من یه فایل exe رو هم با این برنامه برای تست امتحان کردم که نتیجه اش قابل توجه نبود!
باشه آپ میکنم...
تا الان من 3 پارت 200 مگی گرفتم...
من یه فایل exe رو هم با این برنامه برای تست امتحان کردم که نتیجه اش قابل توجه نبود!
باشه آپ میکنم...
تا الان من 3 پارت 200 مگی گرفتم...
اینم چندتا عکس از دموی بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برا من قیلطره میشه یک جای دیگه بزارید
مثل اینکه همه میگن لینک ها خرابه
پس من خودم الان لینک راپید رو منتقل می کنم به هاستم و بهتون می دم باقابلیت ریزوم و ... سرعت هاستمم بالاست
فقط یکم طول میکشه حداکثر 2 ساعت دیگه
بفرما:سلام
برا من قیلطره میشه یک جای دیگه بزارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی داداش . از عکس ها معلومه چیزه توپیه
خوش به حالتون می تونید دانلود کنید
ما که dial up داریم خیلی سخته برامون دانلود کردنش
کسی هم که واسه ما به صورت فوق فشرده آپلود نمیکنه تا ما هم دانلود کنیم !!!!!
بچه ها یکی از این عکس ها که تیری هانری توش هست
این قیافش چه قدر ضایعه ؟
واقعا همین طوری هست یا که تو این عکسه بد افتاد ؟
یک دو ساعتی صبر کنی دارم انتقال می دم به هاستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)