذکر کنید 4- آیا تلویزیونهای 100 هرتز در برابر حرکتهای سریع تصویر کم نمیارند مثلا مسابقات فوتبال 5- بتونم تصاویر و عکسهای مختلف رو با کیفیت خوب از طریق فلش بوسیله تلویزیون ببینم 6- قیمت تا حدود یک میلیون و 500 یا 600
    7- سه بعدی نباشه .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ازدوستان تعریف ال ای دی 8500 ال جی رو زیاد شنیدم آیا خریدش مقرون به صرفه هست چون قیمت بالایی داره ... لطفا اگر از برندهای ال جی و سامسونگ مدلهایی رو با کیفیت نزدیک به این مدل و قیمت مناسبتر میشناسید معرفی کنید ...
    فکر می کنید قیمت ها برای شب عید پائین بیاد یا نه ...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پیشاپیش از لطف دوستانی که پاسخ میدهند تشکر میکنم .
    -در مورد گزينه مورد نظر شما با توجه به هزينه اي كه دارين ميكنيد من پيشنهاد ميدم سراغ ال سي دي ها برين
    -ميتونيد در اينچ هاي 40-46 انتخاب هاي خيلي خوبي داشته باشين
    -lg l d660
    -samsung c650
    -هر دو مدل تيونر ديجيتال دارند واز طريق فلش تمامي فايل هاي مورد نظر شما رو اجرا ميكنند
    -در مورد هرتز ال جي 200 هرتز هست واز اين نظر شايد موفق تر عمل كنه
    -در مورد فوتبال وحركات سريع هنوز ال سي دي ها فاصله داردن با پلاسماها
    -در مورد ال اي دي هاي گران قيمت واقعا بستگي به نظر شما داره
    -خيلي وقت ها تفاوت ld660 با 8500 براي يك كاربر خونگي چيزي جز طراحي و اسليم شدنش نيست
    -در مورد قيمت ها هم قطعا نزديك عيد ممكن بخاطر جشنواره كاهش قيمت داشته باشه

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز جواب سوالاتونو دادم ممنون میشم منم راهنمایی کنید!
    -شما چند مدلي رو كه عنوان شد از نزديك مقايسه اي بكنيد بعد نظر خودتون رو هم بگين

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درسته. ال سی دی های سامسونگ مثل C695 بهترین نتیجه رو برای کیفیت DVD دارند . حتی بهتر از مدل EX500 . این موضوع دقیقا توسط کارشناسان سایت رویو Cnet ذکر شده. اینطور که من مطالعه کرده ام تو فاصله های نزدیک از تلویزیون های پلاسما پاناسونیک تصویر تارتر از نمونه های LCD است و LCD ها تصویر تیزتری ایجاد می کنند.

نمی دونم چرا اما شاید به خاطر چند تا تجربه خیلی بد از محصولات سامسونگ تو همه رده ها از صوتی تصویری گرفته تا لوازم خانگی، خیلی از سامسونگ دل چرکین هستم و اصلا رغبت نمی کنم بهش فکر کنم. البته می دونم سامسونگ تو زمینه ال سی دی از قوی ترین ها ست، اما اگر باز هم بخرم و بد در بیاد، دیگه نمی تونم خودمو ببخشم... واسه همین دوستان لطف کنند در مورد گزینه هایی غیر از ال جی و سامسونگ راهنمایی کنند، خیلی ممنون می شم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نمی دونم چرا اما شاید به خاطر چند تا تجربه خیلی بد از محصولات سامسونگ تو همه رده ها از صوتی تصویری گرفته تا لوازم خانگی، خیلی از سامسونگ دل چرکین هستم و اصلا رغبت نمی کنم بهش فکر کنم. البته می دونم سامسونگ تو زمینه ال سی دی از قوی ترین ها ست، اما اگر باز هم بخرم و بد در بیاد، دیگه نمی تونم خودمو ببخشم... واسه همین دوستان لطف کنند در مورد گزینه هایی غیر از ال جی و سامسونگ راهنمایی کنند، خیلی ممنون می شم.
    -اگر ميتونيد هزينه كنيد برين سراغ سري هاي 9 فيليپس ويا nx هاي سوني

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

-اگر ميتونيد هزينه كنيد برين سراغ سري هاي 9 فيليپس ويا nx هاي سوني

ممنون دوست عزیز

متاسفانه نمی تونم. حداکثر بودجه ام 2 میلیونه... با گارانتی و بی گارانتیش برام فرقی نمی کنه.... اما این طور که دستگیرم شده، EDGE LED ها تفاوت زیادی با ال سی دی های خوب ندارند و تازه بعضی مشکلات اضافه هم دارند. نظرتون درباره توشیبا XL 700 یا شارپ LE700چیه؟؟ توشیبا هم البته EDGE هست ولی دست کم در توان پرداخت من هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

متاسفانه نمی تونم. حداکثر بودجه ام 2 میلیونه... با گارانتی و بی گارانتیش برام فرقی نمی کنه.... اما این طور که دستگیرم شده، EDGE LED ها تفاوت زیادی با ال سی دی های خوب ندارند و تازه بعضی مشکلات اضافه هم دارند. نظرتون درباره توشیبا XL 700 یا شارپ LE700چیه؟؟ توشیبا هم البته EDGE هست ولی دست کم در توان پرداخت من هست.
    -اگر دنبال مباحث edge led ‌ها هستين و مشكلات اونها
    -برين سراغ le700 كه ديگه اين مشكلات رو نداره البته توصيه ميكنم تصويرش رو حتما مقايسه اي بكنيد با بقيه مدل هايي كه مدنظرتون هست

13. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد ال سی دی های ایکس ویژن چیه؟
    32
    لوتوس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

-در مورد گزينه مورد نظر شما با توجه به هزينه اي كه دارين ميكنيد من پيشنهاد ميدم سراغ ال سي دي ها برين
    -ميتونيد در اينچ هاي 40-46 انتخاب هاي خيلي خوبي داشته باشين
    -lg l d660
    -samsung c650
    -هر دو مدل تيونر ديجيتال دارند واز طريق فلش تمامي فايل هاي مورد نظر شما رو اجرا ميكنند
    -در مورد هرتز ال جي 200 هرتز هست واز اين نظر شايد موفق تر عمل كنه
    -در مورد فوتبال وحركات سريع هنوز ال سي دي ها فاصله داردن با پلاسماها
    -در مورد ال اي دي هاي گران قيمت واقعا بستگي به نظر شما داره
    -خيلي وقت ها تفاوت ld660 با 8500 براي يك كاربر خونگي چيزي جز طراحي و اسليم شدنش نيست
    -در مورد قيمت ها هم قطعا نزديك عيد ممكن بخاطر جشنواره كاهش قيمت داشته باشه
    ممنون از اینکه راهنمایی کردید .
    اگر امکان داره چند تا ال ای دی هم معرفی کنید .
    اگر خود شما باشی و با این پول می خواستی خرید کنی ال سی دی را انتخاب میکردی یا ال ای دی رو .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •