آقایون دوتا سوال فنی داشتم...
۱. شنیدم که این گوشی ویندوزش کند هست؟؟آیا واقعا کند هست؟
۲. شماها که این گوشی رو دارید کلا ازش راضی هستید؟ چون میخواهم بخرم. پیشنهاد میدید؟ چه مشکلاتی باهاش دارین؟
آقایون دوتا سوال فنی داشتم...
۱. شنیدم که این گوشی ویندوزش کند هست؟؟آیا واقعا کند هست؟
۲. شماها که این گوشی رو دارید کلا ازش راضی هستید؟ چون میخواهم بخرم. پیشنهاد میدید؟ چه مشکلاتی باهاش دارین؟
Last edited by alihos93; 11-07-2009 at 14:55.
کند نیست.. نیاز هاتو بگوتا راهنماییتون کنم![]()
اگه همونه کهتوموبایلستان هم هست فکرکنم ایراد داشت![]()
یکم به هرفات دقت کن می بی نی در ایکسپریا 42 در صد از 256 مگ ،اما در امنیا این درصد از 128
کسی میتونه یک نمونه عکس پشت و رو از رنگ طلائی این گوشی که تو بازار اومده بذاره؟
256x42/100=107
یعنی ایکسپریا با 7 8 تا برنامه که بازه 107 مگ رم استفاده میکنه تازه رزولوشنشم از امنیا بیشتره و اینترفیسشم سنگینتره پس اگه 7 8 تا برنامه تو امنیا باز کنی 107 مگ رمم نمیخاد
دوستان چند مشکله دیگه هم در مورد این گوشی شنیدم. تا چه حد این مشکلات در استفاده از این گوش تاثیر داره؟ ۱. صفحهٔ توچسکرینش زیر نور آفتاب اصلا معلوم نیست. ۲. انتن بسیار ضعیف نسبت به گوشیهی دیگر. ۳. توچ سکرین ضعیفی داره و کار کردن باهاش خیلی راحت نیست. ۴. قلمش که جدا هست برای شما مشکل ایجاد کرده؟
درست شنيدي... وقتي ميري زير نور آفتاب توچ اسكرين و lcd كاملا" خاموش ميشه.!
اصلا" اين گوشي هيچ كجا آنتن نداره فقط بالاي كوه.!
در صورتي با توچ اسكرين راحتي كه يه چكش كنار دستت باشه وگرنه با دست اصلا" كار نميكنه!
یه لحظه پستشو خوندم میخواستم همینطور جوابش بدم![]()
آقا بهترین تنظیمات رو برای گوشی می تونید بگید ؟ مثلا چه کارایی کنیم که کاراییش بیشتر بشه ، یک چیز تو مایه های همین ترفند های ریجستری ...
من این مین مموریش کمه یکم می خوام زیادش کنم . برم تو کار رام های کوک شده فضای بیشتری میده ؟
من برای گوشی برنامه ها و ... رو با چه سایزی دانلود کنم ؟ WQVGA یا ... ؟
Last edited by SIMON137; 13-07-2009 at 11:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)