با سلام
نورتون 360 دارم در شروع با تریال ریست 120 روز اکتیو شد ولی حالا کمتر از یکماه دیگه وقت دارم میخواستم خواهش کنم آخرین تریال ریست رو همراه نحوه اجرای آن بزارید.
ممنون
با سلام
نورتون 360 دارم در شروع با تریال ریست 120 روز اکتیو شد ولی حالا کمتر از یکماه دیگه وقت دارم میخواستم خواهش کنم آخرین تریال ریست رو همراه نحوه اجرای آن بزارید.
ممنون
سلام
از این سریال ها استفاده کن
n360
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
به جمع کاربران Norton خوش آمدید
نیازی به این کار نیست! هر فایلی که شما از اینترنت دانلود میکنید به صورت هوشمند اسکن میشه.
برای آزمایش این ویروس رو با IDM دانلود کنید و نتیجه رو ببینید:
البته میتونید از دستورات خط فرمان هم استفاده کنید.باید آدرس فایل navw32.exe رو به IDM بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوئیچ رو خود IDM تنظیم میکنه.
محتوای مخفی: NIS Keys
با سلام و تشکر از همه ی دوستان که سریال هاشونو با ما به شراکت میگذارن و جواب سوالات رو میدن.
یه سوال داشتم : من با استفاده از سریال ها NIS مو آپدیت کردم هنوز هم 95 روز دیگه داشت اما این دفعه یکهو صفر شد و سریال جدید برای آپدیت میخواد
میخواستم بدونم دلیلش چیه که اینجوری شده و چکار کنم که اینجوری نشه
اگه قبلا پاسخ دادین فقط حدود شماره صفحرو بگین خودم پیدا میکنم
موفق باشین
سلام.
این مساله دلیل مشخصی نداره.در نهایت شما با یه سریال جدید نورتون رو دوباره فعال میکنید.
موقع بروز این مشکل توصیه میشه :
ترجیحاً نسخه های OEM رو نصب نکنید.
از Trial Reset و سریال تواماً استفاده نکنید.
اگر قبلا از محصولات نورتون استفاده میکردید با استفاده از برنامه Norton Removal Tool آثار باقیمانده رو پاک کرده و یکبار Clean Install انجام بدید.
من ديشب 130 مگ لايو آپديت انجام دادم ولي الان كه سراغ لايو آپديت ميرم مي بينم همون 130 مگ رو بايد مجددا دانلود كنم.چرا اينطوريه؟
نورتون Norton 360 5 0 0 125
درود.
سپاس بتمن جان. دیشب از لایو آپدیتش از 175 تاش یه 80 تاش رو دان کردم؛ بعد امروز زدم واسه ادامه آپدیت، یه 130 تایی زد و الان اوکی شد. فقط مشکل سریال هست؛ اینایی که گذاشتید کار نمیده؛ تو نت هم گشتم؛ اونام کار نمیداد
تنظیماتش رو هم مطابق اون چیزی که توی امضای ماهون خان بود انجام دادم از روی عکس ها و الان به جز سریال، دو تا سوال دیگه:
این identity safe که توی تولبار میگه نصبش کن چیه؟ چقدر ضروریه؟
این سایتا که ماهون خان توی امضاش گذاشته مثلا این dns و ... چی هست؟ چقدر ضروریه؟
من فکر نمیکنم زیاد تو نت با ویروس سر و کله بزنم, حالا اون بالایی ها رو نصب کنم و انجام بدم؟ روی سرعت نت تاثیر میذاره؟
سپاس![]()
NortonInternet Security
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)