k53 چه فرقی با n53 داره؟
k53 چه فرقی با n53 داره؟
نمیگین دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق زیادی نداره فقط سریn یو اس بی 3 داره و در مد فول اپشنn53میتونید رم رو تا 16گیگ ارتقا بدی فرق بعدی هم در گرافیگ
هستش که n53 گرافیکش یکم بلاتره NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
و گرافیک k53 NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB/2GB DDR3 VRAM
به نظر من فقط توی طراحی با هم فرق میکنن در کل اگه بخوای فکر اقتصادی کنی و یکم صرفه جویی k53 انتخاب خوبیه
سلام و ممنون از پاسخ شما
بنظر من که ساب برا لپ تاپ چیز اضافه ای هست چون اگه قرار بر حمل اونه که هرچی متعلقاتش کمتر باشه بهتره و اگه قراره یجا استفاده بشه که میشه به ساب ها و بلندگوهای قویتر با قیمت کمتر وصلش کرد
از نظر ظاهر هم بنظر من که طراحی ان 53 نسبتا شیک تره ولی خوب نظر شما هم کاملا قابل احترامه و امیدوارم همیشه فنش براتون بچرخه
هر کدوم چندین مدل دارن اما کانفیگ حداکثریشون تقریبا عین همه فقط قیافشون با هم فرق داره + اینکه سری کا ارزونتره
سلام. یه سوال دارم چطور میشه بعد اینکه شارژ باطری رو قطع میکنی تو بازیهای افت فریم پیدا میکنه مشکلش رو حل کرد؟ لبتاپم asus x44ly
سلام
وقتی شارژر رو جدا میکنین برای صرفه جویی در مصرف باطری بطور اتوماتیک قدرت پردازشی پایین میاد (با توجه به تنظیماتی که در power option هست) .
برای حل این مشکل شما باید برنامه power option رو اجرا کنید و گزینه balance یا high رو انتخاب کنید ، البته در اینصورت باطری شما زود خالی خواهد شد .
هر دو رو امتحان کردم اثری نکرد
من امروز یه n53sv گرفتم 1490 خیلی گرون شده1680 هم تو رضا قیمت دادن اما من بالاخره با این قیمت خریدم
![]()
دوست عزیز مبارک باشه فنش برات بچرخه لپ تاپ خوبیه
میشه کانفیگ دقیقی که گرفتیو بزاری![]()
ممنون دوست عزیز
Ci7
4GB Ram
GT 540
640 GB HDD
BRay
Win7
USB3
الماس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)