كسي در مورد dv6-3172 اطلاعات تخصصي داره؟ چه فرقی بین دو مدل یکسان با پسوندای ee se eo و غیره داره ؟
كسي در مورد dv6-3172 اطلاعات تخصصي داره؟ چه فرقی بین دو مدل یکسان با پسوندای ee se eo و غیره داره ؟
بچه ها لطفا میشه بگین کیفیت تصویر Dv6-3190 از لحاظ زاویه دید و کیفیت رنگ چطوره؟
اگر کسی بتونه یه عکس هم از زاویه دیدش بگیره ممنون میشم.
کیفیت تصویرش از asus n61 jv کمتره؟
کلا از لحاظ کیفیت تصویر از 100 چه نمره ای میدین؟
تصویرش رو در برابر سونی هم سطح خودش میشه یکمی مقایسه کرد؟
باطریش چطوره؟
بلندی صداش چطوره؟
کلا کیفیت مانیتورهای این سری جالب نیست
زاویه دیدش عکس بگیره ؟ یعنی چی ؟
تصویرش در برابر سونی حرفه زیادی نداره واسه گفتن
سلام،
كيفيت تصويرش نسبتا خوبه ولي نه به اندازه سوني؛ (High-Definition LED HP BrightView Display)
باتريش 6 سله. مراعات كني 2، 3 ساعتي نگه مي داره... (6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery)
بلندي صداش خوبه. (Altec Lansing speakers - Dolby Advanced Audio)
مشخصاتش تو سايت HP خاورميانه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه یه توضیحی در مورد خدمات لپتاپهای HP بدین؟یه فروشنده امروز به من میگفت خدماتش خیلی بده...راست میگفته؟
داداش یه سوال چرا وقتی من از برنامه kmplayer واسه دیدن فیلم استفاده میکنم فیلم هارا با کیفیت پایین و تقریبن به صورت شطرنجی نشون میده . لپ تاپ منم 3150 . کمکم کنید . اینرو بگم کا اگه از برنامه های ویندوز مسه مدیا پلایر استفاده کنم خوبه
سلام دوستان
من بین این دو لب تاپ گیر کردم . از نظر قیمت برام مهم نیست فقط کارایی ؟ می خوام شما نظرتون رو راجع بهشون بدین . لطفا هر کسی از این دو نوع داره کارکردش رو بگه و دوستان هم نظراشون رو بگن . مرسی
1- HP G62-b57SE
2-HP Pavilion dv6-3178ee
من می خوام بین این دو لب تاپ یکی رو بخرم کدوم رو پیشنهاد می کنید
Last edited by Golden-GSM; 02-02-2011 at 16:02.
این هم عکسهای از این دو نوع :
HP Pavilion DV6-3178
HP G62-B57
Last edited by Golden-GSM; 02-02-2011 at 16:00.
خدماتش خوبه اما تو ایران اچ پی سنتر نداریم به خاطر تحریم
اگه نیاز به گارانتی داشته باشی لپ تاپت رو میفرستن تهران از اونجا بار می زنن دبی باز همین جور برعکس تا برسه دستت که حدود 2 ماه طول میکشه این پروسه به نظرم و باید مبلغ رفت و برگشت رو حساب کنید
گارانتی های شرکتی هم هستند که اونا هم یک مبلغی رو اول میگیرن . خیلی به نظرم جالب نیستن
-----------------------------------------------------
1- با یک پلیر دیگه چک کن اگه مشکلی نبود اشکال از پلیرت یا باید کدک بریزی یا ... که اینجا جاش نیست
2-چک کن ببین کارت گرافیکت روی ati باشه نه آن برد اینتل
یعنی کلا از خرید hp منصرف بشم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)